Hát szerintünk nem igazán volt jó a koncert. Elég rosszul szólt, és a közönség sem volt a legjobb.. Bár én csak hátul álltam :( De azért néhány szám erejéig elindultam befelé ::))
Sajna, én ma nemtok ott lenni... :( A koncert után most egy ideig szünet jön, Lev-ék 5.-14.-ig nem lesznek itthon.
(OFF: A vasárnapi Sexepil koncert nem volt rossz, de érezni, hogy bizony sokat kihagytak a srácok... Mindegy, idővel egyre jobb lesz :).
A hazai zenész szakma fele lent volt... :) Csak izelítőül: FreshFabrik, Neo, HS7, ColorStar, Publo Hunny (mondjuk ők játszottak a Sexepil után :)), Superbutt, Perfect Name,...)
2001. július 29-én éjszaka kirabolták a Testimony zenekar próbatermét. Ha az alábbi hangszerek közül valakinek eladásra felkínálnak valamit, kérlek hívd a következő telefon számot:
FORRAY TAMÁS 06-30/2022-078
előre is kösz!
PEAVY Basszus Combo TK80 + 200W-os Black Widow hangfallal
LANEY400w hangfal
MARSHALL 100W JCM900 hangfal
MARSHALL 100W JCM900 erősítő
CASTONE erősítő végfok 200W
OLY-Voice 5 csatornás keverő
ARIA-PRO II IGB60 balkezes famintás basszusgitár
IBANEZ RG típusú fekete elektromos gitár
ARIA-PRO II típusú fekete elektromos gitár
TAMA dobfelszerelés: 1db nagydob, 1 oldal tam, 2 db felső tam, 3db cinállvány, 3db cin
Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Pityesztől, mert úgy érzi én egy bunkónak állítottam itt be előttetek. Ez nem így van!!! (Dehát ezt ti is tudjátok...) Egyébként találkoztunk a KOTTA fesztiválon; tuti volt a buli és P., valamint a FF összes tagja nagyon kedves, aranyos stb. volt, igazán nem lehet rájuk 1 rossz szavam sem! (Ha lesz azt úgyis megírom! :-))
Jó lesz így Pityeszkém? Helyre állt a lelki békéd/ -tek? Nincs öri-hari? :-)
"Vagy a rossz szemem miatt,már Stevie Wonder lennék?Pityesz"
"NEM LATOM A KEZEKET!" :)
Eloszivarogtak az FF tagok... talan azert, mert regen offoltunk szet mindent Esztikevel, aki nem szereti az FF-t, de nevelem, hogy politically correct legyen, mire elkezdunk koncertezni :)
Kedves Pityesz: Mindenképp össze fogunk futni KOTTÁN, ez megigérhetem Neked... :-) Én tudom, hogy Te igazából/ általában nem vagy olyan "MIVANos tirpák", annyira azért (talán) ismerlek! Egyébként nem kéne már úton lenned?! Vagy a buszban nyomod a fórumozást a kis laptopodon? :-)