Ronnie mai meccsét nem láttam, csak az összefoglalót esti etap előtt: hosszú golyója rendben volt, tetszett, ahogy az 1-2-re reagál a negyedik frame-ben, viszont vannak olyan hibák, "kiesések", amik előző hét fáradtságára írható.
Holnap 14-kor jön Ding ellen, valamiért úgy érzem, Ding okozhat meglepetést.
Selby mélyrepülése folytatódik, 4-3-ra kikapott Highfieldtől, nagyon nehéz lesz így a Tour Championshiprre bejutnia. Ha jól számolok, meg kell nyernie a tornát, csak ez az egyetlen esélye.
(Gibraltar Openről nem tudjuk mi a helyzet, vélhetőleg oda be fog nevezni.)
Na jó, mondjuk Gary is kötekedett már feleslegesen, de ki nem? Ronnie és Mark Allen is balhéztak már össze, mégis mindkettő normális arc és fantasztikus a játékuk.
Dimitri van Derberg néha megjelent nagyon homályos tekintettel. Rossz volt látni, csúnyán be volt nyomva. Ez valóban komolytalan egy sportra nézve.
Aztán vannak még az agresszorok, akik szintén csökkentik a színvonalat. De azért itt van némi félreértés a szurkolók között, mert például MvG az teljesen ártalmatlan, szerintem tök normális arc, csak sokan azt hiszik hogy agresszor, mert elég hevesen tud örülni. Ugyanakkor nem balhézik feleslegesen. Az utóbbi időben legalábbis úgy vettem észre.
Gary Andersont is szeretem, visszafogott, intelligens figura, nincsenek sztárallűrjei.
Price és a többiek undorító viselkedése neked példaértékű?
Igen, sok dartsost ki tudnék emelni aki jófej, szerethető de nagyon rossz példát hoztál.
Meg merem kockáztatni, talán pont itt a sznúkerben van a legkevesebb gond a játékosok viselkedésével.
Ronnie pénzéhes? Nem sikerült kiismerned. Ő a sikerre éhezik, de még azt is jobban élvezi ha jól megy neki a játék, ha elkápráztat. Sokszor még a meccsbe is kerül az hogy ő egy szép megoldást választ a biztonságos helyett.
Trump nagyképű? Szerintem is. :D
Selby ölni képes? Jó észrevétel, néha tényleg úgy néz ki. :)
Mindezek ellenére ők nagyon ritkán tesznek olyat ami miatt utálni kellene őket. Szinte soha.
Én nem is utálom egyiküket sem, Selbyvel is kezdek megbékélni.
A dartsosok megölelik egymást, te pedig le tudnád nyomni az összes sznúker játékos torkán a golyót?Ajjaj.
Ölni vagy ölelni? Nagy dilemmában lehetsz.
Apropó, tudja valaki hogy Trump miért kérte ki magának anno hogy Wilsonhoz hasonlították? Feltűnően hevesen tiltakozott. Nagyon nagyképűnek tűnt.
Tudom, más egy első kör, mint egy döntő, más amikor egy világranglista végivel döntőzől, s nem első körözöl, de inkább vasárnap alakult volna így, mint ma.
Mindenesetre első körnek jó volt.
Elmondása szerint a Players Championship óta egy percet se gyakorolt.
Szerdán "last 64-ezik" Lukas Kleckers ellen, s elvileg csütörtökön (ha eddig elmegy, lenne dupla kör neki: last 32 és last 16). S akkor érné utól a versenyt. :D
Akkor ennyi volt a Welsh Open címvédő, Jordan Brown tavalyi tündérmeséje, Mitchell Mann 4-3-ra legyőzte.
Csak két észrevéte:
a címvédő "heldover" meccse igazán belefért volna olyan sessionbe, amit a tv is ad.
A második meg: Jordan Brown ilyen "one-slam-wonder" kategória lesz, úgy érzem, míg a kínai fronton Zhao meg Yan megmutatta, hogy náluk nem erről van szó
Nagyon izgi döntő volt, megérdemelte Fan, mert nagyon "tökös" snookert játszott.
Hihetetlen honnan jönnek ezek a remek, hidegvérű kínai játékosok! Yan Bingtao, Zhao Xintong és most Fan Zhengyi is!
Ronnie jól mondta, a kínaiak úgy fest, mint az asztali teniszt, dominálni fogják a snookert is.
Valamit, valakit ki kellene Európának növesztenie. Révész Búcsú? :)
Ronnie ismét elbukott egy döntőt, ha ezt tudom, 22 körül inkább "fellövöm a pizsit".
Heti teljesítményük alapján Ronnie sima, vagy talán szorosabb sikert várt mindenki, én is itt voltam gondolatilag, de két dolog kellett: Fan ne ijedjen meg, illetve hogy Ronnie messze heti formájánál alul teljesítsen.
Fan nem ijedt meg, lehet Jordan Browntól tanulta el. :D
Gratuláció Fan Zhengyinek!
Ronnie ellen az a nem semmi, hogy a "numpty" kategóriák, legalábbis Ronnie korábbi mondatai szerint, képesek "one-visit-stuff"-okat nyújtani ellene. Elképesztő ez!
Nincs olyan, hogy hibázok 24-nél, s Ronnie meg viszi 75-össel a frame-et.
Ami Ronnie-t illeti, szerintem a Welsh Openról visszalép, pedzegette a döntő előtt.
Valahogy csak meglett a 6-6. Ilyen tragikus hosszúgolyó belökéssel nehéz lesz alkotni valamit, szerencse, hogy Fan is nagyon visszaesett a két százasa után.
Kb. 15% long potja volt Ronnie-nak, erre bevág egy brutális hosszút. s jó eséllyel kiblekkeli 6-6-tal ezt az első 4 frame-et, ahelyett, hogy 4-8 lenne.
Mindenesetre még nincs meg a frame, 28 az előny, asztalon 27.
Azt hiszem a snooker istenei ma kínai sikert akarnak: az előbbi frame fluke-ja, az, hogy Ronnie safetyje után összeállt a vonat, meg hogy miután kimaradt a kék, mind a kék, mind az eltalált sárga takart a pirosakból sokat.
Nem mellékesen, bár ez Ronnie hibája, nem tud bontani.
Leírom, 23-0 Fannak, erre a kék körbejövetele után akart a fehér a rózsában, s a sárgára sikerült egy masszív önsnookert adnia.