hát igen, nem használatban fog tönkremenni a téligumid:) az a 4-5 év kb reális, de függ attól is hogy nyáron hogy vannak tárolva, melegben/hidegben, meg 1 kis gumiápoló szilikon sem árthat nekik.
Sziasztok ! Érdeklödnék,hogy szerintetek mennyiért lehet egy vdo car500 cd-s rádiot eladni? Egy 2001 es vectra b ben volt és nagyon szépen néz ki. Köszi ! Ha valakit érdekel 06705261168
Az enyémben van vagy 30ezer és 6 éves. Még legalább 4-5mm-esek a bordák rajta, de már annyira megkeményedett az évek alatt, hogy majdnem úgy viselkedik, mint egy nyári gumma. Max 4-5 év után cserélni kéne.
Na elvittem. Aszongya a pali, hogy valszeg a gumit is kell cserélnem a következő télre. Kisúlyozta, most nem rezeg. A futóművesnél még nem voltam, oda majd jövő héten. Most nem rezeg a kormány, így most ok addig.
És még egyet lefelejtettem, ez eddig fel sem tűnt túlságosan, csak most, hosszú, egyenes úton: a kormány kicsit jobbra tart, nem vízszintes állású hanem kicsit tekert... kicsit, de ha visszahúzom, akkor már balra tart az autó.
Tegnap bejártam kis-Magyarországot, az autópályák nem rosszak, de ez a sok értelmetlen lezárás... nem normálisak! Lezárni egy sávot, 6 km-t azért, mert a legelején nyirbálják a fákat............egyesével???????????????? Ezért az USAban megbüntetik a céget, hiszen dollármilliós károkat okoznak, mert az autópályán be van állva a forgalom... röhej. De a lényeg: 130 fölött ráz a kormány. Nem szeretem így, mert olyan, mintha a kezemben fognám az asszony vibrátorát vezetés közben, 300 km-en... végem van tőle. Holnap meg megyek Békés megyébe, oda csak 200 km, de utána vissza is kell jönnöm... Menjek futóműveshez mi? Mibe fáj egy ilyen beállítás?
Az mar tudtommal nincs-teljesitmeny ado lett a neve...... :-)) (Lekopogom a vekire meg nem fizettem.....)2 ev alatt a 6.-dik autom lett es szerintem nem tudtak kovetni....
Hát én élveztem volna, ha lett volna mit.. :S Én is itt vagyok, és sajnáltam is, hogy most nincs téma, amiről beszélnénk Pedig naponta 10-15x felnéztem ide... :)
a benzinpumpa reléje a motortérben van, aksitól nem messze egy fekete dobozban. (NEM abba ami direkt az aksi előtt van, a lámpánál.) ha dobsz 1 emailt elküldöm a kapcsolási rajzot. ide beszúrva lekicsinyitve jelenne csak meg.
Segítséget kérnék. (Vectra B 1.8i) benzinpumpa nem megy. Nem kap áramot. Szeretnék egy elektromos kapcsolási rajzot vagy útmutatót a hiba megkereséséhez. Fórumon láttam van egy reléje az áramkörnek. Hol találom a relét?