Elsős avató buli volt... Az az érdekes, hogy találkoztam többek között egy lánnyal, jót beszélgettünk, csak nem emlékszem az arcára, meg a nevére sem, de női név volt az tuti...
Off. Osi megjöttek a címek, csak neked nem tudtam elküldeni a válaszlevelet, mert betelt Nálad a pohár. Úgyhogy köszi, és majd a lányka jelentkezik rajta.
Nem, de erőt adott. 17 órától kezdődöt én negyed nyolckor elszöktem. A gyerekek nyolcadikos ballagását próbáltuk megbeszélni, de kitört a káosz, minden anyuka egyszerre hadonászott és kiabált, ilyen fontos problémákról, hogy miben ballagjanak a gyerekek. Megnézném azt a szülőt, aki bele tudja kényszeríteni a 14-15 éves gyerekét egy olyan egyenruhába, ami a gyereknek nem tetszik. Úgyhogy csúfosan megfutamodtam a tett helyszínéről:-)
Lassan elképzelem, hogy lesznek dopping ellenörző pontok a a nagyobb körversenyeken a szakaszok folyamán.
Félmegoldás... Korszakalkotó javaslatom a következő:
Minden riderbe ültetnének 3 katétert. Egyet vénába, egyet hólyagba, egyet a hátsójába. A kütyük 20 másodpercenként ellenőriznék a vérét, a vizeletét, a harmadik meg nemtudommit, de a léte biztos sokat javítana a versenyzők kedélyállapotán. :-P)))
A rendszer műholdas kapcsolatban állna a WADA központal, ahol a diszpécser azonnal kiadhatná a büntetést. Pl.: Haematoklit túllépésért laza áramütés. Vagy a bevitt koksszal arányosan behúzná a féket. :-))))
A rendszer áramellátása simán megoldható egy-két dinamo felszerelésvel. :-)
Pedig fel lehetne dobni egy kicsit a sík szakaszokat, pl aki egy pohárnál többet tud az decinként 2 másodperc jóváírást kap..., lehetne céllövölde bicikliről pontokért a sárga trikóhoz... lehetne csapat időfutam...bevezethetnék a véradó inteligens szúnyogokat, akik Fuentes üvegcséit kapnák meg a munkájukért...korlátlan lehetőségek vannak... :)
Igen, én (is) eddig is szerettem az Astanát (Libertyt). Mondjuk én már Heras miatt is szerettem.:) De, azután, hogy Robertot eltiltották, jött Vino és ennek nagyon megörültem.:) Annek aztán főleg, hogy a másik nagy kedvencem (Jan mellett) Klöden is idetart.:) Hajrá fiúk!