Lionel Barber hét pontban elemezte a választási eredményt, amely megrengette Washingtont és a világot. A hatodikban jut el oda, hogy kijelentse: azok a félelmek, amelyek szerint Trump győzelme az illiberális demokrácia amerikai kezdeteit jelzi, túl vannak lihegve.
legtöbbje nem fizet, elveszik tőle...csak propaganda célból szeretik úgy feltüntetni, mintha fizetne, majd az ökör propagandista ráfogja, hogy az közpénz.
A Forma-1 háromszoros világbajnoka Lewis Hamilton jó celeb/zenész/művész módjára a politikáról is megosztja a véleményét, a Brazil Nagydíj előtt az Egyesült Államokban a héten lezajlott elnökválasztásról, és a győztesről, Donald Trumpról beszélt.
“Meglepetés volt a választás. Hogy őszinte legyek, egyik jelölt sem volt valami frankó, de talán Trump majd ránk cáfol. Remélem, hogy így lesz. Remélem, hogy rácáfol az egész világra, és egy egészen új oldalát mutatja majd (elnökként)” – mondta.
Oly rég, és oly nagy mennyiségben exportálta a demokráciát az USA, hogy nem maradt nekik otthon belőle annyi, hogy képesek legyenek feldolgozni egy demokratikus választás eredményét hiszti nélkül.
Nem kell feltenni, a cikkjei, posztjai mind azonosítják. A nevével és fényképével volt fent. Ott van a twitter kék pipája is. Én sem azt mondtam, hogy ezért lecsukják, de lesz következménye, az biztos. Már rögtön utána több százan küldték el a Secret Servicenek, Homeland Securitynek, NYPD-nek, meg a Telegraphnak is. Mellesleg neked sem tanácsolom, hogy akár a szomszédod megöléséről publikus felületen eszmét cserélj. Már arra is nagyon "csúnyán néznek", aki átmászik a WH kerítésén, ha érted mire gondolok.
Tegyük fel, hogy beazonosítható. Nekem a szövegből nem jön át, hogy ez mint felszólítás vagy terv lenne, hanem beszélgetnek a valószinűségéről. Szerintem is olyan a légkör, hogy előfordulhat, legalábbis lesz aki megpróbálja. Csoda is lenne ha százmillió kisebbségben maradt szavazó közül párszáznak ez ne jutna eszébe.
Az az ő regje volt, az ő nevével, 100%-osan beazonosítható.
És ez nem vicc: 1-5 év a büntetése, most néztem utána. Gondolom nem kap letöltendőt, de gondolom a "puncijánál megfogják" azért pár órára, hadd izzadjon az ostoba picsa. A csávó dettó. Hogy mind a kettőt kirúgják, gondolom alap, és újságíróként nem is fognak remélem sehol munkát kapni.
Fordítva kiválóan megy már a cyber összefogás, apróságokért. Hát itt a lehetőség, megtapasztalni, milyen amikor visszanyal a fagyi.