Valaki csinalta ezt a kepet- gyenge zoom- kerni Strongtol jobb gepet (tudod, Strong szeret kerkedni, neki milyen passzentos cuccai vannak)-legkozelebb jobb minosegu kep
Visszaolvastam,és tényleg a 148-as szerepel előzményként.
Én ezt úgy értelmeztem,hogy az öreggel szándékozott társalogni,és mivel ez volt az eddig utolsó hozzászólása,ezért nyomott a válasz erre gombra.
Szerintem ez nem menekülés,csak bedobott egy új témát.
De lehet,hogy tévedek a szándékait illetően,majd jön és kiigazít gondolom.
Fejezzük már be,mert egyre unalmasabb és fárasztóbb a téma.Elbeszélgetünk a semmiről faszán.
Te szerencsétlen!
A strong benyomta a szokásos faszságait, erre írtam
"A válogatottba ki rúgott több gólt?
Gondolom erre is van statisztikád!:)"
Itt jött a terelés, elkezdte a tökölit fikázni.
Hogy jött ide?
ááá de neked hiába is magyarázom!
Olvass visszainkább, ptillas!
Egyre fárasztóbb vagy.
Fuss neki újra az egész szövegnek.
Vagy próbáld értelmezni a témafelhozás és a terelés közti különbséget,nem túl bonyolult.
Mindegy,hagyjuk,unalmas a téma...
Strong!
Miért van az, ha meglátsz egy olyan topicot ahol a nagy FERENCVÁROSRÓL, van szó, oldhatalan vágyat érzel, hogy berondítsál?
Ki a faszt érdekel, hogy az előember hány gólt rúgott?
Igazad van Strong!
Kovács vezeti a góllövőlistát.
Mi meg a tabellát.
Ha minden így megy tovább, lesz egy gólkirályotok.
Ha minden így megy tovább, mi bajnokok leszünk.
Cserélnél?
Nyugi divat!
Strong azt se tudja ki milyen poszton játszik!
Hasonlítgat!
Tavaszal miért nem volt ilyen nagy a pofátok?
Hm?
Nem játszik a válogatottban a kovácselőember, mert egy béna f@sz!
Nem válogatott szintű!
Ez van!
Mondjuk a juhár se!
Na pá!
Te terelsz.
A bajnokságban lőtt gólok száma volt a téma.
Az meg,hogy valaki nem játszik a válogatottban, nagyban függ az aktuális balfasz szövetségi kapitánytól.
Marad a helyi kis csapatban és közben mindenhova elkiséri a csodálatos Ferencvárost.
És mellette nagy Fradi-drukker lesz, de játszani a helyi csapatban játszik.
általában úgy vannak kitalálva a BLASZ meccsek, hogy lehetőleg ütközzenek a nagy meccsekkel
ezt tapasztalatból írom, de ha megnézed a blasz honlapot és a sorsolást, akkor ezt te is belátod
ezen írásod, melyik játékosunkra illik???
szvsz egyikre se
Ja. Ott volt.
Ott ugrált barna dzsekiben a gyepen, mígnem a biztonságiak ki nem kísérték... :-)
Érdekes, most, hogy FÉLBESZAKADT rendbontás miatt a meccs - tehát nem lefújás utáni cirkusz volt, mint május 30-án - most nem követeli senki senkinek a fejét...
Egy viszont számomra egyértelmű:
Büntetni a DVTK esetében is a klubot, mint a rendezésért felelős jogi személyt lehet.
A klub dolga pedig az, hogy a büntetésből eredő károk megfizetését ráverje a biztonsági szolgálatra; amelyet gondolom nem azért pénzzelnek, hogy nézzék, amint a drukkerek az öltözőbe kergetik a meccs szereplőit...