Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Helló, a stopword féle hack settings részben lehet beállítani az usb kapcsolat módját.
(amúgy a blogomon kommentelhetők a bejegyzések és az ilyen jellegű kérdéseknek ott jobban örülnék, mert ha másnak sem világos ugyanez, akkor ott könnyebben rátalál a válaszra mint itt 2 hét múlva amikor 3 oldallal odébb lesz ez a hozzászólalásom)
Sziasztok!Nem akar senki segiteni rajtam? Az Allamokban vasarolt Mio C520-ast van eselyem Europaban is hasznalni.Erdekelne a fuggetlenitese meg egy teljes Eu terkep .Koszonom.
Először tök jó volt aztán napról napra szarabb lett.
1. Regisztrálni kell a www.mio-tech.be honlapon. 2. Le kell tölteni a MioMap-V3-Updater-C320-C520 nevü UPDATE filét. 3. Dugd össze a PC-vel a 520-ast. 4. Csomagold ki a MioMap-V3-Updater-C320-C520 tömörített filét és indítsd el. Most frissíti az 520 agyát. 5. A Miomapv33julius nevü filét csomagold ki és másold bele /és persze írd felül/ ezeket a filéket. 6. Húzd ki az USB kábelt. 7. Restart. DE ÚGY, HOGY A KIKAPCS GOMBOT MIN 15 mp-IG NYOMVATARTOD. Ennek ez a RESET. 8. Bekapcsolás után töltsd fel rá a kívánt .fbl filét /országot/ 9. Imátkozz, hogy jó legyen
Szia Janimano! Eddíg úgy működött, hogy a kütyüt bekapcsoltam és nem adtam meg címet, csak egyből a térkép menüt választottam. Ott úgy kezdte, hogy madártávlatból mutatta hol vagyok. Vagy bekapcsolás után választottam címet és miután leokéztam már mutatta is, hogy merre menjek. Tehát a jelenlegi pozíciótól mutata a megjelölt címet. Meg ilyeneket ír " Nincs út a jelenlegi pozíció közelében" pedig van.
Ha ez valóban működik akkor annó Júniusban, mikor az enyém és még párunké behalt, sokat dobott volna a hangulatunkon, ha akkor jutottunk volna eme info birtokába!Azért köszi!
Sziasztok üdvözlök mindenkit,új beszálló vagyok a fórumba! C720-om van végig olvastam az egész fórumot (többször is) de azért maradtak kérdéseim,amire szeretnék választ kapni TŐLETEK.Először viszont elküldeném a windows könyvtárat,csak segíts stopword hogy csináljam!(ha még nem küldte senki)
A kérdésem: hol találom a névjegyzék könyvtárat a programban?
Tisztelt Fazekas Béla,
A reményeink szerint a héten elérhető lesz nálunk is a frissítés!
Üdvözlettel / Best regards
Dobrosi Csaba
Szervízvezető / Technical Manager
LCP Systems Kft. 1149 Budapest, Angol u. 34. I/103. Tel.: 06-1/4670578
Mobil: 06-20/339-6305
www.lcp.hu
From: Fazekas Béla [mailto:fazekasgyorgy@freemail.hu] Sent: Tuesday, November 06, 2007 11:00 AM To: d.csaba@lcp.hu Subject: firmware frissités
Érdeklődni szeretnék hogy nálunk mikor várható
a török c520-hz megjelent már a frissités ,azonnal van benne egy Firmware update r47-re