Gondolom ez valami szokásos MTK specifikus probléma lehet. A múlt héten például szombaton olyan szar volt Frank erőnléte, hogy nem tudott a kispadra se leülni a Siófok ellen. Másnapra sokat erősödöt, mert majdnem végig játszani tudott az NB2-ben. Szerintem ilyen hullámzó lesz az erőnléte ezen a héten is.
Akad egy-egy jó meccse, akkor aztán valszeg túl sokat nézegeti magát a videóról, és biztosra lehet venni, hogy 3-4 meccsig csak a verebeket fogja ijesztgetni..
Azt meg kell adni, hogy amikor - ritkán - igazán hajt, akkor tényleg hasznos.
Az MTK akkor jóval jobb volt a Vasasnál, na és a válogatottság.. szinte biztos voltam benne hogy elviszik, aztán esetleg rögtön tovább is adják haszonnal, fura volt ez az opciós dolog.
Felőlem mehetne most is, de a szurkerek egy része benne "bízik"..
Nem piszkálódásként mondom, mert semmi bajom se veled, se a Vasassal, de nekem Lázok MTK-s időszaka nem valami pozitív: legfőképp arra emlékszem, hogy mennyire önzőn és nagyképűen játszott - így hiába, hogy egyébként magyar nb 1-es szinten ügyes, meg rutinja is van, különösebben nem vitte feljebb a csapat színvonalát, noha lejjebb sem. Nálatok a Vasasban nem nagy az arca? Mert az őszi MTK-Vasasra (4:0) úgy emlékszem, amikor már nálatok volt, hogy ugyanolyan nagy mellénnyel nyomta, mint anno nálunk.
Köszi szépen a segítséget, lehetőséget, de végül sikerült megszereznem a két könyvet ma. Jó lett volna persze szkennelve vagy fénymásolva is, de az igazi eredetiben. Remélem, nem fáradoztál sokat miattam!
"A klub elnöke szerint az MTK-nak két év múlva 22, 23 szakosztálya lesz, hiszen szükség van atlétikai és úszó szakosztályra valamint a labdajátékok köré szervezett szakosztályokra, azaz röplabda, kézilabda illetve kosárlabda szakosztályra is. Hozzátette, a klub elnöksége tárgyal arról is, az MTK labdarúgócsapata és az MTK sportegyesülete a jövőben egy „egyesület” legyen."