Úgy, hogy a fiúk az őrsön besegítenek neki, és rengeteg terhet levesznek a válláról.
Asszem, itt az ideje, hogy megemlékezzünk róluk is e topikban. Örök hála a Metropolitan Police (?) fiatal tehetséges és áldozatkész fiainak hős helytállásukért.
viszont az egyik legrejtélyesebb tényező a sorozatban, amit tudni szeretnék, az a Wilson kapitány munkaköre és főleg időbeosztása!
mert az, hogy állandóan ott retkel egész nap (még éjjel is) a ház körül (meglehetőse kicsi a körzete), az oké.
de hogy minden nyavajára el tud menni (ráadásul egyenruhában), mint pld: a kirándulás, ahol ugye buszt vezetett, aztán a papagáj temetése, ahol meg a halottaskocsit vezette!!!??
Mire is gondolhatnék?! Arra, hogy ha ők ketten hivatalosan is egy pár lehettek volna - a pályán -, akkor vajon milyen nehéz is lehetett volna kívívniuk a sport győzelmet és elismerést egy olyan merev és konzervatív, a tradíciókhoz és a hagyományaihoz foggal-körömmel ragaszkodó társadalomban, mint amilyen az angol volt a múlt század 20-as, 30-as éveiben. :-)
OFF Az eddigi egyetlen magyar győztes Wimbledonban (ő is "csak" párosban) Taróczy Balázs (1985, Taróczy B./Heinz Günthardt : Pat Cash/John Fitzgerald - 6:4, 6:3, 4:6, 6:3).
Érdekes, hogy a másik esélyes magyar, Szeles Mónika, akiről mindenki azt hinné, hogy biztos Wimbledont is megnyerte, hát jól nem nyert egyszer sem.
Temesvári Andrea meg a Rolland Garros-t nyerte meg Martina Navratilovával.
Rajzolni nem tudok, de ez még nem zárja ki a feltevésemet, hogy valahol mégiscsak létezik a valóságban a Meldrum ház átmeneti hanyatlásának okozója.
Olyan ez kicsit, mint a Loch Nessy..., senki sem tudja biztosan a létezését, habár sokan látni vélték, mégsem hagyja nyugodni az emberiséget a szörny léte. :))
én sem arra gondoltam, hogy a Temesvári nyert, arra azt irtam (ezek szerint helyesen) a hogy Taróczi Balázs, az Andreát csak mint akkori női társat irtam a Taróczi mellé. de ő se volt rossz azt hiszem
Bevallom, én nem ő rá gondoltam, és ebben nem is vagyok biztos, de talán Temesvári Andrea mintha nem nyert volna bajnokságot, a "londoni kerületiben".(??)