Keresés

Részletes keresés

Acera Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2916
Segítsetek!

Egész nap ezen gondolkoztam....
Melyik az a SK mű, amelyben 2 fiatal, talán friss házasok is, eltévednek egy világvégi, eldugott városba ( kukoricamezők-között, persze! Valahol Nebraska-ban... ), ahol a helyi lakosság nagyon készül az elutazásra... Mármint űrhajóval. Mert mint kiderül, mindannyian földönkívüliek. A két főhős valahogy megmenekül, mert ők a Főhősök.

Emlékképeim képiek, valószinűleg filmen láttam.

NEM! Nem a Rémkoppantók!

Mi lehet ez?

zsanna Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2915
OFF: köszönöm, kedves kérdéseset: azt még nem tudom, hogy szar lesz-e, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy új állást kell majd keresnem, ami nem túl egyszerű dolog nálunk. (Hacsak az ember nem akar "termék-manager" lenni, mert azt keresnek doszt.)
ON: az ST IV-nek kb a felénél tartok - és ez a rész nagyon tetszik, ami a Susanne-nal való találkozását írja le. Ja, ha emlékszel még rá, vagy valaki: ekkor már harcos volt, vagy ez még a harcossá válása előtt történt?
Előzmény: Dohi (2913)
Threepwood Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2914
Hogyhogy nem?
Előzmény: Dohi (2913)
Dohi Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2913
a friss magyarok kozul egyiket sem. illetve multkor a night shiftet es a skeleton crew-t igen. szoval: bag of bones, dt4, tom gordon, hia, dreamcatcher, stand es skem.

zsanna: neked is szarnak igerkezik 2003?

Előzmény: Threepwood (2911)
zsanna Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2912
Én sem kaptam könyvet :-(((( Bár kaptam elefántos párnát, meg elefántos figurát, gondolom, hogy szerencsém legyen jövőre. (Ami rám is fér majd, ezek szerint a család "praktikusan" gondolkodott ajándék-vásárlásnál:-)))))) )
Előzmény: -boneheaD- (2908)
Threepwood Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2911
Nem OLVASTAD AZ ATLANTISZ GYERMEKEIT???????????
És még milyen SK-könyvet nem olvastál, kedves Dohi?
:))
Előzmény: Dohi (2910)
Dohi Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2910
100%-ig biztos nem sokan :) en meg vegkepp, atlantiszt nem olvastam, ragyogas nem tetszett, a talizman jo, a tortura meg jobb, csak a vege szar.
Előzmény: Courtland (2909)
Courtland Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2909
Üdv!
Ki ért velem egyet, hogy King legjobb könyvei:
Tortúra, A Talizmán, A Ragyogás, Atlantisz Gyermekei.
-boneheaD- Creative Commons License 2002.12.27 0 0 2908
Aham, sejtettem, hogy nem csak nálam lassú...

Egyébként, kapott vki Kinges vonatkozású dolgot karácsonyra? Részemről semmi, könyv egyáltalán nem volt. Sajnáltam is, igaz, nem is szóltam előre hogy könyvet is szeretnék :]

Előzmény: Dohi (2907)
Dohi Creative Commons License 2002.12.27 0 0 2907
az skhq egy eleg furcsa joszag. ertem ezalatt peldaul azt, hogy sok az off es a szemelyes velemeny a hirekben. meg alkalmankent a karomkodas. de ha majd mottot kell valasztanom, lenyulom az otletedet: 'skhq - ahol a szerkeszto megemliti a sajat nagyanyjat!' vagy ilyesmi :)

bone: az externet kb. tegnaptol eleg szar nekem is. biztos egyszerre milliok akarjak latni az uj dizajnodat, esetleg az egyeb uj dolgokat :D

Előzmény: Threepwood (2905)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.12.26 0 0 2906
Dohi!
Tudom, hogy nem a te reszortod, de nem tudod mi lehet az externettel? Nekem nagggyon lassan jön le az oldal :[[
Avagy, csak nálam rossz?
Threepwood Creative Commons License 2002.12.26 0 0 2905
Nem, épp ellenkezőleg. Hány olyan SK-oldalt tudsz felsorolni, aminek a szerkesztője (vagy milyen pozíciót töltesz be?) akár csak megemlíti a saját nagyanyját? Én csak egyet. Ez meg az SKHQ.
( :) )
Előzmény: Dohi (2902)
eTomTom Creative Commons License 2002.12.26 0 0 2904
Vélemények a Hearts in Atlantis mozifilmről
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2002.12.26 0 0 2903
Nem is sikerült olyan rosszul ez a dudlisos könyv. :o)
(Durrell odalenne (ha élne, szegény...), ha annak idején őt is beleírja... Asszem, a szőrmók már a Durrell család állatkertjében szaporodna.)
Dohi Creative Commons License 2002.12.26 0 0 2902
ertem, mire gondoltal a nagyi rulezzel, es igy elkepzelve valoban mokas (varom a novelladat :)).
de igazabol csak rolam allit ki szegenysegi bizonyitvanyt, mivel ahelyett, hogy egy normalis mondatban fejtettem volna ki a dolgot, elinteztem egy flegma "nagyi rulez" kijelentessel :)
Előzmény: Threepwood (2899)
Dohi Creative Commons License 2002.12.26 0 0 2901
akkoriban meg volt angol verzioja a site-nak, bar fogalmam sincs, miert pont az enyemet emlitettek meg a cikkben. kev site-ja ok, az nepszeru a mai napig, de az enyem magyarhonban sem tul latogatott, amikor meg angol verzioja volt, kulfoldrol is leszartak - ezert is maradtam csak a magyar verzional.

