Keresés

Részletes keresés

Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6738
És van kanapé az irodában?:)

Jaj szétoffolunk itt mindnet:)

Megkeresem hétfőre beirom a shape topicba.

Előzmény: Fabe (6737)
Fabe Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6737
lehetnél a titkárnőm...:P
(1 kappucsínót kérek - jó sok extra cukorral...:P)
Előzmény: BBEA (6735)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6736
Esküszöm, 3 v. 4 helyen de nincs nálam aboritó felyből meg nem mondom.Olyan van hogy szöveg á, bető következő sor már csak a:) Hétfőre beirom pontosan.Az bizti hogy az első vagy második szám szövege.Tipikusan nyomdahibának tünik.
Előzmény: Fabe (6733)
BBEA Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6735
Nem hiányoznak..most csekkoltam le.
Előzmény: Fabe (6733)
Anu Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6734
Igazgad van. És én ennek nagyon örülök! :-)) Mármint, hogy már nem olyan távolságtartó. :-)
Előzmény: xavier-the-one (6708)
Fabe Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6733
igen az Ő probléma nálam is jelentkezett (ik) ...pl. most csinálom újra a shape lapot és kénytelen vagyok a husszú Ő-ket rövidel írní...van erre valami megoldás?
ps: az "n" kihagyáson kívűl, nemtudok több hibárol a cd-n. honnan hiányoznak ékezetek?:)

más: dvd már csak jövőre lesz vagy még idén?

Előzmény: Moonclown (6732)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6732
hát ez jogos, ilyen mélységig nem mélyedtem bele:)Amugy meg istenem az ő betüt nem szeretik a szoftverek:)

(Különben is a Fabe féle Shape boritón is minden második a betüről hiányzik az ékezet:)))

Hat ja na de jo hogy a borito dreher zold, amikor Ákos kedvenc sőre is véletlenülk a dreher:))

Előzmény: Törölt nick (6730)
Fabe Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6731
zseniális?:)
ok, a logo ok - nem a legjobb kép róla (persze rühelem a magyat tendeciát amiben minden borítóta rá kell rakni az előadó fényképét...)
bár eddíg minden ákos lemez így készűlt, tehát várható volt...
asszem voltak itt jó kis viták itt anno az új tőrvény borítója kapcsán is - de az inkább politikába fulladt.
color: olyan dréher zöld az egész...:)
Előzmény: Moonclown (6729)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6730
Gonoszkodás ON:

Ha Ákos kézírása, akkor vajon miért nem használ ő betűt? Esetleg Ákosnak nincs Unicode (UTF-8), avagy ISO-8859-2 képesítése? És hogyan tud minden azonos betűt ugyanúgy leírni? >:D

Gonoszkodás OFF, tényleg nagyon jó lett a borító, szerénységem szakmai szemével nézve is. :)

Talán a "Dupla CD" felirat nem kéne, nekem feleslegesnek tűnik - elég lenne helyette a két korong a bal fölső sarokból (bár jobban mutatnának vágójelek nélkül, hogy hasogassak szőrszálat is...)

Előzmény: Moonclown (6729)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6729
Bazz 2x és még a sorszám is ua:))

Szóval hozzáértők és főleg bennfentesektől kérdezném, ki tervezte az Andante boritóját?Csak mert szerintem zseniális lett, egyrészt hangulatilag a színvilág bejön, másrészt nagyon jó ötlet a kézirásos szövegháttér.Gondolom Ákos kézírása:)Talán ami kilóg icipicit az a főoldal zöldes színe, szóval emiatt csak 9 pont:)

Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6728
Szerintem ebbe már teljesen felesleges belemászni,mert totál szubjektiv dolog.Én csak annyit közöltem engem miért is idegesit.Pont.Vége.

