Pótkerék, tároló és emelő van ami nincs a listád szerint kerékkulcs, vonószem, 1db csavarhúzó, 1db 10-13-as villáskulcs, és izzó készlet és ami az autóról még nekem nagyon hiányzik bal elöl a ködlámpánál a műanyag takaró rács ezeket szeretném beszerezni rövid időn belül ha tudnál segíteni megköszönöm + meg lehet kellene cserélnem egy motortér zárat is
SMD led lehet elvileg, de azt nem nehéz cserélni. A két vége van leforrasztva. ;) Ahogy e.z írta Lomex, Mikronika, Elektrokontha, rengeteg helyen kapható már 10 forintért. ;)
Bocsi a hülye kérdésért de szeretném megtudni milyen izzó készletet vegyek mert nincs az Boriszba + a pót kerékbe elvileg vannak szerszámok na nekem az sincs a kereskedésbe teljesen kifosztották vagy nem is volt benne ezt már így utólag nem fogom meg tudni. Kérdezem minek kellene ott lennie és azt bontóba betudnám szerezni?
Szia!Szerintem új,vagy bontott,mert mikróled van benne amit nem minden elektróműszerész cserél szivesen!Itt nálunk van 1 ilyen szaki de nem tom mennyi pénzért maszíroza át neked?
Szia Bora! Az a felni amit Juha mutatott neked /1025/ az a felni itt van nállam teljesen felújjítva!!!72 pénzért adom mindenüt,de itt nektek olcsóbb!Mondj 1 árat ha érdekel!Az a felni az eredeti mintázatú,és Vw gyári!
Szerintem 17-estől értelmetlen nagyobbat, és az utángyártott gyáriak is jól néznek ki. Ezekkel nem lősz mellé: automax Vagy Használtautón rengeteg van, egész jók. 16os Én ilyet vennék:)
Mondjuk nem is állítottam hogy szuper a távolkeleti :) Igazából én csak azért nézegetem, mert letört az enyémnek a gombja, így csak lifeg a teteje. 2-ből raknék össze 1-et szerintem;)