Persze, így más a helyzet. Igy már nyugodtan röhöghetsz rajtuk, és beléjük is rúghatsz.
Sérült embereken nem illik mulatni. Inkább örülj, hogy téged megkímélt a Jóisten, és nem születtél betegen.
Elég lenne, ha ő rakná be a csodálatos vízilabdatáborukról készült képeket, megmondanám kik mutogattak meg zöld majmoztak a meccsen, csakhogy mi is szórakozhassunk egy kicsit
Szájmon egy szellemi fogyatékos ember, akihez egy másik is odacsapódott.
Afféle védett emberke a kézi-pólómeccseken, amolyan kabala féle.
Szerintem ez kurva gusztustalan húzás volt, ha egy kicsit is hasonlítanánk akkor betennék pár fotót néhány kerekes-székes emberről az Ute pályáról.
De van egy pár fotóm az itteni Dk-s lilákról is.
Nem egy akármilyen brigád, betegyem?
"Egy huszoneves le akar vadaszni egy 60+evest.
Mert nem egyeznek nezeteik.
"
Jó volna ha visszavennél.
Kurvára nem az a probléma az öreggel, hogy mások a nézetei. Ezzel nem lenne gond.
Sokan másképp gondolkodnak mint én/mi.
Mégis mindenkivel lehet normálisan beszélni, csak ezzel a geci fikanickel nem. Ezzel van gondom.
És ha valamit nem tudsz kérdezz nyugodtan, szívesen elmesélek bármit, de ha valamiről nincsenek ismereteid arról talán halgathatnál, mert még azt hihetik, hogy hazudsz.
szerencsétlen vagy...
"Szájmon"-nal lassan 20 éve, hogy először találkoztam a Bosnyák téren ahol rendszeresen kézilabda korosztályos bajnokság ment
ő ott is ott volt és szurkolt a Fradistáknak
mivel szellemileg fogyatékos, kizártnak tartom, hogy százezreket keres, 2 0t lazán levehetsz amiből megél
kár őt baszogatnod
legutóbb idegenben pl Hódmezővásárhelyen találkoztam vele Fradi meccs kapcsán
Hüvelyk Matyi saját bevallása szerint is megbizásra dolgozik ez ügyben.
Szeilernek meg valószínüleg azért kéne bocsánatot kérnie, mert nem tartotta a Fradi-gyalázók felíratát a Csaba ellen.
Akiket (akik tartották a felíratot), én azonnal kitiltanám a stadionból. Akik támogatják az álfradisták szentély-gyalázó akcióját, azoknak semmi helye a Fradi pályán.
Mintha a vízilabda topicban olvastam volna ptillast. Meg máshol is az elmúlt napokban. Szóval ez az érv, hogy hirtelen most került elő, megbukott. Szerintem ő nem egy fikanickező.
A másik téma: Kovács-Gera összehasonlítás nagyon vicces. Egyszerűen nem egy kategória a két játékos. Kovács Zolinak az volt a csúcs, hogy kijutott a francia másodosztályba és ott brusztolt a csapatba kerülésért. Gera azért ennél többre hivatott. Álmából fölkelve lazán megcsinál a pályán olyan dolgokat, amilyet a Kovács kaliberű játékosok soha nem fognak. Erre születni kell. Márpedig Gera erre született. Sajnos nagyon kevesen vannak ilyenek az országban.
A góllövőlista csak egy dolog, ha ez lenne a kiindulási alap, akkor most hol járna Preisinger, Petres és a többiek?
Milyen érdekes, hogy két-három napig nem írsz sehova és mikor a net közelébe kerülsz, mit ad isten egyből a Fradi topicba firkálsz!
Jön egy fikanick(divatlila) és a semmiből előkerülsz te is!
Két divatlila hozzászólás között!
Ezt elbasztad!:)
Máskor jobban figyelj!
Várjuk az uj fikanickedet Pancser!:)
Tényleg szar a fényképeződ!:)
Érdekes dolog ez a Bayern ultra gondolkodás.
Ugye, tudjuk, hogy Münchenben a Bayern számít a gazdagok csapatának és az 1860 az ottani utcák terek csapata.
Ezt a Beckembauer is leírta a könyvében, hogy a Bayern közmegvetésnek örvendett a városban és gyerekkorában az 1860-nak szurkolt és rühelte a Bayern-t.
Tehát egy gazdag csapat szurkolói ne viselnék el a gazdag játékosokat ?
Elég logikátlan.
És ha hangot is adnak ennek, kitíltanák emiatt őket a stadionból ?
Egy jogállamban ?
Vagy talán valami más is történt ott ?
Csak a faszszopo.hu csúsztat jó bolsevik szokása szerint ?
A Szeiler meg tényleg bocsánatot kérhetne a szurkolóktól.
Május 30. miatt is, a megverése miatt is és a letolvajozása miatt is és a folyamatos gyalázkodás miatt is.
Ugye az érthető és indokolható is lenne, hogy neki kéne elsőnek itt bocsánatot kérnie ?
Vagy talán mindjárt az FTC-nek ?
Mindenki hallott a -3şC-rol..
Akkor Ujpesten valami +6şC lehetett.
De varhato volt az idojarasvaltozas....
Jelenleg 4 gollal van tobbje a befejezo csatar Kovacs UFO (Eloember)Zoltannak,mint az elokeszito Geranak.
Nem kellene megvarni a bajnoksag veget?
Ufo Zolikanak egyebkent is elonye lehet.
Az alsohazban azert konnyebben lehet golokat szerezni,a rajatszasban.
Egyik Zoli sem nyert meg semmit.Egyenlore legyen mindket csapat szurkoloinak a legfontosabb,hogy ne seruljenek meg.Mert ha ezek a Zolik leserulnek,akkor nekunk nagyon rossz lesz,de nektek meg vegetek.Semmitek sincs Kovacs nelkul a csatarsorotokban.
Igazad van,pecsi!
Az uccso 3 evben,egy bajnoksag,egy MK,meg ket ezust.
Nemzetkozi porondon sem hoztunk szegyent kishazankra.
Megis nagy az elegedetlenseg,szurkerjaink tobb csoportra valtak.
Mar ezen a forumon is.
Egy huszoneves le akar vadaszni egy 60+evest.
Mert nem egyeznek nezeteik.
Na ebbol:ELEG VOLT..!!!
Nem birom az Oreget egy percig sem,nekem is tobbszor beszolt mar,de szerintem 90%-ig igaza van.
Az idelatogato lilanak uzenem,ha figyelmesebben olvasta volna az Oreg egyik irasat,akkor tisztan lathatta volna,hogy nem utaltak ki,hanem sajat elhatarozasabol tavozott a masik topikbol.
Be is jelentette.
A csapat lehetosegei es kepessegei alatt szerepel.
garami takarodj..!!!
Csöndben megkérnén a lila kollégákat, hogy fáradjanak/fáradjunk ki innen. Még mielőtt eluralkodna egy olyan hangnem, amire senkinek semmi szüksége. Főleg Fradi-Újpest előtt nem.
Valaki csinalta ezt a kepet--) gyenge zoom--) kerni Strongtol jobb gepet (tudod, Strong szeret kerkedni, neki milyen passzentos cuccai vannak)--)legkozelebb jobb minosegu kep