Mint ahogy pl. idegesit asszem sok ezer másik emberrel együtt, az hogy az amit,mit szavakat lecserélte melyre, meg amelyre.Főleg hogy állítólag azért cserélte le mert vki megemlítette neki hoyg ez igy nyelvtanilag nem helyes.bazz x éve megírta, így ismerjük, így szoktuk meg nem kéne.Ez nem oktatókönyv hanem dalszövegek.

Előzmény: mateffy (6726)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6727
Szerintem ebbe már teljesen felesleges belemászni,mert totál szubjektiv dolog.Én csak annyit közöltem engem miért is idegesit.Pont.Vége.

Mint ahogy pl. idegesit asszem sok ezer másik emberrel együtt, az hogy az amit,mit szavakat lecserélte melyre, meg amelyre.Főleg hogy állítólag azért cserélte le mert vki megemlítette neki hoyg ez igy nyelvtanilag nem helyes.bazz x éve megírta, így ismerjük, így szoktuk meg nem kéne.Ez nem oktatókönyv hanem dalszövegek.

Előzmény: mateffy (6726)
mateffy Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6726
Tévedsz. Ezügyben tényleg fel kellene ütnöd az általad ajánlgatott értelmező szótárt.
Ugyanis attól, hogy te még nem hallottál róla, létezik a "negatív hős" fogalma. A főhős pedig nem szerintem, hanem a magyar nyelv szerint szinonímája a főszereplőnek.
Előzmény: Moonclown (6725)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6725
Erre ugyan mit kéne reagálni.Xavier már leirta, azt amivel maximálisan egyetértek.Ákos igy látja, én meg amugy.Ebből a szempontból jelentéktelen hoyg te hogy látod.

De ha már mindenáron a XX. században és a média világában gondolkodsz, akkor se tenném 100% egyenlővé a főszereplőt, a főhőssel.A főhőst ugye pozitiv szereplőként emlegetünk (legyen az könyv,film,stb.), míg a főszereplő lehet negativ is.És sok sok filmben, regényben stb.-ben a főszereplő negativ hős.Cska egy friss példával élve a Max című film, aminek egyik főszereplője a fiatal Hitler, mégse nevezném főhősnek.

De mondjuk ez már nagyon szőrszálhasogatás, mindkét részről.

mellesleg de közölted, szó szerint:
"Aki ebből nem hallja ki az öniróniát, az beteg."

Ezzel pedig ugye személyt minősitesz, nem véleményt.Van még kérdés?:)

Előzmény: mateffy (6724)
mateffy Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6724
A véleményedről alkotott véleményemet nem befolyásolja, hogy ismerlek-e.
Pont az lenne a baj, mert nem a véleményeddel vitatkoznék vagy értenék egyet, hanem a személyeddel. Aki így vitázik, eltéved, mint te is a hosszúra nyúlt, elterelő, legutóbbi hozzászólásoddal.

Értelmező kéziszótárt ajánlgatsz, de erre a bejegyzésemre meg nem sikerült reagálnod. De nem azért, mert nem ismerlek:

Az értelmezéshez nem kell kéziszótár, csak értelem.
A főhős szó a főszereplő szinonímája, semmi köze gyerekek megmentéséhez.

Előzmény: Moonclown (6715)
Kőkapu Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6723
Én még egy Mónikát, meg Jakupcseket sem láttam, nem is hiányzanak.

Viszont azt hiszám Ákosnak a Magánszám lenne talán a megfelelő közeg, Hajóssal.

Nekem amúgy az Andantéról az Esőkirály a kedvencem, meg az összes többi. :-))

Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6722
Version Főhös:

NAPKELTE, ATV, FEJÉR, ELSŐKÉZ, CSALÁDI VASÁRNAP: MÉDIATERROR
2003.09.26.

A FŐHŐS ÉS AZ ANDANTE ELSŐ HELYEN DEBÜTÁLT A MAHASZ TOP 40-ES ALBUMLISTÁN!!!
Köszönjük minden vásárlónak!

