Keresés

Részletes keresés

csabaje Creative Commons License 2006.06.15 0 0 2246
Én a mérgezést aljasabb módszernek tartom a szakszerű kilövésnél. A méreginjekció mondjuk humánus lenne, de itt eddig nem erről volt szó. Más kérdés, hogy fegyvertartási engedély nélkül vehető légpuskával nem lehet szakszerűen kilőni macskát sem. Igaz, egyik-másik hozzászóló kifejezetten örül annak, hogy a macskák szenvedések közepette múlnak ki. Ez az illető(k)nek a mentális betegségére utal.
Előzmény: ZsuR (2235)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.15 0 0 2245
"Olvass vissza! Nem Thick alkalmazza és javasolja a mérgezést..."

Neki mindegy, ő mindenütt Thicket lát. :-)
Előzmény: csabaje (2232)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.15 0 0 2244
Szeretnél új nicket regisztrálni, úgy látom.

Ha "szarrá lettem volna alázva" általad, akkor nem lennél rászorulva, hogy ilyen minősíthetetlen módon szólj hozzám. A fröcsögés a gyengék sajátja. Mosd ki a szád.
Előzmény: cantante gatto (2220)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.15 0 0 2243
ZsuR az amerikába szakadt többi magyarhoz hasonló szinten bírja a magyar nyelvet.
Előzmény: Zrínyis (2238)
ZsuR Creative Commons License 2006.06.15 0 0 2242
Megkapod a piros pontot erte :))
Előzmény: Zrínyis (2238)
Salétrom Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2241
Nagyon nem szeretném, ha elvitatná bárki is az elsőségem: ebben a topikban - ha jól emlékszem - igenis én voltam az első, aki vegyi módszerrel szabadult meg a rohadt, fertőzésterjesztő, kertetfalatösszehugyozó, virágágyástösszeszaró macskáktól.
Zrínyis Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2240
Így igaz. Vállalom. És külön örülök, hogy eddig egészen pontosan nyolc sorstársamnak sikerült használható ötleteket, illetve tanácsot adnom macska-ügyben.
Zrínyis Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2239
Összeszedem reggelente majd - amíg szükségesnek látom - este megint kihelyezem. Például úgy tíz perc múlva.

Amúgy versenysúlyomnál vagyok, kösz az aggódást, 182 centimhez évek óta tartom a 76-78 kilót.
Előzmény: nozomi99 (2236)
Zrínyis Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2238
off
Egy állatbarátnak szerintem illenék tudnia, hogy az állat szót két l-lel írjuk :-)
on

Előzmény: ZsuR (2224)
földiboszorka Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2237

igen

Előzmény: ZsuR (2235)
nozomi99 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2236

Reggel összeszeded? legalább a hajolgatástól jól lefogysz.

Előzmény: Zrínyis (2209)
ZsuR Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2235
Csabaje - teljesen mindegy a vegeredmeny szempontjabol. . .

Soha nem titkoltam, hogy hogyan erzek az olyan macska (es altalaban allat) tartok felol, akik nem gondoskodnak roluk! Legalabb annyira elitelem oket mint azokat, akik leoldosik oket kilovessel vagy mergezessel!
Előzmény: földiboszorka (2234)
földiboszorka Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2234

nekem van macskám, gondozom, oltatom, törődöm vele, nem eresztem szélnek a szomszédok bosszantására.

Megkérdezem, ha átmegy, nem zavar-e.

Nem hagyom elszaporodni.

Szerintetek valakinél a macskáinak a száma mutatja azt, hogy ő kisaranyos állatbarát? Egyébként a szerencsétlen állatai gondozatlanok, bolhásak, csipásak, stb. mert lusta, hogy törődjön velük, vagy nem költ rájuk...

De a szomszéd, az a tetű, ha ezt nem viseli el?

Előzmény: ZsuR (2230)
csabaje Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2233
Neki pedig van kertje.
csabaje Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2232
Olvass vissza! Nem Thick alkalmazza és javasolja a mérgezést (ő a kilövés híve), hanem Zrínyis.
Előzmény: ZsuR (2231)
ZsuR Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2231
De nincs kertje - igy csak felbujto. . .
Előzmény: csabaje (2228)
ZsuR Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2230
Igaz, de mi most nem a "jog" vagyunk itt.
Arrol van szo, hogy egy "amokfuto" milyen hangulatot kelt, milyen otleteket ad, es mennyire mergezi a hangulatot.

Azon kivul, hogy el kell viselni egy beteg embernek a meg betegebb tanacsait - vannak kovetoi. . .ez egy masodlagos pusztitas, karteves, es veszelyes. . .nagyon veszelyes.

No ha neki nincs kertje, megis ontja az otleteket, es aggodik madarakert - pedig panelban kalitkaban madarat tartani, aki szabadon szuletett legalabb annyira gonoszsag mint macskat olni.

