Keresés

Részletes keresés

csmarkus Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8016
Itt egyebkent semmi idokorlat nincs? Ha fel oraig all es gondolkodik, akkor se szolnak neki?:)

A szabályok szerint (4. fejezet, 1.pont, "Idõhúzás"): Ha a bíró szerint a játékos túlzottan sok idõt tölt el a lökéssel vagy a lökés kiválasztásával, akkor a bíró figyelmezteti a játékost, hogy evvel a viselkedésével a frame elvesztését érheti el. Ilyen figyelmeztetést tudtommal Ebdon nem kapott, vagyis a bíró szerint ez még normális volt.

A focis idõhúzásos hasonlatot is mondta valaki, de az nem stimmel, mert azt a játékot idõre játsszák, ezt meg nem. Itt mindig csak akkor dõl el véglegesen a meccs sorsa, amikor vége az utolsó frame-nek. Steve Davis mondta egyszer: "It's never over until it's really over".
Előzmény: Thomas_ (7940)
Jay-X Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8015

Hi!

lenne egy láma kérdésem, a fehér golyó 1xcsak 1 színeshez érhet a lökés során?

Zombie Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8014
Előzmény: Snowflakes (8012)
Walmer Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8013
Gyerekek! Számomra vége a vb-nek. Ezt a fos leosztást... McCulloch, Murphy(!!!), Stevens, Ebdon(!!!!!!). Ez az Ebdon a leggázabb, állítom. A bbc sport homepage-én vannak fórumok és ott már elég régóta téma Ebdon, meg a stílusa. Olyanokat írtak, hogy két lökése között 4 fogásos ebédet lehet elkészíteni, meg minden. Láttam már korábban is, de akkor nem volt ilyen lajhár. Több mint 5 perces 12-es break????!!!!!!! Mi ez? Lassúsági verseny? Ha valakivel szeretném megutáltatni ezt a sportágat, mindenképpen leadnám neki a tegnapi evening sessiont. Az már más kérdés, hogy egy 30%-os állapotban lévő Ronnie még így is szarrá verte volna ezt a csigát. Lehet hogy tényleg jót tenne neki a pihenő. Valami magánéleti gond lehet a háttérben, talán erősebben előjött a depressziója, mert a sikertelenség  nem vehette el a kedvét, hisz 4 major tornát nyert az idén. Tudom hogy összevissza írok, de teljesen kiütött ez a pocsék játék meg a kiesés. MíCulloch nyeri a tornát.
Snowflakes Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8012
Megkérdezhetem honnan vágtad ki ezt a nyilatkozatot? Kíváncsi lennék a teljes verzióra. Olvastam a worldsnookert és a Guardiant, de ott nem teljesen ez a szöveg (bár a lényeg ugyanaz).
Előzmény: Zombie (8008)
fighting Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8011
De ez csak azért van, mert valaki még az elején Murphy-McCulloch döntőt jósolt!:DDDDD

Mondjuk reálisan nézve, Ebdon simán döntős és szerintem Ian lesz a másik, mert szerintem élete formáját futja, és valahogy vele vannak az égiek, és még a döntő framekben is tud úgy játszani mintha csak a meccs elején játszanna, bár az is igaz, hogy Matthew is nagy küzdő, és ki tudja lesz-e még egyszer ekkora esélye egy vb címre, mint most?
Bár ez igaz Ianra is, de töle valahogy ezt eddig senki nem várta, Stevenstől meg azért várható elöbb-utóbb egy vb cím!
Előzmény: Pitti_d (7999)
pasa_ Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8010
Dehat nem azt mondja hogy visszavonul, hanem hogy egy evig pihen (90% esellyel :) ami nagyon helyes. Pihenje ki magat, aztan amikor es ha hianyzik neki a versenyzes fogja es jon megint, vagy marad annal amit elvez csinalni.
Előzmény: Zombie (8008)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8009

De jo, koszi hogy szoltal! Vegre lattam Steve-et billiardozni!:) Egyebkent o most billiardban jobb, mint snookerben? Mert a riporterek elegge dicsertek.