Holnap, 2003. szeptember 27-én, szombaton a Főhős a Napkelte stúdiójának vendége lesz reggel 8-kor, Kokóval, Farkas Ádámmal (a CIB bank vezérigazgatója, a Főhős egyetemi évfolyamtársa) és Kóka Jánossal (az Elender cégvezetője) együtt. Műsorvezető Verebes István, a téma az 50 legsikeresebb magyar fiatalt bemutató kiadvány.

A Fejér Megyei Hírlap holnap megjelenő számában hosszas Főhős-interjú olvasható Bobory Balázs tollából.

Holnapután, vasárnap az ATV kulturális műsorában, a Gondolatban élő stúdióbeszélegtés látható a Főhőssel 9.40 körül.

Szintén vasárnap az mtv 1-en az Elsőkézből című adásban látható a Főhőssel készült beszélgetés, 15.50-es kezdettel.

A Családi Vasárnapi Újság szeptember 27-én megjelenő számában Főhős-interjú olvasható.

REVUE
2003.09.25.

Holnap, 2003. szeptember 26-án hosszabb képes Főhős-interjú jelenik meg a Heti Revü című lapban. Ajánljuk!

A Kisalföld című napilap honlapján hosszas Főhős-anyag olvasható. Ajánljuk!

A dupla Andante-album megjelenése és az október 26-án, vasárnap Debrecenbe érkező Andante-turné kapcsán készített beszélgetést a Főhőssel a debreceni Friss Rádió. Az adás holnap (2003. szeptember 25-én, csütörtökön) hallható az FM 90 MHz-en, 20.30-kor. A műsor címe Éjszakai Trafik.

HÍRHENGER: HÍRTV, MH, TV2, KISALFÖLD
2003.09.23.

Holnap (2003. szeptember 24., szerda) reggel 9.10-kor a Főhős a HÍRTV stúdiójának vendége lesz. Az Andante-album fogadtatásáról, az újrainduló akusztikus turnéról és a fantasztikus hangulatú, múlt pénteki, budapesti dedikálásról beszél majd.

Szintén holnap jelenik meg a Magyar Hírlap kiadásában az ötven legsikeresebb magyar fiatalt bemutató füzet, amelyben Főhős is szerepel. A kiadvány kapcsán a TV2-ben Jakupcsek Gabriella kérdezi a stúdió vendégeit, köztük a Főhőst is.(Jakupcsek Show, 2003. szeptember 24., szerda, 16.30)

Ugyancsak holnap (szeptember 24-én, szerdán) jelenik meg Győr-Moson-Sopron megye napilapjában, a Kisalföldben egy, a Főhősról szóló cikk, a lap Randevú című mellékletében.

ONLÁJN
2003.09.22.

A Danubius Rádió honlapján terjedelmes videóinterjú látható a Főhőssel.
Ajánljuk!

AXEL
2003.09.22.

Az axel.hu oldalon hosszas képes interjú olvasható a Főhőssel.
Ajánljuk!

DIGITÁLIS NEMZET
2003.09.20.

A Magyar Nemzetben tegnap megjelent Főhős-interjú a napilap honlapján is olvasható.
Nagyon ajánljuk!

RÁDIÓBARÁTSÁG
2003.09.20.

A Rádió Szombathely holnap (2003. szeptember 21., vasárnap) ismétli meg az Főhőssal rögzített beszélgetést, reggel 9 és 10 óra között, az FM 97.1-en.

A soproni Panoráma Rádió a 94.1 MHz-en szintén holnap, 15 és 16 óra között sugározza a Főhőssel készült interjút.

GYŐZTÜNK: DEDIKAMARATHON
2003.09.20.

Az új helyszínen megrendezett pénteki dedika ismét döbbenetes közönségreakciót produkált: a Főhős délután három órakor kezdte osztani az aláírásokat, és háromnegyed egy után állt fel az asztaltól, így tíz perc híján éppen tíz fertály órán át dedikált! A lelkes várakozókról, a remek hangulatú eseményekről készült képek hamarosan láthatók lesznek a Galéria menüpont alatt.

