Egész nap ezen gondolkoztam....
Melyik az a SK mű, amelyben 2 fiatal, talán friss házasok is, eltévednek egy világvégi, eldugott városba ( kukoricamezők-között, persze! Valahol Nebraska-ban... ), ahol a helyi lakosság nagyon készül az elutazásra... Mármint űrhajóval. Mert mint kiderül, mindannyian földönkívüliek. A két főhős valahogy megmenekül, mert ők a Főhősök.
OFF: köszönöm, kedves kérdéseset: azt még nem tudom, hogy szar lesz-e, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy új állást kell majd keresnem, ami nem túl egyszerű dolog nálunk. (Hacsak az ember nem akar "termék-manager" lenni, mert azt keresnek doszt.)
ON: az ST IV-nek kb a felénél tartok - és ez a rész nagyon tetszik, ami a Susanne-nal való találkozását írja le. Ja, ha emlékszel még rá, vagy valaki: ekkor már harcos volt, vagy ez még a harcossá válása előtt történt?
a friss magyarok kozul egyiket sem. illetve multkor a night shiftet es a skeleton crew-t igen. szoval: bag of bones, dt4, tom gordon, hia, dreamcatcher, stand es skem.
Én sem kaptam könyvet :-(((( Bár kaptam elefántos párnát, meg elefántos figurát, gondolom, hogy szerencsém legyen jövőre. (Ami rám is fér majd, ezek szerint a család "praktikusan" gondolkodott ajándék-vásárlásnál:-)))))) )
Egyébként, kapott vki Kinges vonatkozású dolgot karácsonyra? Részemről semmi, könyv egyáltalán nem volt. Sajnáltam is, igaz, nem is szóltam előre hogy könyvet is szeretnék :]
az skhq egy eleg furcsa joszag. ertem ezalatt peldaul azt, hogy sok az off es a szemelyes velemeny a hirekben. meg alkalmankent a karomkodas. de ha majd mottot kell valasztanom, lenyulom az otletedet: 'skhq - ahol a szerkeszto megemliti a sajat nagyanyjat!' vagy ilyesmi :)
bone: az externet kb. tegnaptol eleg szar nekem is. biztos egyszerre milliok akarjak latni az uj dizajnodat, esetleg az egyeb uj dolgokat :D
Nem, épp ellenkezőleg. Hány olyan SK-oldalt tudsz felsorolni, aminek a szerkesztője (vagy milyen pozíciót töltesz be?) akár csak megemlíti a saját nagyanyját? Én csak egyet. Ez meg az SKHQ.
( :) )
Nem is sikerült olyan rosszul ez a dudlisos könyv. :o)
(Durrell odalenne (ha élne, szegény...), ha annak idején őt is beleírja... Asszem, a szőrmók már a Durrell család állatkertjében szaporodna.)
ertem, mire gondoltal a nagyi rulezzel, es igy elkepzelve valoban mokas (varom a novelladat :)).
de igazabol csak rolam allit ki szegenysegi bizonyitvanyt, mivel ahelyett, hogy egy normalis mondatban fejtettem volna ki a dolgot, elinteztem egy flegma "nagyi rulez" kijelentessel :)
akkoriban meg volt angol verzioja a site-nak, bar fogalmam sincs, miert pont az enyemet emlitettek meg a cikkben. kev site-ja ok, az nepszeru a mai napig, de az enyem magyarhonban sem tul latogatott, amikor meg angol verzioja volt, kulfoldrol is leszartak - ezert is maradtam csak a magyar verzional.
hulyesegekrol nem tudok, a hireket nem en talalom ki, bar a kommentarjaim sokszor valoszinuleg tartalmaznak baromsagokat :)
a cikket a teljesseg kedveert tettem fel. a negativ kritika is klassz, sot, annak inkabb hiszek, mint a sok dicseretnek ;)
Ja, elfelejtettem kérdezni: van egy cikk a honlapról szóló cikken belül, amiben azt írják, hogy SK létrehozott saját magának egy honlapot. Ennek az elején a következő állt:
Ha azt hiszed, hogy pontos inforációkat kapsz kedvenc horror íródról olyan web oldalakról, mint a mittoménmi, vagy a Magyar Stephen King Headquarters, rosszul hiszed.
Hamis infóval én ott még nem találkoztam, de nyilván ők az egész oldalt tüzetesen átvizsgálták, mielőtt ezt a baromságot leírták. Vagy akkoriban voltak hülyeségek a honlapodon? (sajna dátum nincs a cikkhez) És ezt a cikket miért tetted fel? Képzeld el, megeshet: jön egy ürge, aki átnézi az oldalt, és épp olvasni akarja az újságcikkeket, de előtte arra gondol, hogy ez a Dohi gyerek milyen rulez kis oldalt csinált! Miután végigolvassa, már azt gondolja: Ja, hogy ez a Dohi gyerek mindenféléket összehord ezen a szar oldalon, na, ide se jövök többet!
:)))
Az a probléma, hogy nem tudom leírni azt, amit képzeltem. Ha King lennék, csinálnék egy Nagyi rulez novellát :) Sőt, lehet, hoy így is írok valamit. Ahogy megláttam, nem tudom, egyszerűen röhögnöm kellett. Elképzeltem, hogy a számítógép előtt ülő Dohihoz beállít a nagyi egy fél zacsek kókuszos szaloncukorral, és mikor Dohi meglátja a cuccot, könnyek közt a nagyi nyakába ugrik: Nagyi, rulez vagy :) Ezt a rulez-ügyet most szeretném lezárni, de ez akkor is hatalmas. Rég röhögtem ilyen jót :)
Nagymama: Dohikám, hol vagy, hoztam neked egy fél zacskó kókuszos szaloncukrot!
Dohi: Tényleg? Rulez vagy, nagyi!
(ha én nagymama lennék, most biztos nagyot néztem volna)
Elképzeltem egy nagyjából ilyen párbeszédet, azon röhögtem. Most már érted?
ne aggodj, egy dizajnvaltas eleg par evre :) meg akkor is, ha tukeppen csak a logo es a menu valtozott, a tobbi maradt. aprobb valtozasok tervbe vannak veve, de egyelore azt se tudom, mikor fogok legkozelebb frissiteni.