Most jövök a mirc-ről, de ott teljesen ignoráltatok.
Igaz Honey prehistoricozott, Tcherno meg away volt.
De ShaL, és Exile ott volt (legalabbis a nick-ükből ezt olvastam le)
Szóval gondolom, hogy ők sem voltak ott lelekben.
Na mind1.
Nekem mára elég volt az ignormirc-ből, legközelebb, remélem kölcsönösen találkozunk majd.
Most csordul ki a nyalam, miutan exi epp elmenybeszamolot tart arrol, hogy hogyan ette meg kedvenc etelemet, egy nagy olaszkolbaszos pizzat a Pizza Hutban.
En meg csak diatazom....:(((((
A dieta, nem mas mint korabbi bűneink egyfajta vezeklése.... (idézet magamtol)
De azért nem kéne ezt megneheziteni (ugye exi?:)))
szegény Lib közben küzd a bennmaradassal, ugyanis 2 percenkent szakad meg a mircen:(((((
Na, ha nem irok meg, akkor JO EJT!
Bye
Ketchup
U.I: ma lehet, hogy lovaglo meztelen amazonokkal fogok almodni:))))))))))))
Bocs, hogy offvoltam, csak gondoltam leírom. Szerintem nagyon durva volt azért. De tulképp az ember arra f ilmre nem megy be, ami rossz (elvileg). Szerinted ezért rossz, szerintem ezért, tehát: nem kell megnézni, mert rossz :)
Hopp, na ez itten offtopic lesz, de azert leirom, h magam is ott voltam tegnap a vetitesen, es en is rossz filmnek tartom, csak eppen masert.
Imho egyaltalan nem gyomorforgatoak benne a gyilkolos-kuros jelenetek, ugyanis az egeszen atsut az, h ez film. Nem tudsz ettol elszakadni, beleelni magad, mert: csak egy rossz film.
Szinhazban biztosan jobb volt, de ez nem sikerult.
Remélem szabad ide a filmszemlével kapcsolatos dolgokat is írni. Nos, sajnos látom, a rendezők betartották szavukat és a Nexxt című förmedvény le lesz adva a szemlén, nem is egyszer... se kétszer . Nekem már volt "szerencsém" látni ezt a filmet, amit több nagy magyar cég szponzorált, és amúgy igazán profira siekredett, de sajnos a látvány... Nos, az gusztustalan volt. Sajnos szavakba nem tudom önteni, mit éreztem a nézése közben, mivel megfogalmazhatatlan. Undorító, gusztustalan förmedvény. Talán ez áll hozzá a legközelebb, de ez sem elég erős kifejezés rá. A történet szála: hogyan mészárolja le áldozatait egy sorozatgyilkos mondjuk egy kés és egy láncfűrész segítségével? És hogyan erőszakolja meg mindegyiket? Marha jó kis téma mondhatom. A szomorú az, hogy minden egyes jelenet nagyon aprólékosan ki van dolgozva és mindent nagyon közelről mutatnak. Amikor nálam betelt a pohár az az volt, mikor a főszereplő sorozatgyilkos (Bodó Viktor) leharapta (tépte a szájával) egyik áldozatának kislábujját, megjegyezve, hogy nagyon rágós....
Hát köszönöm, hogy végig olvastátok, és remélem azért megfogadjátok tanácsom.