Jól lett, most hétvégén tetettem fel az új nyári gumikat és néztem, hogy kicentírozták..... És a téli gumimmal is csinálta egy másik felni garnitúrával...
Nem tudom, hogy Vectránál hogy van, de BMW-nél tulajdonképpen egész egyszerűen megoldható, hogy a jobb oldal átkerüljön a bal oldalra. Szerintem nem lehet nagy truváj. És mivel életvitel szerűen használod, el tudom képzelni, hogy a regadó sem úgy rakódik rá, mint egy behozott kocsira. Szerintem megérné, főleg, ha szereted. Bár ha van itthon is egy...
Más. Hétvégén letoltam a bringát vidékre a nagyimhoz. Békés megyébe mentem, Szolnoknál -mondom- lemosatom a járgányevicset, és kérek egy alvázmosást is, mert ugye, ha vége a télnek, a só miatt illik... megvolt. Mentem még 15-20 km-t, tankoltam (241-ért dízelt...csurira) majd még egy párat, és elfordultam valami földút felé, de akkor még jól nézett ki, kétsávos beton. De 12km után kezdődött a balhé... lassultam. Direkt, mert aknatalálatok sora volt az úton. Aztán egyre rosszabb lett, végül már olyan is volt, hogy leért a kocsi alja. Offroad volt a javából, az ablaktörlővel töröltem a gyászt az ablakról. Beértem a citybe, lemostam egy kézi mosóban, még a teteje is sáros volt. Beértem mamámékhoz, heló-helló, puszi-puszi, rá 40-50 percre elmentem (sörért...) és lejött a kocsi aljáról valami tábla. El volt törve. Nézek alá: Az olajteknő védője volt. Kapott is vastagon. (Hazahoztam, lemosom gyorsan, és felteszem a képét.) Na, ilyen kéne nekem.
Ha elakarja adni akkor elobb-utobb hajlania kellesz a kompromisszumra.... Mind1-nem errol volt szo:summa sumaron ezek a kulonbsegek.... :-(( Ha nem jobbos lenne a kormany az autokban akkor en is hazahoznam magamnak....
A feneket..... Itt a szerviz igen huzos a vauxhall(itt az opel) kb. 80£-os (kb.25.000 ft)oraberrel dolgozik a kisebb szervizek is 12-13.000 ft-os rezsivel..... Ez kene legyen a normalis nalunk is..... A hasznalt autok mondhatni Europaban nalunk a legdragabbak-es a legrosszabb allapotban levoek is hala a kereskedoknek... :-(( Itt nem izgulnak,ha elromlik az auto es ugymond draga arat mondanak ra-bezuzatjak,mert tudjak 1 havi fizetesbol mondhatni normalis autoban ul a csalad-es ezert is van min. 2 auto a legtobb csaladnal.....
A 2.2-es 2003-as minden foldi joval folszerelve nem volt 700.000Ft....-es szalon allapotban van mondhatni... :-)) A 3.2 v6 GTS amit a fontartas miatt nem vettem pedig mar 550.000-tol van....
Mondjuk nem hallottam ezekrol,de elofordulhat.... Mondjuk engem nem erint,mert 80K-korul van benne es benyas,valamint az iden megvalok tole ugyis..... Otthol pedig azon az aron amin a C-s veki mozog biztos nem abban fogok ulni...
Sziasztok!!! Múlt hét óta én is beléptem az Opel Vectrások közé! :) Remélem,ha valamiben elakadok,akkor itt majd találok kérdéseimre választ!?! Segítségeteket előre is köszönöm!!! Üdv: Füles
igen, az izzónak teljesen normális ilyen sárgásgfehér szine van. az izgalmas rész az izzó beforrasztása lesz majd. kis vékony késsel egyébként nem nehéz szétszedni a gombot. én épp ezért szoktam általában 2 gombból csinálni 1et, mert az izzók egy műanyag kis foglalatban vannak bennt, és az asszem a legtöbb gombnál ugyanaz, szóval felcserélhetők... most is pihen egy tartalékgomb nekem a kesztyűtartóban, hátha valami kiég. de rádöbbentem hogy muszáj lesz majd megcsinálnom nekem is kék ledesre az egészet, sokkal szebb, és legalább a led ha jól tudom nem hajlamos a kiégésre...
Szerintem nézd meg a Vaterát.... olyan 30-35-ért árulják őket, de nem hiszem, hogy ennyiért el lehetne adni. Gazdasági válság van, na! olyan 25 körül max....
Heli: ma mentem az autóval, nekem meg pont az a bajom, hogy hamar kapcsol be a ventillátor.85-90 fok körül már jár... Nem akarjuk kicserélni?
TC: Tegnap beraktam a gombot, ott működött, de nem próbáltam még ki. Ma viszont igen.... Egy-két-három embert azért sikerült megiljeszteni.... egyesben esélytelen, de még kettesben is, ha gyorsulok, kipörögnek a kerekek.. :D :D :D Egy probléma: Nincs háttérvilgítása a gombnak. Ezt tudja vki, hogyan lehet orvosolni?
nekünk a renaulton 5 éves a téli garnitúra, nemtudom km mennyi lehet bennük, de minden tavasszal levétel előtt 1x átgurul az autó egy autómosón, majd levétel után szoktam kenegetni szilikonnal. aztán be a pincébe velük. eddig nagyon jól birták, még talán most sem keményedtek meg.. a nyáriak viszont ramatyabb állapotban vannak (ki vannak fakulva, repedezettek), azokkal valahogy nem sikerült mindig ezt a műveltsort megcsinálni :)