Keresés

Részletes keresés

Eekihu Creative Commons License 2021.12.20 -1 0 3825

hát én nem érzek semmiféle küldetéstudatot. elég lenne, ha az emberek normálisak lennének. de itt még ez is óriási elvárás, ahol természetessé vált, társadalmi normává a hazugság, átverés, lopás, minden szinten. kicsiben és nagyban is ez folyik. nem is tudom egyáltalán mi szab ennek gátat a domináns ágazatoknál, pozíciókban. leginkább az, hogy ha többet lopnának, akkor az emberek már nem tudnák kifizetni, vagyis a piac szabályoz mindent (amibe beletartozik az is, hogy ha kiszolgáltatott valaki, annak dupla árat kell fizetni), az olyan homályos és bizonytalan dolgok, mint a morál, becsület meg teljesen kikoptak. lelki fejlődésért, kultúráért nem fizetnek az emberek egy fillért sem, viszont fele királyságukat adják az autószerelőnek és a kőműveseknek. 

Előzmény: 11_11 (3823)
11_11 Creative Commons License 2021.12.20 -1 0 3824

Volt aki gúnyolódott, pl a  testvérem, rájött hogy igazam van, és tudja Isten segítsége szükséges   az

embereknek, de nem értik a Biblia  szöveget, de miért nem ????  Mert minden ember, a saját akaratát

erőlteti az emberekre, ez nem megy,  nem vagyunk egyformák. Ha megfigyeljük a Teremtő is több emberhez

szól.   Jézus a szeretet hirdette, miért???  Mert abban minden benne van !!!  Ez hiányzik az   embereknél !!! !

Előzmény: Eekihu (3822)
11_11 Creative Commons License 2021.12.20 -1 0 3823

Mióta haza jöttem 15 éve Teremtő segítségével és az ő  irányításával, írtam és dolgoztam  fel,a Bibliai szövegeket, hogy az egyszerű emberek is megértsék. De én csak, azt közvetíthetem le amit kaptam, és mindent leírtam!

Egyenlőre többel nem  rendelkezem, a kék színek emelik ki a lényeget, könnyebb a megértése, a mondanivalójának.  

Előzmény: Eekihu (3821)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3822

ez igaz. ez a lenyeg remelem

Előzmény: 11_11 (3820)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3821

nem rad ertettem, hanem altalaban. 

miota vagy itthon? 

Előzmény: 11_11 (3819)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3820

Mindenki saját magáért  felel , ki mint vet úgy arat !!! Lehet választani , szabad akaratot,

kaptak az emberek ! 

Előzmény: Eekihu (3818)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3819

Nekem nagyon jó szívem van, és én  az én tudásomat  a magyaroknak adom, a pénz nem boldogít,

ezért jöttem vissza,  de csak én.

A  Teremtő üzenete mindenkié ingyen, az Isten ide irányított.

Isten ingyen adta, én is ingyen adom tovább, Jézus sem kért pénzt én pedig Jézus követője vagyok!

Előzmény: Eekihu (3817)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3818

ezért fontos, hogy ne csak műveljük a tudományt,hanem értsük is, hogy milyen morális feltételei vannak. a tisztánlátásnak morális feltételei vannak, lelki emelkedettség kell hozzá. ha ez nem tudatos, akkor a kutató könnyen elkurvul. mert ingyen kapta úgymond, születési adottságként, és nem fogta fel a helyzetének kiváltságosságát, aprópénzre váltja mindenki kárára. 

Előzmény: Eekihu (3817)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3817

a tudomány jó út szerintem, amennyiben racionalitásra, fókuszáltságra, megfigyelésre, objektivitásra készteti az embert. a gond mindig a hülyékkel való megalkuvásban van. amikor valaki fizetni akar a tudásodért, te meg eladod. 

Előzmény: 11_11 (3816)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3816

Olvassál itt sokat fogsz tanulni belőle, ez mind fentről kaptam  !

Keresztények  és  akik nem azok.  A IQ    A keresztényeknél magasabb,  mint a nem keresztényeknél.   Ha az Angyalokat is  és még nem beszélve  Jézusról, szentekről az emberi tudomány IQ  nagyon messze van ? ! Teremtő  Istentől indul  ki minden ,erre nem gondolnak az emberek ??  Érdemes  elgondolkozni  mindezeken ?!

Előzmény: Eekihu (3815)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3815

nem könnyű ebben a világban gyereket nevelni. megkérdezhetem, hogy hol éltek? 

itt beszélgethetünk off nélkül: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9187854&la=160185817

Előzmény: 11_11 (3813)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3814

itt vagyok. kérdezz, amit akarsz, csak nehogy kitiltsanak, mer offolunk

Előzmény: 11_11 (3813)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3813

Én  csalódtam nagyon sokat, több mint 25 év  után most már, egész más

fiam is megdöbbent, Már nem vágyik haza. Istennek köszönhetem,

a fiamat jól neveltem.

