Keresés

Részletes keresés

Ciani Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8106
Na valami ilyesmit vártam tegnapra is. Szerintem Ebdont a játéka nem igazán predesztinálja vb elődöntőre már egy jó ideje. És most sem játszott sokkal jobban, mint általában szokott, kellett hozzá egy idegbeteg Ronnie, hogy itt lehessen. Murphy ezzel szemben szépen menetelgetett. Meglesz az a 9-7 is.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8105
szeven ö písz
Gracioso Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8104
Akkor semmi más dolga sincs, csak mostmár minden lökést a hosszabbítóval lökni :)
Előzmény: ks196 (8103)
ks196 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8103
(En meg eppen tanulok, meg szerencse hogy kifejlesztettem a snookervbnezeskozbentanulas kepessegemet :))

Ebben a frameben mindketten hibazgattak de Murphy egy kombival bekezdett egy breaket es megnyerte. Ebdon csak huzogatja szajat es az ido nagy reszet spectatormod-ban tolti. Murphy-nek 100%-os a rest succes-e. Szoval jol tolja nagyon, szimpatikus srac.
Előzmény: Gracioso (8102)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8102
dehat ugyis latjatok

Hát persze, főleg munka közben :( Szóval jó ez, konferáljatok csak! :) (Néha 1-1 screenshot, hangfelvétel a koccokról (masszív kick előnyben ;-) )) :))
Előzmény: ks196 (8101)
ks196 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8101
Kozben Murphy egyre jobban jatszik. Szepen pakolgatja a golyokat es Ebdon keveset van asztalnal, igy egyre tobbet ront. Mar feljott 7-6-ra, dehat ugyis latjatok :) Jo kis meccs lesz ebbol is.
gcscott Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8100
Megkérdezhetném, hogy kint mennyibe került a könyv? Mert itthon 7800-,Ft-ért már hozzá is juthatnék. Ja, egyébként a bővített kiadást vetted már meg vagy még az eredetit?
Előzmény: Jimmy 4ever (8080)
gcscott Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8099
Na ja! Az szép lenne, de nem jő válasz...
Előzmény: Gracioso (8098)
Gracioso Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8098
ő? Reméljük nem a nagy Ő.. :D
Előzmény: gcscott (8097)
gcscott Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8097
Meg szabad kérdezni, hogy ki ő?
Előzmény: vitya85 (8096)
vitya85 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8096

Köszi szépen, már meg is rendeltem a könyvet!!

A beszámolót meg nagyon jó volt olvasni. Már én is találkoztam a kedvenc sportolómmal, de ő teniszező. Szinte ugyanígy éreztem én is. Egy életre szóló élmény!

Előzmény: Zombie (8095)
Zombie Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8095
Ronnie egy konyvet irt, cime: Ronnie: The Autobiography of Ronnie O'Sullivan
Itt megrendelheted (angol nyelven nyilvan): www.swsbooks.hu
Van nekik raktaron, tehat elvileg az angliai beszerzest sem kell megvarnod.

Snowflakes kepei
Snowflakes beszamoloja 1.
Snowflakes beszamoloja 2.
Előzmény: vitya85 (8093)
ks196 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8094
Kozben Murphy bekezdett rendesen: egy 13x es egy 10x-es break. Szep volt.
Game on!!
vitya85 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8093

Köszi az infókat, lenne még egy pár kér[d]ésem. Elküldenél egy képet, amelyen te vagy a játékosokkal?? Légyszi! Amúgy a meccsek miatt mentél ki ?

Ugye két életrajzi könyvet írt? Angliában vetted őket? Ugye itthon nem lehet megvenni őket?

Előzmény: Snowflakes (8085)
Szababa Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8092

ha már képek. Nézegetem a Getty Images-t és ezen szétröhögtem magam: Cliff Thorburn (1976)

Cliff

Aki szereti a snooker-t és érdekli a története is akkor mindenképpen érdemes megnézegetni az oldalt (http://editorial.gettyimages.com)! Keressetek rá a "snooker" szóra az "All images"-nél és a legutolsó oldaltól (nálam a 67.) kezdjétek, mert nagyjából időrendben vannak képek. Eszméletlen dolgokat találni (szétbombázott snooker asztal, képek az "őskorból") igazi csemege (+ pl a mostani vb-ről is van sok kép)

Snowflakes Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8091

Mikor kb. 10 évvel ezelőtt láttam életem első snooker közvetítését éppen Ebdon és Doherty játszott, Ebdon nekem nagyon szimpatikus volt akkor, egyáltalán nem emlékszem hogy ilyen lassan játszott volna. Ez most egy kiváló taktika volt tőle, be is jött neki, de hát annyira régen ismerik már egymást, ha valaki hát ő csak tudja Ronnie gyenge pontjait is. Ronnie-nak az lett volna a dolga, hogy ezen felülemelkedjen és jól játszon, hát ez most nem sikerült neki.

A jobb-bal kezes váltogatós meccset azért szívesen megnézném :-)!

Van még egy érdekes képem:

Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8090

Ez már működik, köszi!

Előzmény: Szababa (8089)
Szababa Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8089
Előzmény: Jimmy 4ever (8088)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8088
Nekem sajna nem mukodik a link.
Előzmény: Szababa (8084)
fighting Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8087
Igazából nem értem mi a próbléma Ebdonnal?

