Connie Mack csúnyán elásta magát Trump-ügyben, Orbánék kereshetnek új lobbistát Washingtonba
Connie Mack volt floridai képviselő 1,1 millió dolláros szerződésével az egyik legjobban fizetett külföldi lobbista Washingtonban, aki arra kapja a pénzét a magyar kormánytól, hogy az érdekeinket képviselje az USA-ban.
Beteljesülhet a jóslat: Obama lesz az Egyesült Államok utolsó elnöke?
Baba Vanga, másnéven a balkán Nostradamus 1996-ban halt meg 85 évesen.
A vak jós megjövendölte a 9/11-es terrortámadást, az Iszlám Állam felemelkedését, és azt is, hogy a 44. elnök fekete lesz. Azt azonban senki nem tudja, mire gondolt mikor azt mondta, ő lesz az utolsó. "A 44. elnök fekete lesz, de ő lesz az utolsó" hangzott a prófécia, több mint 20 évvel ezelőtt, de nem tiszta, hogy Baba mire gondolt. Utolsó fekete elnök, vagy pedig utolsó amerikai elnök általánosságban?
Jósolt egy nagy muszlim háborút, ami Szíriában zajlik majd és végét 2043-ra tette, a békét egy Rómában létrehozott kalifátus hozza majd - olvasható a prophecies oldalán.
Ez nagyszerű dolog! Hogy már egy hazugság (ha az volt) is eseményszámba megy. Klingonné percenként égetett volna le egy-egy hazugságvizsgálót, ha rá merték volna kötni.
"Amerikában a jó nőknek csak ilyen vén, dagadt faszik jutnak? Pfujjj...."
Ez is igaz. Gondolom ez a gazdagság miatt van, legalábbis pénzes pasik kellenek a nőknek. És úgy látszik, Amerikában sem szépíti meg a pénz a rondábbik nem képviselőit. Szomorú.
A MarketWatch azt számolgatja, hogy ha Kalifornia amolyan brexites mintára kilépne az Egyesült Államokból, akkor rögvest a világ hatodik legnagyobb gazdaságává lépne elő. Hiába a tüntetések, erre egyelőre körülbelül nulla az esély.
Ááá, ezt a viccet a nagybátyám még úgy mondta nekem, hogy a faluban van két egyforma, egyidőben, ugyanúgy épült ház egymás mellett. Az egyikben az orvosék, a másikban cigányok laknak. Azt mondja egy nap a cigány az orvosnak:
- Tudja-e doktor úr, hogy az én házam kétszer annyit ér, mint a magáé?
- Hogy lehet az - hüledezik az orvos - mikor egyforma házunk van?
- Hát úgy, hogy az én házam mellett nem lakik cigány, a magáé mellett pedig igen.
Erdekes mikor a zsidok ugy akarnak lejàratni valakit akit nem szivlelnek hogy annak a zsido kapcsolatairol beszélnek...Ez emlékeztet a viccre mikor a cigàny azt mondja a szmoszédnak hogy :
-Tudod hogy az én hàzam tobbet ér mint a tied?
-Miért ugyanolyan mint az enyém......
-Igen de nekem egy magyar a szomszédom és neked egy cigàny....