Jézus az én példám, gondoljunk, Jóbra, nekik sem volt  könnyebb, de nem vagyunk már egyedül.

A   IQ kapcsolatban még szeretnék kérdezni ???

Előzmény: Eekihu (3808)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3812

A   IQ kapcsolatban még szeretnék beszélni veled ???

11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3811

Én  csalódtam nagyon sokat, több mint 25 év  után most már, egész más

fiam is megdöbbent, Már nem vágyik haza. Istennek köszönhetem,

a fiamat jól neveltem.  Jézus az én példám, gondoljunk, Jóbra, nekik sem volt  könnyebb, de nem vagyunk már egyedül.

A   IQ kapcsolatban még szeretnék beszélni veled ???

11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3810

Előzmény: polária (3806)
Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3809

nem akarok offolni, gyere át a kérdés feleletbe 

Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3808

nem csalódás ezekkel a "magyarokkal" fórumozni? gyalázat ez az ország.

Előzmény: 11_11 (3807)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3807

Meg szoktam már , ismerem  a pudingmant.   Zeuszt  várja  ! Mondtam neki , én  szakállassal  nem találkoztam !!!

Előzmény: Eekihu (3805)
polária Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3806

Miatyánk aki a mennekben VÁGY......

Eekihu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3805

hát ja :) nem mindegy, hogy ki miért nem ír helyesen... még jó hogy felvilágosítottad... :') 

Előzmény: 11_11 (3804)
11_11 Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3804

Most az egyszer igazad  van!

Magyarul beszélni is majdnem elfelejtettem , nem hogy írni!  A szüleim igaz magyarok,  de csak  voltak, a testvéreim jó tanulók , nekem, más sors jutott.  A fiam is sokat felejtett gyerekkora óta, kint él.  Példát írok neked  hogy beszéltem, ( csontvájz  = csontváz , öcsém kidőlt a nevetéstől ! ) erről ennyit!  Az igaz magyar megérti , tele írt hibával  is, márt  csak töröm a magyart !!!  

(Miatyánk)

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is.

Ámen.

Előzmény: pudingman (3803)
pudingman Creative Commons License 2021.12.19 0 0 3803

"hogy fönt a menyben"  Az lenne a minimum, hogy legalább helyesen írd le a mesebeli helyet. Az mennyország. :))

Olyan vagy, mint a mélymagyarok. Akkora magyarok, hogy nem ismerik az anyanyelvüket. :))

Előzmény: 11_11 (3801)
11_11 Creative Commons License 2021.12.18 0 0 3802

Egyházak  elhagyása, nem Isten  megtagadása !!!   (Szabad akarat, döntése ! )

1. Korintusiaknak írt levél : 3. fejezet: 16,17 versek

16  Nem tudjátok, hogy Isten temploma vagytok, s az Isten Lelke lakik bennetek?  17 Aki lerontja az Isten templomát, azt Isten elpusztítja. Isten temploma ugyanis szent, s ti vagytok az.

Jelenések könyve: 18: fejezet: 4 verse

A keresztények figyelmeztetése.

4  Egy másik szózatot is hallottam az égből, ez így hangzott: „Én népem, vonuljatok ki onnét, nehogy részetek legyen bűneikben, és benneteket is érjenek csapásaik!

11_11 Creative Commons License 2021.12.15 0 0 3801

Ahogyan olvasgatom  a Fórumot, rájöttem mennyi mindent nem tudnak az emberek!

Feltettem magamban  egy  pár kérdést ?  Isten = Teremtő létezésével kapcsolatban???

Ó Ember tudod - e ,   hogy fönt a menyben , akár testi akár szellemi , beszéd nélkül is megértik

egymás gondolatait ?  1 perc sem  kell emberi testet,  szellemire változtatja? Tudjátok – e  hogy a Földön is jól

működnek, mint szellem ?  Beszédet is tudják irányítani, persze nem mindenkinél alkalmazzák !

Bibliából képesek idézeteket meg világítani !  (2009 . 8. 1. ) 5 Mózes: 16: fejezet: 18.vere

A bírák.

18 Minden városban, amelyet az Úr, a te Istened ad majd minden törzsednek, jelölj ki bírákat és elöljárókat, hogy igazságos ítéletet hozzanak a népnek.

Ha nincs Isten !  Kitől kaptam mind ezeket ??? 

11_11 Creative Commons License 2021.12.15 0 0 3800

129 (128). ZSOLTÁR. SION ELLENSÉGEI ELLEN

1 Ifjúságom óta sokat gyötörtek – Izrael elmondhatja –, 2 ifjúságom óta sokat gyötörtek, de el nem tiportak. 3 A szántók a hátamon szántottak, s hosszú barázdákat vontak. 6 Legyenek, mint a fű a tetőn, amely elszárad a keleti szélben: 7  nem tölti meg markát annak, aki learatja, és ha kévét akar, nem lesz tele karja. 8 Akik arra mennek, nem köszönnek így: „Az Úr áldása van rajtatok!” De mi megáldunk titeket az Úr nevében.