Van egy otletem, hogy hogyan lehet az ilyeneket meggyogyitani. . ..lobotomia. . .legalabb annyira drasztikus mint az o vedekezesuk a macskak ellen.
Előzmény: földiboszorka (2226)
csabaje Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2229
Az etika és a jogrend nagyon távol áll egymástól, nemcsak ebben az esetben, hanem az élet minden területén.
csabaje Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2228
Ha szabadforgalmú rágcsálóirtót használ, saját kertjében, megteheti. Még akkor is ha a vak is látja, hogy mi a célja, és 100 éve egy árva egér sem fordult meg nála. Ha betiltottat, annak a birtoklása is szabálysértés, még ha ki sem bontja, pénzbüntetés jár érte, ha feljelentik.
földiboszorka Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2227
nem vádolható. Elítélhető magánvéleményben, de nem tesz semmi jogszerűtlent. Szabadforgalmú rágcsálóirtószert bárki kihelyezhet a saját telkén/házában.
Előzmény: cantante gatto (2225)
földiboszorka Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2226
ez a jog szempontjából lényegtelen. Ha ő rágcsálóirtószert tesz ki a saját telkén/házában, megteheti. Magánügye, mondhatnánk.
Előzmény: ZsuR (2224)
cantante gatto Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2225

oké mondom másképp :) azért azt gondolom te is elismered, hogy más témáról beszélünk ha a mérgezett húst véletlenül feleszi az éppern arra járó macska vagy kutya akkor az egy szerencsétlen baleset, meg ha direkt azért teszi ki valaki a rágcsálómérget mert úgyis feleszi (ragadozó) direkt oda rakja ahol tudha hogy az állat menni szokott tehát tudni lehet hogy eleve macskát akar vele irtani. azért ne keverjünk mindenki tudja hogy miről van itt szó.

Előzmény: földiboszorka (2223)
ZsuR Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2224
De ugye azt te is tudod, hogy itt nem ragcsaloirtas folyik. . .a gyuloletet vezeti le azzal. hogy alatot ol szuksegtelenul - es az meg csak raadas, hogy ezzel embereket provokal, hogy leyen oka a indulatait levezetni valakiken.

Mocskos dolog ami folyik itt.
Előzmény: földiboszorka (2221)
földiboszorka Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2223

Azért ez nem ilyen egyszerű. Joga van a rágcsálóirtáshoz a telkén/házában. Hiába tesz az irtószer mellé egy táblát: csak egereknek/patkányoknak....az állatok nem tudnak olvasni...más is megeszi. A szomszéd macskája is, ha odaengedi a gazdi.

Előzmény: cantante gatto (2222)
cantante gatto Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2222
nem vitatom a rágcsálóirtás jogát. de agyahaggyott barátunk arról írt hogy olyan állatot öl meg a méreggel amilyet akar, kivéve a védetteket. ez úgy nem igaz ahogy van mert se kutyát se macskát nincs joga elpusztítani méreggel a saját kertjében sem meg máshol sem ha nem önvéedelem (kutyák) vagy nem hivatásos vadász akit erre kértek fel vagy sintér. ez még akkor is így van ha a kutya vagy a macska kóbor, az állatvédelmi törv. hatálya erre is kiterjed.
Előzmény: földiboszorka (2221)
földiboszorka Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2221
az indulatokat félretéve: rágcsálóirtáshoz joga van.
Előzmény: cantante gatto (2220)
cantante gatto Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2220

az a kurva nagy szerencséd kisöreg hogy a többség már megkapta a napi kacagás adagját jóidőre előre, ezért távozott atopiikból. a rossz hír neked, hogy most én benéztem, és mit látok, ugyanazt a szar süket ostoba dumát nyomod mint hetekkel ezelőtt. most is okosabb akarsz lenni mindenkinél még a törvény szavánál is. gondolom óvodában is ilyen kos mindnetudó ovónénikedvence voltál. :)

na akkor vegyük át újra mert látom fürödsz abban hogy lassan egyedül maradsz itt: tehát az érveid már meg lettek cáfolva általam pontról pontra annyira, hogy a végén egyszerűen feladtad és elkotródtál, szóval be lehet fejezni a hazudozást hogy senki nem tudott megcáfolni. persze te erre most azt fogod mondani hogy azért nem válaszoltál mert hülyeségeket írtam. :) aki nem hiszi, olvassa vissza amiket írtunk egymásnak. 

ja és a kertedben, már ha lenne kerted panellakó, továbbra sem öldöshedsz szabadon csak mert a te kerted. ezt mondja a tövény. írd le százszor, jegyezd meg, álmodból ha felkeltenek hajnali kettőkor, akkor is tudjad.

az az igazság kiröeg hogy szarrá lettél te itt alázva csak megvártad míg elmegyek innen hogy folytathasd büntetlenül. ne háborodj fel, ne gőzöljön a fejed, mert ez az igazság. :) de azért szeretünk, tudod. :) és mindenki jobbulást kíván neked! :)

Előzmény: Törölt nick (2202)
BonLaci Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2219

Ez teljesen jó, kifogom próbálni!

Köszi az ötletet!

Pont tegnap este fordult fel megint a gyomrom a házkörül terjengő hugy szagtól, és macska szartól.

A szomszédnál pedig a 10 macska mellett már megint megjelent 3 kölyök :-((

Úgyhogy harcra fel!

Előzmény: Zrínyis (2194)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2218
Ez igaz. Ezért vagyok inkább a kilövés híve.
Előzmény: Dogfüggő (2204)
Zrínyis Creative Commons License 2006.06.13 0 0 2217
Nyertek a brazilok, ilyenkor még címet is adok: zrinyis(kukac)index(pont)hu.

Döglök az üzleti ajánlatokért.
Előzmény: deniboj (2216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!