Zseniális taktikát talált ki Ronnie ellen, amit tökéletesen megvalósított.
S az vesse rá az első követ, aki az ő helyében nem ezt tette volna!
Mindezek ellenére, ha Ronnie csak hozza a tudásának a 70-75% százalékát, akkor Ebdon bármit csinálhatott volna, akkor sem nyer!
Igazság szerint Ronnie már az első körben is simán elszálhatott volna, ha Macguire nem ijed be a lehetőségtől!
Várható volt, hogy idén nem ér célba!
Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8086
Ebben sok igazság van, de azért nekem teljesen úgy tűnt, hogy Ebdon azért rendesen rájátszott arra, hogy Ronnie kezd síkideg lenni. És innentől kezdve azért (legalábbis nálam) nem fair a dolog. Egyébként Ebdon tényleg nagy közönségkedvenc volt régen, főleg amikor még nagy lófarka volt :-)
Előzmény: Szababa (8084)
Snowflakes Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8085

Nagyon sok képem van Ronnie-ról, és más játékosokról, az idők során összegyűjtöttem őket. Nincs konkrét hely (estleg csak ez:

Getty Images ) a többi kb.700 db fotót a neten barangolva szedegettem össze. Ezeket épp most küldtem el egy írországi fiúnak aki egy Ronnie honlapot egyenget, és nagyon örült a segítségnek. Tremészetesen a kedvenc fotók azok amelyiken én is rajta vagyok a játékosokkal ;-). 

Két nem hivatalos oldal van Ronnie-ról : www.ronnieosullivan.com/ és www.ronnieosullivan.prv.pl/ .

Az életrajzi könyvből merítem én is az információkat és persze a rengeteg angol cikkből (The Guardian, The Sunday Times, Telegraph), a külföldi fórumokat is nagyon jó olvasgatni, időnként kifejezetten szórakoztatóak. Olvassatok bele pl. ide: www.ronnieosullivan.com/forum/viewtopic.php?t=93 .

Én úgy tudom Ronnie barátnője fodrász :-).

Előzmény: vitya85 (8082)
Szababa Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8084

Tudjátok az az érdekes, hogy a 90-es években Ebdon volt az egyik nagy kedvenc mert élvezett volt a játékát nézni. Tekerte-csavarta a golyókat, a közönségnek játszott és nemcsak játszott, hanem poénkodott is. Olyan volt majdnem mint Alex Higgins. Akkor szerették sokan. Kiváncsi lennék mi változtatta meg ennyire illetve miért nem tetszik ez ennyire a nagyvilágnak

Mindenesetre (és semmi esetre sem a viták ismételt fellángolásának célzatával) a véleményem, hogy nem szabadna Ebdon-t ennyire hibáztatni ("nem sportszerű", "nem gentleman" stb) Ő így tud játszani és ha vki látja mennyire bosszantja a másikat adott pillanatban vmi akkor emberi dolog, hogy "csak azért is csinálom". Itt azért komoly pénzről illetve presztizsről van szó. Mindenki a "lassú Ebdon-ról" beszél csak, pedig ebben benne volt erőssen Ronnie is. Mellesleg néhány éve emlékeim szerint lenézésből teljesen balkézzel kezdett el játszani pont Ebdon ellen csak, hogy idegesítse.

Mindegy. Akit érdekel van egy érdekes eszmecsere Ronnie-ról az alt.sport.snooker-en (The truth about Ronnie O'Sullivan). Angolul tudóknak érdekes lehet.

LINK

Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8083
Egyébként Ronnie életrajzi könyvét is megvettem, persze csak Jimmy után olvasom el :-)))
vitya85 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8082

Szia Snowflakes! Megkérdezhetem, hogy honnan szeded le Ronnieról a képeket és a magánéletéről adatokat??

Ugye nincs honlapja? És a barátnője civil? Köszi!

Előzmény: Snowflakes (8079)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8081

És természetesen, most már egyértelműen Go Matthew !!!!!!!!!!!

Bár szerintem megint beszopja az elődöntőt, mint tavaly :-((( Még a végén ő is olyan lesz, mint Jimmy, mindig megbotlik a küszöbben...

Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8080

Sziasztok,

Sajnos ismét fáziskéséssel szólok hozzá a dolgokhoz, de épp Angliában voltam az elmúlt napokban (sajnos nem Sheffield-ben :-). Bármennyire is szimpi volt eddig Ebdon a szememben, és bár még Ronnie se fikázta a taktikájáért a meccs után, nekem akkor sem volt sportemberhez méltó az, ahogy játszott. Most már egyértelműen a Stevens-McCullough ágról várom a világbajnokot. Stevens-re még fogadni is akartam, még a nyolc között 9 a 2-höz adták, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és hozzájutottam végre egy régóta várt ereklyéhez, Jimmy önéletrajzi könyvéhez, ami tényleg jó kis olvasmány, kár, hogy a snookermeccsekről gyakorlatilag semmi nincs, inkább csak a botrányairól ír :-))

Snowflakes Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8079

A kért képek Ronnie barátnőjéről (Jo Langley), ő az aki időnként be szokott szaladni hozzá egy ölelésre miután vége a  mérkőzésnek és Ronnie magasba emelte  a trófeát :-). Jó pár éve együtt vannak már, gondolom innen a nagy családalapítási láz :-).

Előzmény: Gracioso (8058)
Treyez Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8078
"O'Sullivan refused to blame his opponent's methodical approach. 'Peter has got four kids to feed and he does what he has to do. I can't criticise him...' " - hmmm, eddig istenítettem ronnie-t, ezentúl inkább csak Tisztelem... (bődültetes, hogy milyen hétköznapi, játék-független, levezethetetlen érzetek is beleszolnak a játékba még <i>ezen</i> a szinten is... még akkor is, ha ez csak egy "nyilatkozat"). !
Előzmény: sukka (8028)
Zivos Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8077
Nem gond. Megvettem 3.4 -ert, 1.7 -ert eladtam. Vagy 0, vagy a kulonbseget nyerem: 1.7 x feltett penz. Ezert jo a Betfair.
Előzmény: sukka (8076)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!