11_11 Creative Commons License 2021.12.15 0 0 3799

125 (124). ZSOLTÁR. ISTEN VÉDELMEZI ÖVÉIT

1 (Zarándokének.) Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint Sion hegye, amely nem inog meg, hanem áll örökké. 2 Jeruzsálemet hegyek övezik: így veszi körül az Úr népét most és mindörökké. 3 A gonoszság uralma nem marad meg azon a földön, amely az igazaknak jutott: nehogy az igazak keze is a gonosz után nyúljon. 4 Tégy jót, Uram, a jókkal, azokkal, akiknek a szíve tiszta! 5 De akik hajlanak a görbe utakra, azokat űzd el, Uram, a gonosztevőkkel együtt!

Békesség Izraelnek!

11_11 Creative Commons License 2021.12.13 0 0 3798

11_11 Creative Commons License 2021.12.13 -2 0 3797

Énok könyve: 20 : fejezet: 1-4 versek 

Énok felvétele a hetedik égbe

1.  És felemelt innen az a két férfiú, és felvitt a hetedik égbe. És nagy fényességet láttam, és testetlen egész tüzes sereget, uradalmakat és a rend hivatalnokait, arkangyalokat, szeráfokat, a sok szeműeket és az ófanok fényes állóhelyét, és megrémültem és reszkettem. És a két férfiú közéjük helyezett. 2. És így szóltak hozzám: „Légy bátor, Énok, ne félj!” - Megmutatták nekem távolról az Urat, amint magas trónján ült. Mert mi lehet a tízedik égben, ahol Úr lakozik?

3. A tizedik égben van az Isten, az (az ég) héber nyelven Aravoth.
    (*3) Aravoth: „a Teremtés Atyja.”

4. És az összes mennyei seregek rendjeik szerint fellépvén a tíz lépcsőfokra meghajoltak az ÚR előtt, és azután visszatértek helyükre örömben, vidámságban és határtalan fényességben, majd lágy és gyengéd hangon énekelve dicsőítő szolgálatot végeztek neki.

11_11 Creative Commons License 2021.12.13 -2 0 3796

Énok könyve: 18: fejezet: 1-7versek

Énok felvétele az ötödik égbe

1. Az a két férfi szárnyain felvitt és letett az ötödik égben. És számos sereget láttam ott amelyeket Egrigoroknak [Virrasztóknak] hívnak. Az ábrázatuk olyan, mint az emberek ábrázata, a nagyságuk nagyobb a nagy óriásokénál. 2. Az arcuk szomorú és az ajkuk állandóan hallgatag. És nem volt ott dicsőítés az ötödik égben.
3. És így szóltam a velem levő két férfiúhoz: „Mi a magyarázata, hogy ezek ennyire nagyon szomorúak, hogy csüggeteg az arcuk, és hallgatag az ajkuk, és miért nincs dicsőítés ezen a mennyen?” - És a két férfiú ezt felelte nékem: „Ezek az Egrigorok, akik (közül) kétszázan, a Sátán(i) fejedelmeikkel együtt elpártoltak a Fény Urától. És hasonlóak azokhoz, akik lementek, mint foglyok a celláikba, akik a második égben vannak bebörtönözve nagy sötétségben. És hárman közülük az Úr trónjától lementek a Hermon helyére és megszegték a Hermon hegyén tett ígéretüket, látták az emberek lányait, hogy azok mennyire szépek; és feleségeket vettek maguknak és a föld beszennyeződött tetteik által. Akik idejében törvénytelenségek, fajkeveredés (fajtalanság) volt, óriások jöttek világra, és hatalmas szörnyek születtek, és nagy háborúság támadt . 4. És ez az, amiért az Isten kárhoztatta őket nagy ítélettel; fivéreik pedig gyászolnak és (a vétkezők) meg lesznek büntetve Úr nagy napján.” 5. Én pedig így szóltam az Egrigorokhoz: „Láttam fivéreiteket, és megismertem cselekedeteiket, és ismerem gyötrelmeiket, és imádkoztam értük. De az Úr ítélte el őket a föld alatt, amíg az ég és a föld el nem múlik örökre.”  6. És mondtam: „Miért várjátok hát fivéreiteket, ahelyett hogy az Úr színe előtt szolgálnátok?” - Kezdjétek el hát szertartásotokat, és teljesítsétek szolgálatotokat az Úr színe előtt, hogy fel ne haragítsátok egészen Uratokat, az Istent.”  7. Hallgattak dorgálásom tanácsaira, és négy rend szerint elhelyezkedtek ebben az égben. És íme, amíg ott álltam azokkal az férfiakkal, egyszerre négy kürtöt kezdtek fújni nyolc szólamban, nagy hanggal, és az Egrigorok egyetlen hangon énekelni kezdtek. És hangjuk feljutott az Úr színe elé, siralmasan és meghatóan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!