Képek alapján nehéz megmondani, én a legkevesebb km-ert futottat venném meg.. És törekednék arra hogy sérülésmentes legyen.. Tudom nem könnyű , de nálam ez alap...
vettem egy a4 avant-ot és nem volt benne centrálzár motor!ez vezérli a központit a belső világítást és kapcsolatban van az Immobilizer-el is!vettem egy hasonló autóbol egy 99es avant de 4 elekt.ablakos (az enyém 2 elkt.ablakos)motort 8lo 862 257 g számút!müködött minden vele centál belső világítás stb csak nem indult be tőle a motok kijelzett a műszerfalon egy sárga kulcsot állítolag az immo!elvittem egy pasihoz rádugta gépre addig állított rajta mig beindult de már csak ugy ált le ha lehuztok a motort!a motor nékül minden fasza csak nincs centrálzár meg belső világítás!azt mondta a csévó hogy nem egy frekvencián dolgozik a kettő lehet nem ez kell bele!bementem egy autos boltba állítólag megkérdezték a számát 8lo 862 257 M kell bele csak ilyen még a mesébe se létezik a neten a többi 10 változat fellelhető!arra gondoltam h elnézték az M betü helyett N betü lehet mert olyan van!viszont az autóban a centrélzár motort védő szigetelésen van egy szám 8lo 862 227 amit a net megint nem ismer!na most mit tegyen az ember! melyik lehet a jó
eléggé kacifántos a dolog segítsetek kit keressen az ember!
Már az autó(A4 B5 1.6 benzin) egyre többet ingadozik az alapjárat és mostanába kb másfél hónapja megyek egy bizonyos tempoval pl.:80km/h és kb 10percig megyek igy akkor egyszer mintha kimaradna a gyujtás,mintha leállna egyszoval megtorpan.milyen szerelőhőz vigyem?mi lehet a probléma vele?
2005-ös A4 kombi nem kap izzítást, nincs semmi a pipákban. Ecu mögött egy 60A-s biztit már kicseréltem, az ki volt sülve, de még mindig nem jó. Ecu alatti relékről tud valaki valami használhatót mondani?, hogy melyik melyik? Esetleg Bp-en van valaki aki ilyeneket bont és ért is hozzá? Előre is köszi!
Szia! A hűtők előtt (lökárító felöl) van egy tartó konzolon az oljahűtő csövön. Kiszeded a lökhárító alján lévő középső légterelőt és úgy oda férsz hozzá!
Én is ott kerestem de legalább most megerősítetted a gyanúmat, hogy nincs meg rajt csak egy szabadon lévő csatlakozót találtam a lökháritó és a hűtő között gondolom az lehet az holnap megyek bontóba majd keresek rá egyet.
Viszont lenne még egy kérdésem az enyém 98-as évjáratú 1.6 benzin és fém szívósoros. A szívósor alján a hengeres részben van egy jeladó ez nagy valószínűséggel a beszívott levegő hőmérsékleti jeladó. Ennek mekkora szerepe van a motor helyes működésében ugyanis a 97 és az előttiekben nincs is ilyen jeladó (én igy tudom) vagy ha van is akkor nem itt van bent. Amikor hozzámkerült a kocsi erről a jeladóról le volt húzva a csatlakozó és most is igy van de ha rádugom akkor sem változik semmi.
A következő lenne a kérdésem valaki meg tudja mondani, hogy a4 b5- be hol van a a műszerfalba található külső hőmérséklet mutatónak az érzékelője? Mert az enyém szerint már fél éve 38.5 fok van kint.
Most vettem egy A4 B5öst, 1,9 TDI 110 lovas. A bal első ajtó lóg, az alsó zsanért ki kéne cserélni. Meg tudja valaki mondani hogy hol lehet kapni, bontottan, esetleg újban milyen ára lehet?