Nem fogsz a lampak alatt ulni, mert ezt mar nem veszik fel /legalabbis imho eleg nagy a valoszinusege ;)/.
Osszesen 23 soros a bkk, es az emeleten van meg 9 sor. A foldszinten az elso 18 sor elso kategorias (ezt most inkabb nem kommentalnam), aztan 2 sor 2. kategoria, es meg ket sor 3. kategoria (mindez termeszetesen a kozepso reszen, a ket szelen elobb kezdodik az olcsobb reszleg). Nem tudom belepes nelkul kiengedi-e a kepet az oldal, de itt a BKK terkep es jegyar. Ha nem mux, akkor regisztralj be a klub.akos.hu-ra es ott megnezheted.
Nem tudjátok, hogy hány soros a BKK? Mert ma kaptam meg a jegyemet, és a 2. kategóriás jegy a 19. sorba szól. Nekem ez egy kicsit messze van a színpadtól ahhoz képest, hogy 2. kategória. Nem akarok megint a lámpák alatt ülni, mint a tavaszi koncerten. Direkt ezért vettem drágább jegyet most, hogy azt az illúziórombolást elkerüljem.
Segítsetek!!!
Szombathelyen a Művelődési- és Sportház Jegyirodájában. (Mártírok tere 1.)
De láttam már jegyeket a web áruházban megadott zalaegerszegi helyszínen is.
Ezért gondoltam, hogy a többi helyszínen is kint KELL, hogy legyenek már a tikettek.:)
Amúgy Zeg-en is megnéztem a jegyeket (mindkét jegyárusító helyen ott volt a helyszínrajz is a teremről); sz'al a különböző kategóriákat, szektorokat értelemszerűen más-más helyre szórták ki.
Így érdemes előre nyomozni, hogy hol van az általunk előre kiszemelt biléta.
A régi Vendégkönyv hamarosan megszűnik. Kérjük régi és új felhasználóinkat, regisztrálják magukat az új honlap rendszerében. A régebbi felhasználóknak célszerű ugyanazt az azonosítót használniuk, amelyet a Webáruházas regisztrációnál adtak meg. A feliratkozással kapcsolatos problémákat a honlap alján megadott elektronikus postacímen (web@smartworks.hu) lehet jelezni. Köszönjük!
A Kisalföld című napilap honlapján hosszas Ákos-anyag olvasható. Ajánljuk!
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=334&cid=66726
A dupla Andante-album megjelenése és az október 26-án, vasárnap Debrecenbe érkező Andante-turné kapcsán készített beszélgetést Ákossal a debreceni Friss Rádió. Az adás holnap (2003. szeptember 25-én, csütörtökön) hallható az FM 90 MHz-en, 20.30-kor. A műsor címe Éjszakai Trafik.
Tenyleg, rendesen megvenni jegyboltban lehet mar a jegyeket /a pestire szeretnek/? Mert postat nem kivanom supportalni, meg amugy sem vagyok otthon, hogy atvegyem ;).
Ha még mindig az Andante CD kiszállításával kapcsolatban van gond próbáld meg őt:
IKON futár
Szinák Zoltán
06/70/260-8998
Ha más problémád van akkor csatlakozom az elöttem szólokhoz:-)
Holnap (2003. szeptember 24., szerda) reggel 9.10-kor Ákos a HÍRTV stúdiójának vendége lesz. Az Andante-album fogadtatásáról, az újrainduló akusztikus turnéról és a fantasztikus hangulatú, múlt pénteki, budapesti dedikálásról beszél majd.
Szintén holnap jelenik meg a Magyar Hírlap kiadásában az ötven legsikeresebb magyar fiatalt bemutató füzet, amelyben Ákos is szerepel. A kiadvány kapcsán a TV2-ben Jakupcsek Gabriella kérdezi a stúdió vendégeit, köztük a Főhőst is.(Jakupcsek Show, 2003. szeptember 24., szerda, 16.30)
Ugyancsak holnap (szeptember 24-én, szerdán) jelenik meg Gyõr-Moson-Sopron megye napilapjában, a Kisalföldben egy Ákosról szóló cikk, a lap Randevú című mellékletében.
ONLÁJN 2003.09.22.
A Danubius Rádió honlapján terjedelmes videóinterjú látható a Főhőssel.
Ajánljuk!
http://www.danubius.hu/ZeneCikk.aspx?ArticleID=356dabba-b272-4126-9e50-5414116cdb5d