recseg a váltó" , "nehéz 1-2 - be rakni" , elkopik a váltópersely"
Igazábol erről nincs mit ragozni:) Elkopik és nagyon nehezen.vagy egyátalán nem veszi az 1 est és 2-est.2004-es modellekre ez már nem igaz.Kijavították. Ha garis az autód inygé cserélik,ha nem akkor drága muri..munkadijjal tuti lesz vagy 40 ropi.
átlagfogyasztásmérő kütyü..nemtom. Az enyémbe nincs,pedig jól felszerelt.De bizti lehet rendelni hozzá.
Talátam még egy pár dolgot: "recseg a váltó" , "nehéz 1-2 - be rakni" , elkopik a váltópersely". rről írhatnátok egy pár dolgot, hogy ezek mennyire vészes dolgok. Jah és még valami: a Corsában ugye van átlagfogyasztást mérő "kütyü"?
Nem volt még szerencsém Corsát kipróbálni, de lenne egy "érdekes" :) kérdésem: hogy lehet a Corsát hátramenetbe kapcsolni? Mert ugyan nem sokáig nézegettem, de a váltón nem találtam gyűrűt, mint amilyen pl. a Renault - okban is van, de a váltórajz ugyanolyan. Remélem nem kérdezek nagyon hülyét...
Egy kis tapasztalat az ominózus váltokulissza problémával kapcsolatban: Nemrég voltam 2 éves átvizsgáláson (27000 km-el), és megkérdeztem, hogy is van ez a váltó dolog, várjam meg míg szétesik, vagy van valami megoldás? Rendkívül készségesek voltak, mondták, hogy kicserélik gariba. Annak ellenére, hogy a 2 év gari már lejárt. Állítólag erre 3 év van, mert volt rá visszahívás. Csak azt nem értem, mért nem szóltak? Ha én nem kezdem el feszegetni a kérdést, akkor úgy marad, pedig az 1-2-t már kezdte nehezen venni. Na mindegy mert így megrendelték az alkatrészt, és a héten ki is cserélték, a megerősített kulisszára, talán a diesel-ére, nem tudom, de lényegesen több fém volt benne :-)) Még a szervízfüzetbe is beírták (mondjuk ezt én kértem). Most újra könnyedén veszi az 1-es akár menet közben is.
Aki fél tőle, hogy széhullik (mint én) annak szerintem egy próbát megér. Azt kell modani, hogy nehezen veszi az 1-est. Sok szerencsét hozzá!
Eltelt a karácsony!El is lopták az autómról az antennat!Csak javasolni tudom ha valaki Sztálinvárosban (Dunaújvárosban) éjszakázna,csavarja ki,mielött más tenné!Az új 1300Huf.
A piros égett ki(minimum)?Vagy a fehér? ;-) Különben egy fél perc kicserélni(~300 pénzért adnak), csak fél óra, míg szétszeded a műszarfalat :-(
Meggondoltam magam,nem köll a hangszóró....Azért ez egy kicsit más, mint amit tőled újítottam, ennek nem dóm van középpen, hanem olyan kis helyes tölcsér...
ÉÉs persze nincs bekenve a szuperanyaggal!!
Érdekel majd az analóg szemre/fülrevételezés?Összeröffenhetünk, ha nem dolgozunk egyszercsak:-)
No, most akkor megyek alszasz,de ne áruld el senkinek se!
Én is itt nyomom az igát,izé húzom.Mivel ilyen kitartóak voltatok, most megnézhetitek a kisautóm zöld belsővilágítását.Bocsánat, nem vagyok egy fényképezőfenomén:-)