Ma (2003. szeptember 20-án, szombaton) 18.05-kor a HÍRTV-n a Dunakorzó című magazinban Philip beszélget a Főhőssel az Andante megjelenése kapcsán. A műsorban a Főhős elszavalja a siófoki koncerten is előadott Petőfi-verset! Nagyon ajánljuk! Ismétlés: vasárnap (2003. szeptember 21.) 14 óra, kedd (2003. szeptember 23.) 16 óra.

Ma az alábbi helyi rádiókon is hallható Főhős-interjú: Juventus Rádió Pécs, FM 101.2 MHz, 17 és 18 óra között, a Juice című műsorban, valamint a Rádió Sopron hullámhosszán, FM 94.1 MHz, 20.30-kor a Kóczán Bálint Showban.

A Főhős-produkció főszponzora, a Dreher jóvoltából az őszi ANDANTE-turnéállomásokon megújult fotókiállítás látható majd, és folytatódhat a jegyekhez járó ajándék-CD hagyománya is. Az október 4-én, Szombathelyen induló koncertsorozat jegyvásárlói az előadások helyszínén új maxit vehetnek kézhez. Az Ölelj meg újra című dal hat verzióját és multimédiás mellékletet tartalmazó korong nem kapható a boltokban, csak az őszi koncertjegyek mellé jár!

Version Ákos:

NAPKELTE, ATV, FEJÉR, ELSŐKÉZ, CSALÁDI VASÁRNAP: MÉDIATERROR
2003.09.26.

ÁKOS ÉS AZ ANDANTE ELSŐ HELYEN DEBÜTÁLT A MAHASZ TOP 40-ES ALBUMLISTÁN!!!
Köszönjük minden vásárlónak!

Holnap, 2003. szeptember 27-én, szombaton Ákos a Napkelte stúdiójának vendége lesz reggel 8-kor, Kokóval, Farkas Ádámmal (a CIB bank vezérigazgatója, a Ákos egyetemi évfolyamtársa) és Kóka Jánossal (az Elender cégvezetője) együtt. Műsorvezető Verebes István, a téma az 50 legsikeresebb magyar fiatalt bemutató kiadvány.

A Fejér Megyei Hírlap holnap megjelenő számában hosszas Ákos-interjú olvasható Bobory Balázs tollából.

Holnapután, vasárnap az ATV kulturális műsorában, a Gondolatban élő stúdióbeszélegtés látható a Ákossel 9.40 körül.

Szintén vasárnap az mtv 1-en az Elsőkézből című adásban látható Ákossal készült beszélgetés, 15.50-es kezdettel.

A Családi Vasárnapi Újság szeptember 27-én megjelenő számában Ákos-interjú olvasható.

REVUE
2003.09.25.

Holnap, 2003. szeptember 26-án hosszabb képes Ákos-interjú jelenik meg a Heti Revü című lapban. Ajánljuk!

A Kisalföld című napilap honlapján hosszas Ákos-anyag olvasható. Ajánljuk!

A dupla Andante-album megjelenése és az október 26-án, vasárnap Debrecenbe érkező Andante-turné kapcsán készített beszélgetést Ákossal a debreceni Friss Rádió. Az adás holnap (2003. szeptember 25-én, csütörtökön) hallható az FM 90 MHz-en, 20.30-kor. A műsor címe Éjszakai Trafik.

HÍRHENGER: HÍRTV, MH, TV2, KISALFÖLD
2003.09.23.

Holnap (2003. szeptember 24., szerda) reggel 9.10-kor a Ákos a HÍRTV stúdiójának vendége lesz. Az Andante-album fogadtatásáról, az újrainduló akusztikus turnéról és a fantasztikus hangulatú, múlt pénteki, budapesti dedikálásról beszél majd.