Egyebkent mi volt ez az USA-Europa parharc? Itt ilyenek is vannak?:) Hat tok erdekes volt:) Egyebkent ez rendes normal billiardasztal volt, amilyenen en is szoktam jatszani? Mert itt nagyon kicsinek tunt. Meg ugy siklottak rajta a golyok, mintha nem is lett volna rajta szovet:)

Előzmény: Gracioso (7964)
Zombie Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8008
I probably won't play next year. I'll take a year off. I'll let you know before the season starts, but I'm 90% positive. It's not an irrational decision. I've been thinking about this for quite a while and maybe it'll be good for me. I need to see a few people to see if it's worth coming back next year. Maybe if I have a year off and am quite happy I have another year off. It breaks my heart to have to turn my back on the game. But I have to put myself first. It's not making me happy, mentally and physically it's taking its toll. It may be the case I'm saying goodbye. You all have a special place in my heart. Thank you for your support.

Ronnie igazi drama queen, de ezt a korabbi nyilatkozataibol is tudtuk. Oktoberig meg sok ido van.
Ciani Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8007
Mégis igazán csak Ebdon továbbjutása volt meglepetés.
Előzmény: Törölt nick (8003)
Zombie Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8006
Sajnos nem tudok, mert csak 94 ota van meg versenyek alakulasa, azelott csak a ket dontos neve. 94 ota nem volt ilyen, az holtbiztos, egy "eselyes" mindig volt legalabb.
Előzmény: Ciani (8005)
Ciani Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8005
Mi ez a minden valószínűség szerint duma? Nem mondod, hogy nem néztél utána? :))

Nagyon igaz, hogy a negyeddöntőkben sokkal alacsonyabb szintű játék folyt, mint addig (OK, volt honnan esnie, mert az első hét az tényleg pazar volt, de akkor is). Bízzunk benne,hogy innentől megint jobb lesz.
Előzmény: Zombie (8004)
Zombie Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8004
Kifejezetten gyenge volt a negyeddontok szinvonala, egyedul Matthew-ek igazan masodik sessionje hozott jo, elvezetes snookert. Murphy jateka visszaesett valamelyest a Higgins-meccsrol es igy is konnyeden gyozte le a nagyon gyenge Davist. A meccs vege fele hibat hibara halmoztak, talan Murphy a nagy elony tudataban leeresztett, Davisnek meg nem volt mar motivacioja, a 16-os helyezeset mar korabban megszerezte. Holnaptol kiderul, hogyan all Murphy idegekkel - eddig nem volt ra nagyon szuksege.
McCulloch es McManus is gyengebbek voltak, mint az elozo fordulos meccsukon. Iannak sikerult tobb nyero breaket beramolnia.
Hiaba volt 100%-osan koncentralt, Ebdon jo, ha 50%-at nyujtotta annak amit tud ma este (szerintem annyira lassan jatszott, hogy meg a sajat ritmusabol is kiesett). Bar rengetegszer volt pontatlan, igy is tudott forditani, Ronnie agya valahol teljesen mashol jart. Keson eszmelt a cimvedo. Ha az elso frame utan Ray mester lement volna a nezoterrol, es kiosztott volna egy kurva nagy pofont, maskepp alakulhatott volna a meccs.

Erdekes adalek, hogy negy olyan jatekos maradt allva, akik a szezon folyaman nem sokat mutattak (Ian es Matthew egy-egy dontovel a legjobbak). Ilyen minden valoszinuseg szerint meg soha nem volt snooker vilagbajnoksagon.

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8003

Szerintem Ian McCulloch-Peter Edbon döntö lesz

Érdekes, hogy mind a négy negyeddöntőböl a "nagyobb" név esett ki.

