Keresi a mav_apmz.wag fájlt.Máskép volt a mappába át írrtam de mégis keresi.Már nem tudom mit csináljak vele.Ha valaki tud tippet adni,köszönöm szépen.Nem gondoltam hogy a Balaton feladattal, ennyi problémám van.
Sziasztok!Letőltöttem a V43 1294 mozdonyt, és betőltés után kiírta hogy a kabinnézet betőltése sikertelen.Mi lehett a baj vele?Balaton dél pályához kell.
Segítség kellene mert nem tudom miért nem jelenik meg a kabin nézete, a OBB_1116_214-6_Spirit_Of_Hungary.rar Railjet vonatnak. Hiába raktam be ahogy le volt írva nem jeleníti meg a játékban. Conbuilderrel raktam össze és itt nem jelez semmi hibát. Próbáltam más Cabviev-vel is, és úgy is hogy hozzá rendeltem már működő OBB_1116-os vonathoz is de nem volt jó. Ha tud valaki kérlek segítsetek.
Sajnos tényleg bezár a HTSC oldal, de engedelmetekkel én kimásolnám amit jadro írt.
Jadro írta:
Tisztelt Urak!
Úgy döntöttünk hogy a HTSC oldalt bezárjuk hamarosan. Az évek folyamán az életünk változott annyit, hogy eljutottunk eddig a döntésig. A döntés oka összetett és nem szeretnénk boncolgatni különösebben. A lényeg a lényeg: A tartalom év végéig biztosan elérhető, aztán meg már nem biztos. A rendszergazdánktól függ minden. A DDu-t szeretnénk továbbra is elérhetővé tenni így vagy úgy. (Mellesleg az építés még halad azért.) Az acthu csomagok ebben a formában már elég elavultak, úgyhogy akinek még kell, mentegesse le. A tartalom másik fő pillére az Alföld pálya, erről majd Ákos nyilatkozik. MáTéval úgy egyeztünk meg, hogy az általunk készített pályák - amenyniben van rájuk igény - tovább publikálhatók előzetes egyeztetés után. Weben, torrenten stb. Dióhéjban ennyi.
Köszönjük a figyelmet, a sűrű látogatást és a sok biztatást.
Annyit meg fogok tudni tenni hogy amik ott szerepelnek objektek leírások stb... azt én amit tudok és kapok is rá engedélyt meg fogom jeleníteni, csak ugyebár az már nem olyan lesz sajna mint a HTSC. :(
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol kell keresnem a letöltött pályákat? (beraktam a myroute mappába de a játékban nem találom) Tudna valaki segíteni?
Köszönöm a linket sikerűlt.Most a MAV_Passenger_ack_Arp vagon és a 2009-2010 BELFÖLDI INTERCITY ÖSSZEÁLLÍTÁS kell.Nem tudom hogy a H-start Ic-Lp pack jó-e.A 16999 sz külön vonathoz kell.Válaszodat köszönöm.
Hellosztok Az én T.S.-em egy csomószor csinálja azt hogy normál feltelepítés után ( a Kiegészítőket nem tudom hogy milyen sorrendben kell felrakni) Felrakom a következő Pályákat: Jászkisér-Nagybereg,Alföld 6,Alpentalban V3.1 .ebben a sorrendben,és a következő járműveket: BVhmot,BVmot200-201,V63-asok.V43-asok,Személy,ic,ec,Kocsik,egy kisidő mulva amikor a Jászkisér-Nagybereg Pályán akarok egy kötetlen Felfedező utat menni Egy train.exe 0.0000000-0.0000001100 v vagy valami nhasonló memória címre hivatkozik amely területen nem végezhető el az olvasás!! Kérlek sgítsetek!!! Lehet hogy a gépemmel van a baj!!!!!???? :(((((
van skype neved?enyém laciapu72.Bele raktam egy mappába a flirteket.Úgy jó lett,elötte át írtam a mappa nevét.Most mást kér.ezt akarnám skyp-on megírni
Sikerült beszereznem egy MSTS alap programot. Feltelepítettem a gépemre és az alfüld 6-hoz zsükséges programokat sikerült letöltenem és telepítenem. Viszont amikor elindítom kiírja, hoga a program nem tudja beolvasni a mozdonyokat és a vasúti kocosikat. a játékot betölti, de a pályákon a mozdonyok típusa és pályaszáma helyett csak azt írja ki nagolul, hogy unknown= ismeretlen.
Valaki tud nekem segíteni, hogy mi lehet a gond? Esetleg mit csináéltam rosszul a telepítéskor?