"Sajnos Kashechkin ma elfáradt így kapott 1.30-at.."
Ne keseredj el, még mindig nem volt annyira béna, mint asz én "szőke hercegem" José Angel Gomez Marchante. Őbelé már tényleg csak hálni jár a lélek, örülök, ha egyátalán eljut Madridba.
Vuelta Espana 16.szakasz Almería-Astronomical Observ. of Calar Alto, 145 km
1 Igor Anton (Spa) Euskaltel-Euskadi 4.29.42 (32.26 km/h) 2 Alejandro Valverde (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 0.23 3 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana Team 4 Samuel Sánchez (Spa) Euskaltel-Euskadi 5 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 0.28 6 Thomas Danielson (USA) Discovery Channel Pro Cycling Team 0.30 . . .
9 José Antonio Redondo (Spa) Astana Team 1.13 15 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana Team 1.28 31 Sergio Paulinho (Por) Astana Team 5.44 51 Serguei Yakovlev (Kaz) Astana Team 10.39 91 Aaron Kemps (Aus) Astana Team 19.06 95 Carlos Barredo (Spa) Astana Team 122 Assan Bazayev (Kaz) Astana Team 21.00
Összetett:
1 Alejandro Valverde (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 63.18.16 2 Alexandre Vinokourov (Kaz) Astana Team 1.42 3 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 4 Andrey Kashechkin (Kaz) Astana Team 2.05 5 José Angel Gomez Marchante (Spa) Saunier Duval-Prodir 4.23 6 Manuel Beltran (Spa) Discovery Channel Pro Cycling Team 5.34 . . .
18 Sergio Paulinho (Por) Astana Team 13.54 26 Serguei Yakovlev (Kaz) Astana Team 26.13 40 Carlos Barredo (Spa) Astana Team 41.22 72 José Antonio Redondo (Spa) Astana Team 1.18.02 105 Assan Bazayev (Kaz) Astana Team 1.43.51 124 Aaron Kemps (Aus) Astana Team 1.56.21
Csapatverseny:
1 Discovery Channel Pro Cycling Team 189.24.00 2 Caisse D'Epargne - Illes Balears 13.16 3 Astana 17.36
Ma Redondonak volt egy elég ígéretes szökése, 7 km-nél még úgy tűnt, hogy haza is érhet. Sajnos Kashechkin ma elfáradt így kapott 1.30-at...:( Ő már elszállt az összetettben folytatott versenyben. Vino ma is szépen bírta, és most verem a fejemet a falba, hogy az első hegyen Vino kifeküdt... Mostmár Valverde abszolút lépéselőnyben van, de Heras miatt is jó lenne egy Vino siker!:) A 2. helyre is kell vigyázni, hiszen Sastre majd fog támadni, hiszen a TT-n erősebb Vino. Holnap után Vinonak figyelnie kell Sastréra és támadnia kell Valverdét... Nem kis feladat... Kashechkin meg adja bele minden erejét, hogy Vinot segítse! Hajrá Fiúk!
Elsős avató buli volt... Az az érdekes, hogy találkoztam többek között egy lánnyal, jót beszélgettünk, csak nem emlékszem az arcára, meg a nevére sem, de női név volt az tuti...
Off. Osi megjöttek a címek, csak neked nem tudtam elküldeni a válaszlevelet, mert betelt Nálad a pohár. Úgyhogy köszi, és majd a lányka jelentkezik rajta.
Nem, de erőt adott. 17 órától kezdődöt én negyed nyolckor elszöktem. A gyerekek nyolcadikos ballagását próbáltuk megbeszélni, de kitört a káosz, minden anyuka egyszerre hadonászott és kiabált, ilyen fontos problémákról, hogy miben ballagjanak a gyerekek. Megnézném azt a szülőt, aki bele tudja kényszeríteni a 14-15 éves gyerekét egy olyan egyenruhába, ami a gyereknek nem tetszik. Úgyhogy csúfosan megfutamodtam a tett helyszínéről:-)