(Davis-0'Sullivan, Hendry-McManus meccse is érdekes elődöntöt hozna, kár hogy nincs itt helyosztó..., bár furcsa lenne Ronnie-t az ötödik helyért pötyögni Steve-vel... ;-P)

Davis Jr. Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8002
A fene megette a kopasz gyereket, Ian a Champion :)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8001
Eurosport news most, hátha lesz valami beszámoló
sukka Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8000
nem mertem nézni, Psychopapa győzött :K
Azér' nem gondoltam volna, h Ronnie ennyire sebezhető mentálisan.
Murphy-McCulloch döntő lesz :)))
Pitti_d Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7999
Ja, akkor mostmár hajrá Fűrész! :)

Dehát ilyet se basztam még, 2 selejtezős a 4 között. Meg amúgyis a vb-n: Ebdon- Murphy, McCulloch-Stevens.
Előzmény: SágaSelyemSonka (7987)
Justice Dr. Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7998
:))
hát én is..kár is volt megvárni a végét mert, így se fogok tudni aludni..:)
köcsög Ebdon, ja ez tipikus magyar mentalitás ezt nem szabad :DDD
Előzmény: Pitti_d (7997)
Pitti_d Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7997
Ez nem kétséges! :)

De emellett most kibaszott pipa vagyok! Hogy a faszomba lehet 8-2ről elbukni a meccset, Eric Clapton ellen? :)
Előzmény: Justice Dr. (7986)
Justice Dr. Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7996
Ebdon megeszi Murphyt reggelire.. szerintem.:)
Előzmény: Ciani (7992)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7995
Én így már Stevens - McCulloch döntőt szeretnék, de azt kutyanehéz lesz elintézni :)
pasa_ Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7994
Kar hogy az elodontoben talalkonak es nem a dontoben...

Es szvsz egyszeruen barmilyen eredmeny kijohet most mar, es meg az elso tizenakarhany frame utan, ha valaki nagy kulonbseggel vezet sem erdemes ravagni hogy na, ez mar a zsebeben van. ;-))
Előzmény: Ciani (7992)
pasa_ Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7993
Ugy jobb is. Fa nem fun, akkor a franc megette. Neztetek McCulloch utolso frame-jet? Eszmeletlen szimpatikus volt amikor elbenazott egy-egy lokest. Es McManus, bar eleg nyuzott volt azert rafert idonkent egy kedvs mosoly, (ami egyebkent alaptartozek nala).

Nekem pont azert tetszik tobbek kozott annyira a snooker (meg a golf) mert olyan uriemberesen jatsszak tobbnyire, es lehet latni hogy elvezik ahogy megy. A resztvevok tobbsege legalabbis.
Előzmény: Petyka30 (7991)
Ciani Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7992
Hát ha ez a vereség nem ad motivációt, akkor semmi :)
Mindenesetre meglepne a visszavonulása.

Előre tekintve, szerintem Murphy megveri Ebdont, egyikőjük sem nyűgözött le eddig, de még mindig a kis dagiban érzem a több lehetőséget. Az alsó ágon viszont teljesen nyílt meccsre számítok, Ian és Matthew is elég jó formában vannak. Ian mellett szólnak a begyűjtött skalpok, Matthew mellett pedig a tapasztalat és, hogy neki drukkolok :)
Előzmény: Petyka30 (7991)
Petyka30 Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7991
Lehet,hogy ez volt Roonie utolsó meccse,azt mondta,hogy nem érez motivációt,így nincs is értelme csinálni.
Justice Dr. Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7990
ja és ezek után nyerje is a VBt Ebdon, mer tettem rá 21es occal. :))
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7989

Na,Ronnie még utoléri Hendrymet.:)

Gratula Ebdonnak!

pasa_ Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7988
vegeredmeny 11:13-ra Ebdon nyert
SágaSelyemSonka Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7987
Ezek után hajrá Ian!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!