Itt találhattok takarítónőt: Takarítónő BudapestenCsak azoknak ajánlom akik nem a legolcsóbb megoldást keresik, nekik a legjobb megoldás ha a jófogáson adnak fel hirdetést, vagy itt keresgélnek tovább.
Én is jó ideig keresgéltem, de végül - fórumon keresztül - sikerült megtalálnom az alkalmas embert.
Éva kedves, megbízható munkaerő, akire bármilyen feladatot rá lehet bízni. Munkáját precízen, körültekintően, kivételes alapossággal és gyorsasággal végzi el. Nem riad meg a hirtelen jött problémáktól, fiatalos lendülettel vág neki a kihívásoknak. Munka közben kellő odafigyeléssel óvja a berendezéseket és az értéktárgyakat.
Jellemző rá az önálló munkavégzés, magától tudja és észreveszi az elvégzendő feladatokat. Kedves, mosolygós, rugalmas személyiség, ezen tulajdonságai mindkét fél számára megkönnyítik az együttműködést.
Magànhàzak, lakàsok takarìtàsàt vàllalom a hét bàrmely napjàn. Több éves tapasztalattal rendelkezem,panziò,magànhàz és lakàs takarìtàsàban van gyakorlatom.Megbìzhatò,becsületes vagyok.Föiskolàt végeztem,idegen nyelvet beszélek.Budapest (V.,VI.,VII.,VIII.,IX.,X.,XIII ,XIV.,XIX.,XX., kerületekben).Elérhetöségem:nagy.enid@gmail.com,vagy 06/70 3624-231
Tisztelt Fórumozók! Nemrég született negyedik gyermekünk, és vasalásban szeretnék segítséget kérni. A vasalnivalót elviszem kocsival a megbeszélt helyre (így akár otthon is vasalhat, aki vállalja) és érte is megyek.
Budapest II. kerületben lakunk, a Margit híd közelében és a XIV. kerületben dolgozok, valahol e között keresnék lehetőséget.
KEDVES FÓRUMOZÓK!!! 26 éves megbízható kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok. SZENTENDRE ÉS MARGITHID KÖZÖTT VAGY KÖRNYÉKÉN. Jelenleg is takaritok. HÍVJON BIZALOMMAL! ELÉRHETŐSEGEM 0620566-7916. ÜDVÖZLETTEL :MARIKA
Kozepkoru no szemelyeben aki tud es szeret is takaritani, szombati napokra keresek nagytakaritásokat, festes utáni takaritást! Jon az osz, frissitse fel lakásat egy jo nagy takaritással! Nincs semmi károszenvedelyem!
Tisztelt forumozok.Takaritast vallalok maganszemelyeknel.6 ev gyakorlatom van.heti vagy Ket heti rendszeresseggel.Zugloban lakom.28 eves vagyok.megbizhato,kedves vagyok.csak takaritast vallalok.tel:06702737076
Budapest melletti településen, Diósdon keresek családi házam takarításához segítséget. Várom jelentkezését annak a megbízható személynek, aki heti egy alkalommal kitakarít, ill. időnként kivasal. Kérem, írja meg, mennyiért vállalja a munkát! Olyan személyt keresek, aki hosszú távban gondolkodik. makosbabajka@freemail.hu
KEDVES FÓRUMOZÓK! 26 éves megbízható kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok. SZENTENDRE ÉS MARGITHID KÖZÖTT VAGY KÖRNYÉKÉN, JELENLEG IS JAROK TAKARITANI! HÍVJON BIZALOMMAL! ELÉRHETŐSEGEM :0620566-7916. ÜDVÖZLETTEL:MARIKA
KEDVES FÓRUMOZÓK! 26 éves megbízható kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok. SZENTENDRE ÉS MARGITHID KÖZÖTT, JELENLEG IS JAROK TAKARITANI!! HÍVJON BIZALOMMAL! ELÉRHETŐSEGEM:0620566-7916. ÜDVÖZLETTEL:MARIKA
Ferjem ugyes festo, szepen dolgozik es reálisárral! En megyek utána takaritani haigeny van rá! Kerem hivjon bizalommal! Budapest terulete!0620/2539227.
Ha onnek szuksege van egy megbizhato pontos preciz ,leli-ismeretes,felellosseg es kotelesseg tudatos bejarono -takaritono munkaerore kerem forduljon hozzam bizalommal barmelyik kr.Semilyen karos szenvedelyem nincs.Bejarono takaritono
A-Z-ig Referenciakal.Minden Kedd es Pentek .1300 ft /ora.
Helyileg hol lenne a munkavégzés? Cégünk vegyszer és oldószer mentes tisztítással foglalkozik, a munkatársat az Ön igényeinek megfelelően választjuk ki közösen.
Én szintén takarítással foglalkozom, és van egy 4 órás (4.000 Ft-os) munkám, amit épp most készülök visszamondani. Nincs semmi baj a családdal, sőt, nagyon aranyosak, reggel beengednek, aztán mennek dolgukra. Nekem azért nem jó, mert nagyon korai. (6.45-re kell menni). Miután én hajnalban fekszem, számomra ez minden héten egy érvágás... Helyileg a Margit-híd budai hídfőnél van. Amennyiben érdekli a lehetőség nagyon szívesen megadom a kontaktot.
Én szintén takarítással foglalkozom, és van egy 4 órás (4.000 Ft-os) munkám, amit épp most készülök visszamondani. Nincs semmi baj a családdal, sőt, nagyon aranyosak, reggel beengednek, aztán mennek dolgukra. Nekem azért nem jó, mert nagyon korai. (6.45-re kell menni). Miután én hajnalban fekszem, számomra ez minden héten egy érvágás... Helyileg a Margit-híd budai hídfőnél van. Amennyiben érdekli a lehetőség nagyon szívesen megadom a kontaktot.
Kedves Fórumozók! 26 éves megbízható kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok, SZENTENDRE ÉS MARGITHID KÖZÖTT VAGY KÖRNYÉKÉN! Jelenleg is járok takaritani! Hívjon bizalommal! Elérhetősegem :0620566-7916. Üdvözlettel:Marika