Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Ez a legfrissebb térkép. Még nincs újabb. Lehet, hogy nincs bekapcsolva neked az útra illasztés funkció? Akkor pozicionál az út mellé néha, ha ki van kapcsolva. Ellenőrizd!
Hmm. Számomra elég fura,hogy a Mio hivatalos oldalán a C720 még meg sem jelent,erre itt egy firmware frissítés RÉGI térképekkel.Ennek mi értelme? Mi lehet ebben a frissítésben ami miatt az új mapok nélkül is kiadták?
De pl. a törököknek a C520-hoz már a friss térképek is jártak.
Ja és még egy kérdés. Miért lehet az,hogy ha a C720-asomra felrakom a legfrisseb Mo. (nem hivatalos) térképet,akkor az utak mintha ellenének csúszva,vagyis pl. amikor egy kereszteződéshez érek a navin még bőven előttem van,és már rég elhagytam amikor a GPS szerint pont benne vagyok,ez elég zavaró.
Előbb csatlakoztasd USB-n a kütyüdet a szg.-hez, majd indítsd el a MioDVD.exe-t és válassz nyelvet, majd csináld végig. Először lementi a gépedet, majd frissíti a firmware-t, majd visszatölti a fájlokat. Ennyi!
Szerintem csak a firmware-t frissítsed, ha kisebb, mint 40-es. A térképeket ne frissítsd onnan, mert mind régi, februári és márciusi. Vannak sokkal frissebb térképek is, ma is raktunk már be linkeket a lelőhelyükről.
Lehet, hogy te is úgy voltál, mint én. Ha haza értem, és kikapcsoltam a kütyüt, majd kb. 1 órán belül itthon bekapcsoltam (az ablak mellett ülök), akkor pillanatok alatt újra zöld volt az ikon és tudtam vele tervezni stb. Ha viszont később próbáltam bekapcsolni, akkor viszont nem talált jelet, bármennyire is görcsölt a készülék. Ha kimentem az udvarra, akkor újra hamar talált jelet, behoztam és simán használtam. A fene se érti a lelkivilágát, meg a vevőrendszerét.