hulyesegekrol nem tudok, a hireket nem en talalom ki, bar a kommentarjaim sokszor valoszinuleg tartalmaznak baromsagokat :)

a cikket a teljesseg kedveert tettem fel. a negativ kritika is klassz, sot, annak inkabb hiszek, mint a sok dicseretnek ;)

Threepwood Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2900
Ja, elfelejtettem kérdezni: van egy cikk a honlapról szóló cikken belül, amiben azt írják, hogy SK létrehozott saját magának egy honlapot. Ennek az elején a következő állt:
Ha azt hiszed, hogy pontos inforációkat kapsz kedvenc horror íródról olyan web oldalakról, mint a mittoménmi, vagy a Magyar Stephen King Headquarters, rosszul hiszed.

Hamis infóval én ott még nem találkoztam, de nyilván ők az egész oldalt tüzetesen átvizsgálták, mielőtt ezt a baromságot leírták. Vagy akkoriban voltak hülyeségek a honlapodon? (sajna dátum nincs a cikkhez) És ezt a cikket miért tetted fel? Képzeld el, megeshet: jön egy ürge, aki átnézi az oldalt, és épp olvasni akarja az újságcikkeket, de előtte arra gondol, hogy ez a Dohi gyerek milyen rulez kis oldalt csinált! Miután végigolvassa, már azt gondolja: Ja, hogy ez a Dohi gyerek mindenféléket összehord ezen a szar oldalon, na, ide se jövök többet!
:)))

Threepwood Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2899
Az a probléma, hogy nem tudom leírni azt, amit képzeltem. Ha King lennék, csinálnék egy Nagyi rulez novellát :) Sőt, lehet, hoy így is írok valamit. Ahogy megláttam, nem tudom, egyszerűen röhögnöm kellett. Elképzeltem, hogy a számítógép előtt ülő Dohihoz beállít a nagyi egy fél zacsek kókuszos szaloncukorral, és mikor Dohi meglátja a cuccot, könnyek közt a nagyi nyakába ugrik: Nagyi, rulez vagy :) Ezt a rulez-ügyet most szeretném lezárni, de ez akkor is hatalmas. Rég röhögtem ilyen jót :)
Előzmény: Dohi (2898)
Dohi Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2898
> Nagymama: Dohikám(...)

:D orulok, hogy betegseged idejen fel tudtalak viditani :)

ja, ugye eszrevetted, hogy a menu valtozik, ha mozgatod a kurzort? ez mindenkinek szol :)

Threepwood Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2897
Ja, kihagytam: :DDD
Előzmény: Threepwood (2896)
Threepwood Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2896
Nagymama: Dohikám, hol vagy, hoztam neked egy fél zacskó kókuszos szaloncukrot!
Dohi: Tényleg? Rulez vagy, nagyi!
(ha én nagymama lennék, most biztos nagyot néztem volna)
Elképzeltem egy nagyjából ilyen párbeszédet, azon röhögtem. Most már érted?
Előzmény: Dohi (2894)
Threepwood Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2895
Nem tom. Hatalmasat röhögtem rajta, ennyi. Nagyi rulez :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Dohi (2894)
Dohi Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2894
halalosan komoly. nagyi rulez. mi ezen a vicces? :)
januarban szarsag lesz, majd elmondom, ha vege.
Előzmény: Threepwood (2893)
Threepwood Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2893
nagyi rulez :))) Én nem tom, ezt viccnek szántad-e, de én jó nagyot röhögtem rajta. Ja és mi lesz veled januárban?
Előzmény: Dohi (2892)
Dohi Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2892
koszi szepen :) azt hittem, kicsit zsufoltnak fogjatok talalni, de ezek szerint nem.
Előzmény: -boneheaD- (2891)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2891
Egyébként én is gratulálok neked Dohi, jó lett a friss, mint mindig :] A főoldal is klassz!
-boneheaD- Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2890
Köszi, örülök hogy tetszett.
De mindenki véleményét várom! [akár negatív...]
Előzmény: Threepwood (2888)
Dohi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 2889
ne aggodj, egy dizajnvaltas eleg par evre :) meg akkor is, ha tukeppen csak a logo es a menu valtozott, a tobbi maradt. aprobb valtozasok tervbe vannak veve, de egyelore azt se tudom, mikor fogok legkozelebb frissiteni.
Előzmény: Threepwood (2888)
Threepwood Creative Commons License 2002.12.24 0 0 2888
Köszi a jólkívánságot!

Akkor BoneheaD, neked mondom: remek munka! De ezután már ne változzon az arculata az oldalnak, maradjon úgy, ahogy van.

Előzmény: Dohi (2887)
Dohi Creative Commons License 2002.12.24 0 0 2887
jobbulast es koszi a dicseretet, bar bone-t illeti :)

kapcsolat/utalas/szereplok/akarmi johet, majd kivalogatom.

Előzmény: Threepwood (2885)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!