Szintén holnap jelenik meg a Magyar Hírlap kiadásában az ötven legsikeresebb magyar fiatalt bemutató füzet, amelyben Ákos is szerepel. A kiadvány kapcsán a TV2-ben Jakupcsek Gabriella kérdezi a stúdió vendégeit, köztük Ákost is.(Jakupcsek Show, 2003. szeptember 24., szerda, 16.30)

Ugyancsak holnap (szeptember 24-én, szerdán) jelenik meg Győr-Moson-Sopron megye napilapjában, a Kisalföldben egy, Ákosról szóló cikk, a lap Randevú című mellékletében.

ONLÁJN
2003.09.22.

A Danubius Rádió honlapján terjedelmes videóinterjú látható Ákossal.
Ajánljuk!

AXEL
2003.09.22.

Az axel.hu oldalon hosszas képes interjú olvasható a Ákossel.
Ajánljuk!

DIGITÁLIS NEMZET
2003.09.20.

A Magyar Nemzetben tegnap megjelent Ákos-interjú a napilap honlapján is olvasható.
Nagyon ajánljuk!

RÁDIÓBARÁTSÁG
2003.09.20.

A Rádió Szombathely holnap (2003. szeptember 21., vasárnap) ismétli meg az Ákossal rögzített beszélgetést, reggel 9 és 10 óra között, az FM 97.1-en.

A soproni Panoráma Rádió a 94.1 MHz-en szintén holnap, 15 és 16 óra között sugározza a Ákossel készült interjút.

GYŐZTÜNK: DEDIKAMARATHON
2003.09.20.

Az új helyszínen megrendezett pénteki dedika ismét döbbenetes közönségreakciót produkált: a Ákos délután három órakor kezdte osztani az aláírásokat, és háromnegyed egy után állt fel az asztaltól, így tíz perc híján éppen tíz fertály órán át dedikált! A lelkes várakozókról, a remek hangulatú eseményekről készült képek hamarosan láthatók lesznek a Galéria menüpont alatt.

Ma (2003. szeptember 20-án, szombaton) 18.05-kor a HÍRTV-n a Dunakorzó című magazinban Philip beszélget Ákossal az Andante megjelenése kapcsán. A műsorban a Ákos elszavalja a siófoki koncerten is előadott Petőfi-verset! Nagyon ajánljuk! Ismétlés: vasárnap (2003. szeptember 21.) 14 óra, kedd (2003. szeptember 23.) 16 óra.

Ma az alábbi helyi rádiókon is hallható Ákos-interjú: Juventus Rádió Pécs, FM 101.2 MHz, 17 és 18 óra között, a Juice című műsorban, valamint a Rádió Sopron hullámhosszán, FM 94.1 MHz, 20.30-kor a Kóczán Bálint Showban.

Az Ákos-produkció főszponzora, a Dreher jóvoltából az őszi ANDANTE-turnéállomásokon megújult fotókiállítás látható majd, és folytatódhat a jegyekhez járó ajándék-CD hagyománya is. Az október 4-én, Szombathelyen induló koncertsorozat jegyvásárlói az előadások helyszínén új maxit vehetnek kézhez. Az Ölelj meg újra című dal hat verzióját és multimédiás mellékletet tartalmazó korong nem kapható a boltokban, csak az őszi koncertjegyek mellé jár!

Jaj, el ne felejtsem: Nagyon ajánljuk!(Brrrrr...)

No részemről a főhösösdi lezárva.Viszont az új oldal sokkal jobban bejön mint az előző, és végre reagálnak a hibabejelentésekre:)

Zsoofi Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6721
Köszi Neked is! csak a webshopra volt szükségem, letöltést meg itt most biztos nem csinálok, mert nem otthon vagyok.
Ja és a csabaira rendeltem, ott egységes a helyár. Gondolom olyan Siófok-féle lesz a dolog :)
Zs.
Előzmény: Moonclown (6718)
Zsoofi Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6720
Ezer köszi!! :))) Renben vagyok :)
Előzmény: xavier-the-one (6717)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6719
Nem szokásom amig értelmes emberekkel értelmesen lehet vitázni:)

Viszont megszökött a 67-es hozzászólás, kérjük vissza!:)))))

Előzmény: xavier-the-one (6716)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6718
Hello, 7-es Flasht kér.Ha rákattintasz középen a piros linkre, akkor le tudod tölteni ami kell.Ha nem boldugulsz szolj!

