Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Szerintem egyelőre hagyd a skineket. A töréstől nem mehetettt el a GPS vétel. Akkor más is panaszkodott volna rá. Tényleg jó ott a vétel? Nem próbáltad máshol is esetleg? Ha nem, akkor próbáld meg valami nyílt terepen. Ha már kettőt lát, akkor szerintem jó a kütyű, csak árnyékos helyen vagy.
hát az átszabás meglehetősen nagy szakértelmet, és a rendszer eljárásainak pontos ismeretét igényli, de a neten vannak kész SKIN-ek, amiket ilyen szakik készítettek.
ha rákeresel a SKIN szóra a topicon belül, akkor találsz egy rahedli linket...
Teljesen jól működött ez addíg amíg fel nem lett törve. /1686 hsz-ben leírtam, hogy hogyan/ Nam meg lehet hogy valamit én csesztem el csak nem tudom mit. De azóta visszaraktam az eredeti állapotába./Visszatöltöttem a gyári cdről mindent/
a data.zip cseréjével meg lehet változtatni a program teljes kinézetét, lecserélni a gombokat, ikonokat, esetleg áthelyezni máshová, előhozni olyan funkciókat, amit az alap MioMap "eltitkol".
Rányomtam, de ott csak a földgömb van meg üres helyek apontosság, magasság, sebesség, pozício, dátum/idő alatt. A bal alsó sarokban van egy zölden villogó lámpa, a jobb felső sarokban pedig a piros műhold ikon. Megismer 1 vagy 2 műholdat a 11-ből. Alul nincs nekem semmi
Rányomsz a parabola ikonra és ha előjött a földgömb a műholdakkal, akkor ott van alul. Ha az új Phi-t használod, akkor ha jól emléxem, alapból nem az jön elő a parabola ikonnán. Ha nem az, akkor előbb a Mon Miomapban be kell állítani, hogy az jöjjön elő és utána ott is alul lehet ki-be kapcsolni.
Bekapcsoláskor piros az ikon, majd ha megtalálta a holdakat, akkor sárga ill. zöld, attól függően, hogy hányat lát. Az a jó, ha zöld. Nem kapcsoltad ki véletlenül a GPS keresést? A Phi és a Riks skinben is ki lehet kapcsolni.
Sziasztok! Asszem betojt a kütyüm! Szerintem nincs műholdas kapcsolat. Ha valaki esetleg tud valami okosat azt megköszönném. Ill. egy kérdés. Képernyőn a térkép látható, nektek milyen színü a műholdas ikon, és ha azt megnyomjátok mit ír ki a GPS-adatoknál. Nekem semmit