BERTINE! Ezt meg honnan szeded?????? Hisz a Crematory egy abszolút csúcson lévő banda! Ne csináld már, az egyik legjobb germán csapat!!!! Ez valami vicc vót vagy miördög?!?!?!
Teccett a lámás kérdés, Libi! Nagyon csikorognak azok az agysejtecskék!
Szeginy Virág, szerelik a szerkezetét... Ugye láttad, mi az éppen aktuális maxi-időpont? Most éppen július 2. A végén még később jelenik meg, mint a pesti buli. Gondolom, biztosan tudod/tudjátok!, hogy augusztus 2. a nagy nap!!!!
Igen, tetszik a Rammstein, főleg, hogy mióta németül tanulok, egyre jobban értem a deutsch szövegeket. Gitár ügyileg egy kicsit keményebbre számítottam, azt hittem ez agresszívebb katonás zene. Jó pár sláger-jelölt van még ezen az albumon! Ami nagyon tetszik még, az a 16. szám a Rock Hard CD-n (Within Temptation: Mother Earth).
Puszi,
Lib
Halihó!
No igen, kedélyborzolás terén nem szenvedünk hiányt! Az az igazság, hogy a MAXI szótól önmagában felállnak a gágogó libabőrök a hátamon!
De persze kíváncsi vagyok...
Vivikém drága, csak hogy jól legyen a kámfortod elárulom magam, hogyaszongya magánéletben utaztam az elmúlt ideáig, azé nem toltam ide a pofázmányom lányom, de mostan visszatoltam, ezámasztán elhiszem télleg sújtólég hathat rád.
Virág, holnap HIM-napot tartok itthon és beleáskálom magam a felvételekbe!
Libi, köszi, de nem kérem az Opeth-et. Hallottam. Egyébként - mint azt Flower említette -, ha el nem cseszik az erre érdemesek, lesz Nightwish is, ha esetleg érdekel... Akkor találka next week. Ha jól sejtem, Rock Hard is lesz addigra! Amúgy nagy botrány van a dajcsoknál a Rammstein borítója miatt. A bigottak felszólaltak, hogy be kell tiltani, mert ez tűrhetetlen!...
jelentem épségben hazaértem, legalábbis gondolom ezt abból, hogy itt ülök:-)
mert arra még ugyan emléxem, hogy amint felszálltam a metróra, az azonnal elindult, de többre nem:-)
de igen...
arra is, hogy jön a Nightwish meg a Morcheeba:)))
Találka a jövő héten OK, addigra lesz Neked Opeth is a tarsolyomban. Én is mekkezdtem a barátkozást a CD-kel, a Primal Fear elsőre egyértelmű csalódás, a Crematory viszont - egy-két töltelék-számot leszámítva - tetszik, bár a "Time for Tears" című opusz kísértetiesen emlékeztet egy korábbi lemezük "Tears of Time" (!) slágerére...
Augusztusban pedig megint kisétálhatok a Szigetre HIM koncertre :)
Pancsikám, ezt TE KÉRDED TŐLEM?????? Tudom, kész orvosi csoda, de még lézengek itten... Azt hittem, velődig megutáltál és azért játszottad el a kámfortot... Akkor most mi a sújtólég van????
Virág! Remélem, épségben hazaértél! Hétvégén nézem a maradék videot és utána vissza is adom, amint össze tudjuk hozni. VAN EGY ÓRIÁSI HÍREM: HIM A SZIGETEN!!!!!!! Nem tudom, hallottál-e már róla...
LIBIKE! A Falconer isteni! Valahol nagyon ott liheg a Lost Horizon közelében, most aztán vetekedhetnek a lejátszómért - bár hiába, mert egyelőre vezetnek Rammsteinék, de azért változatosabb lesz a palettám ezentúl... Kész vannak a CD-k is, találka mikor? Hívsz vagy hívjalak? Tudom ám a számot, haha...
Melyik számból lett klipp (Amorphis)? A Soilwork is nagyon bejött, jó kis svéd dallamos easy death... kedden vagy szerdán megpróbállak telefonon elérni, hátha sikerül :).
Hát igazából úgy tűnik, jobb lenne a jövő hét, mert ez a csütörtök sem az igazi már...
szerdától szombatig egy tánckurzuson veszek részt, vagyis kettőn, szóval szerintem hulla leszek... és nem akarok elaludni:-)
Hihetetlen jó vagyok telefonálásban! Ennyire lenyűgöző még sosem voltam! Ma pl. ide-oda ingáztam az anyacég és a sajátunk között, mint valami megkergült pocok. De itt lőjem fenékbe magam, ha nem hozom össze hamarosan. Amúgy nekem mindegy, lehet a jövő hét is, ahogy gondolod. Van valami hír Zoliról?
Szeginy Libi, folyton ezek a megpróbáltatások! A Soilwork elég jó, szerintem hallották már életükben az In Flames nevet! Amúgy pont most láttam a vadiúj Amorfing klipet a Viva2 műsorán, rögtön gúvadt is a szemem! Most aztán programozhatom a szerkezetet, hogy az éj közepén leendő ismétlésből felvegye nekem...
Elvileg délidőben itthon leszek, mert SZÜÜÜNEEEET van!:-))) persze ez csak annyit jelent, hogy hivatalosan lóghatok:-)
Szóval semmi gáz Villével, csak hozza a formáját... ha türelmes vagy, jövő héten újabb adag videóanyag érkezik, szerintem hétfő-kedd magasságban, és akkor már azt is tudom vinni.
Egyébként megint szerda-csütörtök lenne jó...
Drága munkahelyem 5 napos (szombatot is magában foglaló)offsite tréninget szervezett nekem, így aztán MCD vagy magnó/CD lejátszó közelébe se kerültem a héten...így még mindig az Amorphis és a Soilwork tartoznak a legfrissebb szerzeményeim közé :)