Jegyrendelés: ha van a közeledben jegyiroda, jobban jársz a személyes vásárlással, mert ah rendelsz te csak a kategóriát mondod meg a konkrét helyet nem.És az meg elég lutri, mi a szélső 2 széken ültünk a vészkijárat mellett, kivilágitva.

Előzmény: Zsoofi (6714)
xavier-the-one Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6717
A webshop még a régi, így nem kell hozzá Flash Player, de az akos.hu nem megy nélküle.
Klikk az akos.hu főoldán lévő linkre és utána klikk az "install now" feliratra.
Előzmény: Zsoofi (6714)
xavier-the-one Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6716
Remélem nem vetted támadásnak...
:)))
Előzmény: Moonclown (6715)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6715
Pontosan én is igy gondolom.Csak ez egyesek szemében rögtön anyázást, hülyézést stb.-t von maga után...

És még Rajmunder nem is szólt egy szót se:)))))))))

Az meg különösen tetszik hogy olyanok itélkeznek, akik még csak nem is ismernek.Igaz mateffy?

Előzmény: xavier-the-one (6711)
Zsoofi Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6714
Üdvözlet!
A honlap csak nekem nem megy, vagy máshol sem jó? (Vmi lejátszót kér...)
Van infótok erről? vagy arról hogy meddig lesz ez így?
Esetleg más módja van a jegyrendelésnek?
Zs.
mateffy Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6713
Az értelmezéshez nem kell kéziszótár, csak értelem.
A főhős szó a főszereplő szinonímája, semmi köze gyerekek megmentéséhez.
Előzmény: Moonclown (6710)
asdf_ Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6712
Nem szoktam ezeket a delutani vackokat nezni, csak neha latok parat, de sztem sem egy kategoria a Jakupcsek meg a Monika (es a tobbi)...
Előzmény: Moonclown (6709)
xavier-the-one Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6711
PONT ez a lényeg...
Te másképp értelmezed ezt a szót mint Á.
Ennyi.
Előzmény: Moonclown (6710)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6710
Talán nézz meg egy értelmező kézi szótárt mit is jelent a hős szó.És akkor kezdhetjük összehasonlítani ki hány hőstettet hajtott végre.A siker és a hősi szerep nem azonos.

Az én szemembe ha vki akár csak egy szerencsétlen, ártatlan gyereket, állatot, vagy embert megment, sokkal nagyobb hős, mint ha elad x millió albumot.És mivel nem ismerem Ákos magánéletét, igy nem is tudom összehasonlítani az enyémmel.

De ez már nem személyfüggő, bármelyik híres zenész esetében így gondolom.

Előzmény: xavier-the-one (6707)
Moonclown Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6709
Azért szerintme az erős túlzás hogy a J. show jobb mint a Mónika, Balázs,Péter,Pista,Msi,Józsi stb. sója.Egyforma gáz az egész.Ja kedvencemet Claudiát ki ne hagyjam:))))

Mondjuk speciel reklámra Ákosnak is szüksége van, és annál olcsóbb reklám nincs.A helyébe valszeg én is elmennék:)Pénz beszél, kutya ugat.

ha nagyon megjátszaná magát az pont olyan álszerénykedés lenne, mint az amikor vmelyik riportban előadta hogy azt hitte az Andante majd pár ember előtti kamaracucc lesz.Ugyan már, Ákos van annyira ismert és népszerű (és hiteles) hogy bármibe fog arra vevők az emberek.Akár rappelhet is:),legfeljebb többet fikázzák:)

Előzmény: Anu (6706)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!