Oly rég, és oly nagy mennyiségben exportálta a demokráciát az USA, hogy nem maradt nekik otthon belőle annyi, hogy képesek legyenek feldolgozni egy demokratikus választás eredményét hiszti nélkül.
Nem kell feltenni, a cikkjei, posztjai mind azonosítják. A nevével és fényképével volt fent. Ott van a twitter kék pipája is. Én sem azt mondtam, hogy ezért lecsukják, de lesz következménye, az biztos. Már rögtön utána több százan küldték el a Secret Servicenek, Homeland Securitynek, NYPD-nek, meg a Telegraphnak is. Mellesleg neked sem tanácsolom, hogy akár a szomszédod megöléséről publikus felületen eszmét cserélj. Már arra is nagyon "csúnyán néznek", aki átmászik a WH kerítésén, ha érted mire gondolok.
Tegyük fel, hogy beazonosítható. Nekem a szövegből nem jön át, hogy ez mint felszólítás vagy terv lenne, hanem beszélgetnek a valószinűségéről. Szerintem is olyan a légkör, hogy előfordulhat, legalábbis lesz aki megpróbálja. Csoda is lenne ha százmillió kisebbségben maradt szavazó közül párszáznak ez ne jutna eszébe.
Az az ő regje volt, az ő nevével, 100%-osan beazonosítható.
És ez nem vicc: 1-5 év a büntetése, most néztem utána. Gondolom nem kap letöltendőt, de gondolom a "puncijánál megfogják" azért pár órára, hadd izzadjon az ostoba picsa. A csávó dettó. Hogy mind a kettőt kirúgják, gondolom alap, és újságíróként nem is fognak remélem sehol munkát kapni.
Fordítva kiválóan megy már a cyber összefogás, apróságokért. Hát itt a lehetőség, megtapasztalni, milyen amikor visszanyal a fagyi.
Nem ér az egész annyit, hogy foglalkozzanak vele a komolyabb emberek, lehet 25 regisztrációjuk is és ökörkodés az egész, ahogy nekem is van 4 facebook fiókom de csak mert szerény vagyok.
Gondolom, csak órák kérdése, hogy a kirúgásukról is értesüljünk. Melyik újságnak van szüksége egy elnökgyilkosra? Ha Rajesh néni Indiában van, akkor egy ideig nem tanácsos USA-ba utaznia.
Bezzeg mikor az nyer akit szerettek volna akkor tele torokbol orditjàk hogy a nép akarata gyozedelmeskedett most azt mindenkinek tisztelni kell. Ilyen a kozmopolita szemét.
Mértékadó” nyugat-európai újságok publicistái, jelesül Monisha Rajesh (Telegraph, The Guardian) és Marc C.O Flaherty (Financial Times) a következő megdöbbentő beszélgetést folytatták a twitteren: