Sztem az árkádia ma este lesz legalábbis így van sorrendben a leadási lista amit olvastam. Tudom, már két résszel ezelőtt kellet volna lennie de az x aktás oldalon az epizódlista lapján ma lesz.
Az meg, h kié a gyerek.. Nem akarok itt poént lelőni, de a Truth c részben világosan kiderül (kimondják). Az a 9. évad utolsó része. Előtte nem tudom beszélnek e erről, mert ugye Mulder a 9-ben csak az true-ban lesz, meg az elején.
az egyik, hogy a muldöré, mert az egyik részben összefeküdtek, legalábbis erre igencsak vilagosan utaltak, de allitolag eleg furcsa dolgok lesznek a gyerekkel, szóval lehet h megint ufóbaba-csakhogy most a világon senki nem rabolta el szkálit. akárki akármit mond, mulderé a gyerek, ruleZ:) és akkor most gyujtsunk esmeralda szemmutetjere...;)))))
Valaki megsúgná,hogy akkor most tulajdonképpen mitől ill. kitől terhes Scully?:)
Ez kínos dolog,tudom.:/
Gyenge magyarázkodási kísérlet:
Egyszer régen nagyon régen láttam egy olyat,hogy Mulder eltűnt,és Scully közli,hogy ő terhes.Aztán jópár kiesett;vagy láttam,de szó sem esett róla.mostmár nyomon vagyok dehát ez a fránya kérdés csak nem oldódott meg bennem.:(
Sikertelenség a köbön.tudomásom szerint nincs magyar Öröm háza dvd,és mikor hazajövök fro.ból nem kiderül,hogy ők persze kiadták?>(
Vannak akik szeretnék végigizgulni az x-akták maradék 30-35 részét... úgyhogy megkérlek rá téged és mindenki mást is, hogy ne lőjje le az összes poént !
Na hogy tiszta legyen.
Körs kirugja Muldert, helyébe Dogett jön mert ugye elválalja az x-aktákat. Mulder csak segíteni fog nekik. Egyébként lezs egy olyan mondata Muldernek Dogettenek : hogy ez már a tiéd , ez ate szobád vmi ilyesmi.
nemértemén....pedig ez a dogget ugynok is megérdemelne mán egy egy kedves szóóót, naaa:) ahogy ott állt és nézte az ölelkező ifjuságot a korhazban, egészen megsajnáltam szegény párát ;)) remélem van legalább kutyája;D
visszajött a muldörügynök, örüljön a szoknyás nép... kivancsi vok, visszamegy-e X-aktázni vagy marad kivancsi betolakodo. ezzel a miles gyerekkel meg lezs még probléma bőven szeirntem..:)
öö nemazert, de az arkadia mar volt....nem? nacsak nehogy meggyanusitson a nép spoilerkedéssel:)) szoval gondoltam megkerdezem mielött megmondoma vaaalaszt:)
Én a Hétfőt eddig még egyszersem láttam, denekem bejött!
Én valahogy az Árkádiával nem vagyok jóban! Azt nem szeretem benne, hogy ez a szörny vagy mizé ami a földből jön ki, ezt bármi indíttatás nélkül teszi! Meg ha jól emlékszem, akkor egyáltalán nincs is benne utalás arra, hogy valaki valmiért iránítana a lelkem! Várom a vasárnapot! :)