BetonCs: Igen, megkaptam, mar szerkesztgetem, ha minden jol megy (en nem megyek megint betonozni.. :-)), akkor a hetvegen nagygeneral lesz az oldalon!
Siofok tema: Esetleg a Velencei-To es kornyeke? Talan egyszerubb oda lejutni, es (talan) nincs akkora tomeg, mint Siofokon a nyar kellos kozepen! Persze ez csak egy otlet volt...! :-)
Simonpuszta? Kb. 30km-re van Bptol es van egy strandja is, megprobalok korulnezni, ha gondoljatok!
Szerintem meg menjünk Paksra, közelebb van az ország közepéhez, és a Hirosimában készült Mazdák is jobban otthon éreznék magukat :) Vagy ez nagyon morbid?
Ammeg öléggé messze van már az ország közepétől :)))) Aki pl BP-ről megy 2x0km ~ 2-3 óra út, tehát egy 10-es érkezéshez 7 órakor indulás... Ha meg valaki Nyíregyházáról.... :))))
Veszprém: jójó, de nem vízpart... Az volt a kifejezett kérés, hogy legyen vízparton. Ha normális áron bérelhető parkoló valahol a tó mellett, az szerintem megfelel. Caris, nézzél körül jól, oszt ha van parkoló meg is kérdezhetnéd, nem bérelhető-e ki egy napra. Ha igen, akkor mennyiért...
Egyébként a lenti ellenérveiddel egyetértek, a lezárt szakaszokon képtelenség együtt átvergődni, és 40 fokban lehet, hogy nem is túl kellemes, ha valakinek nincs légkondija. Viszont végcélnak ott a víz, és idén olyan vizibiciklik vannak, amik autó formájúak, szerintem kötelező ilyet bérelnünk a Mazda-klub nevében :))))))