Ez így normális! ;) Beállítod amikor egyszerre mozog, így lehet a másik is jó lesz. Ha nem akkor átkapcsolod a balosba ott, meg az egyik jó helyen van és a másikat állítod be. ;)
Azért találták így ki, hogy utána beül más és talán pont jól állítja be amikor megy a kettő egyszerre! :)
Most tesszük fel a jobb kormányos Borara a bal oldali nagy tükröt. Tudnátok segíteni abban,hogy hogy kell bekötni a tükör motorját? Rádugtuk a csatikat de ha jobbost állítom,akkor a balos is megy. Régi tükörrel csak a jobbost vitte-mint normálisan A balos magába megy,nem viszi a jobbost. Lehet hogy máshogy mennek a szálak a tükör felé a bal kormányosba mint a jobbosba?
Eladó 4db 205/55R16 Nokian H 94H gumiabroncs 2008as gyártású, kb 10.000.- km-t futott 90%-os 15.000.- ft/db, ( ha érdekel az autóra való szerelését ingyen meg tudom oldani) cs-csaba@freemail.hu
hmm, ez érdekes, főleg hogy nem világítana. Főleg hogy ilyet gyárilag is tettek borákba. Ez nem csak évjárat függő? Én azt hallottam hogy CanBus kell hozzá, és az újakba már van ilyen. Az a baj, hogy azt se tudom ezügyben milyen szakival beszéljek. A hifisek nem biztos hogy borára specializálódnak....
Szia! Én is Deltát akartam beletenni az autómba,de lebeszéltek róla,mert állitólag nem világit,és nem kapcsol ki meg be ha gyújtást adsz rá!Át is kell berhelni mert nem iso-8-as a csatija,de van hozzá kábel 2 pénz!Amiket én találtam azok leharcoltak voltak nagyon és 30 pénzt kértek érte!Na annyit nem ér!!!!Ha 20-ért találsz az már baráti és megvehető!Nekem Gammám van meg hozzá 1 lemezes gyári cd!A 6-os nem tetszett!
Flexiből csak gyárit vegyél,sok a gagyi utángyártott!!!
Na szevasztok, gondoltam én is csatlakozom már ide, ha így beindult a topic. Kb. 1 éve van meg a Bora Pacific 2004-esem.
Igazából én a gyári Delta rádiót keresek már régóta jó áron, de azért 40e-t sima CD ért nem adnék ki...szóval valakinek ötlet?
A másik meg hogy flexi csövet kell cseréltetnem , mert kifúj....Annak már utánna jártam hogy csak 4rétegűt szabad venni, különben a hangja más lesz a 3 rétegűvel, na meg gyengébb is. Esetleg más amire még figyelni kéne? Volt már ilyen valakinek?
Nekem sajnos nincs ködlámpám de tetszik a Te ötleted is. Közben pár hete nézelődök angel eye lámpa után is hátha lesz használtan eladó és akkor megoldódna a ködlámpa is (meg a xenon is ). :)