Hátt. Nem volt lelkesedés a Sport1 napért. Mindenesetre én vótam, jó volt a meccs is. 3-3 lett a végeredmény. Ákos az utolsó 10 percben játszott. Játékáról sokmindent nem lehetne mondani, említésre méltó megmozdulást nem igazán láthattunk tőle.
Viszont az Emelet koncert iszonyú jó volt :)
Ákos első dupla albuma jubileumi kiadvány: a művész tíz éve dolgozik szólistaként. A példátlan sikerű akusztikus turné teljes anyagát tartalmazó, 110 perces ANDANTE-koncertfelvétel dupla CD-n és -kazettán jelenik meg 2003. szeptember 19-én. A CD-formátum a zenén kívül terjedelmes multimédiás anyagot is tartalmaz: csaknem 700 (!) fotót az ANDANTE-turnéról, az Ölelj meg újra című dal koncertklipjét, dalszövegeket, életrajzot és diszkográfiát.
Ákos stábja az összes előadást rögzítette, így a kiadvány a turné legjobb pillanataiból válogat. A tízfős vonóskarral kiegészülő akusztikus zenekar átfogó képet ad a tízéves szólópályafutásról: a legismertebb dalok (Hello, Ilyenek voltunk, Keresem az utam, stb.) "unplugged" hangszerelésben szólalnak meg, de van az albumon vadonatúj szerzemény (Gondolnék rád) és Bonanza-feldolgozás is (Valami véget ért).
A fentiek fényében talán nem meglepő, hogy a májusi ANDANTE-koncertekre elővételben elfogyott az összes jegy, Budapesten a nagy érdeklődésre való tekintettel dupla előadást tartottak a Budapest Kongresszusi Központban, ahol a produkcióról képfelvétel is készült. A koncertfilm televíziós változatát várhatóan a Duna TV sugározza majd október 12-én, a bővebb képanyag pedig VHS-en és DVD-n jelenik meg novemberben. Az ősz során megújult műsorral újraindul az ANDANTE-turné, amelynek jegyei hamarosan rendelhetők lesznek a webáruházban.
Ákos o ANDANTE
Dupla CD és dupla kazetta
Országos megjelenés: 2003. szeptember 19.
(Előrendelhető szeptember 12-ig a webáruházban!)
A nagysikerű, teltházas tavaszi és nyári koncertek után
az ANDANTE-turné megújult koncertprogrammal folytatódik!
2003. október 4., szombat: SZOMBATHELY, Művelődési és Sportház, 19.30
október 18., szombat: BÉKÉSCSABA, Városi Sportcsarnok, 19.30
október 26., vasárnap: DEBRECEN, Bartók-terem, 19.30
november 22., szombat: KAPOSVÁR, Városi Sportcsarnok, 19.30
november 29., szombat: BUDAPEST, Budapesti Kongresszusi Központ, 21.00
TEGNAP ESTE A KLUBBAN VALAKI(K) OTTHAGYTA(K) PÁR DOLGOT/ DOLGAIT!
-1 DB FEKETE 'TOM TAILOR' RÖVID ÚJJÚ PÓLÓT
-1 DB HOSSZÚ ÚJJÚ ZÖLD INGET
-1 DB FEKETE NŐI KORD BÁRSONY KABÁTOT
-1 DB AUTÓ INDÍTÓ KULCSOT (SUZUKI)
HA OLVASSA A CUMÓ(K) TULAJDONOSA(I) AZ ÍRJON MAILT, VAGY HÍVJON ENGEM A 20/391-61-28AS SZÁMON!
HA JÖVŐHÉT PÉNTEKIG NEM JELENTKEZIK ÉRTÜK A GAZDÁJUK, LEVISZEM ŐKET PÉNTEKEN A KLUBBA, AZTÁN OTT ÁTVEHETI(K) A DOLGAI(KA)T, MAJD HANGOSAN BEMONDOM A MIKROFONBA!!!! :))
Lassan vége a nyárnak és közeleg az ősz. Vége a sok koncertnek bár hamarosan újult erővel dúl majd az Andante láz. Kihasználva ezt a kis szünetet ismét tartunk rendhagyó Ákos Klubot.
A következõ Club Falcon pontos helye és ideje:
" Élő Dalok " Party
Start:: Szeptember 12. Péntek 22.00 - 04.00
Club 11
Bp. XI. Kerület Tétényi út 63.
Kelenföld Városközpont emelet
Belépõ: 600 Ft-
Megközelithetõ:
7, 7A, 173, 103, 14, 114, 49É, buszokkal.
1. Új világ
2. Láss bennem mást
3. Gyilkos ezüstgolyó
4. Csillagok alatt
5. Keresd meg a lányt
6. Keresem az utam
7. Be lettél oltva
8. Örvény
9. Gondolnék Rád
10. A világ legvégén
11. Ikon
12. Virrasztó
13. Ki helyett szeretsz?
14. Majom a ketrecben
15. Alig hitted
16. Esőkirály
17. Altató
18. Indiántánc
19. Végre
20. Valami véget ért
21. Megváltó
22. Ölelj meg újra
23. Hello
24. Ilyenek voltunk
25. Adjon Isten
A Sport1 TV web lapja szerint szeptember 7-én este 20,00 - 22,00óráig összefoglaló lesz az előző napi banzájról a csatornán. A web lapon a részletes program is látható.
Nos tegnap este a Juventuson a Sztársávban szó volt erről. Ákos az első edzésen nem volt ott, mert az albumával foglakozott, de szombaton Szeptember 6-án Siófokon ott lesz lent, sőt az öccse is ott volt az edzésen. Ennyit tudok, többit majd szombaton Siófokon :).
Tegnap éjszaka a Találkozások című műsorban valami olyasmit hallottam félálomban, hogy megalakult a labdarúgó popválogatott Ganxsta Zolee és valamelyik Rakonczai gyerek alapításában. Ez még nem is lenne érdekes, csak arra lettem figyelmes amikor a tagok között felsorolásra került Kovács Ákos neve is! Tudtok erről valamit, vagy csak álmodtam?