Sziasztok!kellene egy kis segitség...hol tudom megnézni a váltóm tipusát?1.6sr-em van.kellene egy váltó csak mindenki azt kérdezi hogy melyik tipusu? valakinek esetleg eladó váltólya?köszönöm
Nem tudom az mennyire védi, de egyik ismerősömnek más kocsin karcos lett. Lepolírozták azt a védőréteget utána toltak rá kemény lakkot és úgy frankó lett nekik! ;)
E.Z!Ha a fényfelé fordítom az órát akkor a fodulatszám mérőben van 1 olyan szimbólum ami olyan mint a "kézifék behúzva"visszajelzés,de nem 1 felkiáltó jel van a piros kőrben,hanem egy 45 fokban álló cipő szimbóluma!!!Na az minek a visszajelzője???????????????????,
Szia!Nagyon egyszerű!Jó minőségű autó polírozó folyadékkal,kell csinálni,ugyan úgy mintha az autót políroznád!Keveset kell használni,mert fölösleges ha csak folyik mindenhova!Persze elötte szétkell szedni!Csak puha pamut rongyal szabad csinálni!Előszőr csak egy kis felületen próbáld ki,és hasonlítsd össze az eredményt!!Ha készen vagy,a plexi és a keret széle közé befolyt polírozót nedves fűltisztítóval lehet kitakarítani,ahogyan az óraállító nyílásait is!
Szia Roypaci!Azt szeretném kérdezni hogy neked a jobb kormányosodon bal oldalt kis tükör volt?Én olyan kis tükröt vadászok már k.b. fél éve!neked meg van még?
VOSZI!!! Találtam gyönyörű számlapot gyártó céget!Ha érdekel valakit leírom az elérhetőségeket!!!Azt írták hogy olyat csinálnak amilyet te szeretnél,még saját fotót is beleszerkesztenek!!!