Emiatt talán nem őt kéne hibáztatni, hanem az óvodás mínuszolókat tűzzel-vassal írtani. Falhoz állítani az ilyeneket, mint annak idején tették azt Caucescuval. Az meg elég világos, hogy nagy részük nem is Falco szimpatizáns.
itt inkabb kerdes az ha valami tok logikus dolgot, normalisan irok, ki az az agyhalott barom akinek a retkes keze minusz gombra megy mert ettol wrzi magat valakinek az elettelen anyaszomorito.
Szerintem pont ugyanúgy volt... Az instán Krivivel együtt jelent meg egy ugyanolyan köszönő pozt (dizájnra is tök ugyanaz), mint most Jordinál. Ne keressünk mindenhol hibát, ott is ahol nincs!
Nyilván a mi kommunikációnk sem NBA szintű, de a teljes NB1-et tekintve most már messze a legösszeszedettebb, legkoherensebb. Az egy teljesen korrekt és elfogadható kérés, hogy mielőtt az új csapata bejelenti, mi szeretnénk kikommunikálni a szurkolók felé a saját játékosunk távozását!
Mire gondoltok? Volt búcsúposzt. Csak nem most, hanem talán egy hete. (Krivivel egy cikkben, posztban) Most az meg, hogy hónap végéig szól a szerződése ès addig ne más csapatot reklámozzon, szerintem egy teljesen valid kérés. Mondjuk nem tudom, hogy ezzel mennyit ártottunk a Paksnak, hogy pár nappal később jelenthették be.. Szerény véleményem szerint semmit..
Nekem eszembe jutott két név SF-PF re ha már en mindenkepp olyanban gondolkodom akik már megfordultak itthon az egyik ilyen Markis Mcduffie akit jól ismerhetünk anno az Albabol,tudom hogy brutal bajnokságokban ért el komoly szamokat viszont én ilyen irányban gondolkodnék….A másik pedig Jordon Varnado.
Ő egyáltalán nem erőcsatár, de tud azt is játszani. Pont amilyen a Ford volt, csak a Ford 4/3 ő meg 3/4 a játék stílusa alapján. Ő azért érdekes mert nem futott jó egyetemista éveket igazán, de aztán így is profinak ált, és dán jó szezon után csinált egy jó német másodosztályú szezont, így most mondom, számon kétheted rajtam, hogy 1-2 év múlva jobb bajnokság 1 osztályában fog pattogtatni. De mint írtam, hogy megugorja-e a szint lépést azt nem tudom megmondani nincs varázs gomb nálam. De az esélyt meg fogja kapni.
Látom mostanában a másodosztályokból szemezgetsz. Nincs ezzel persze gond, mert annak idején Pantelics (görög2), majd később Hooker (francia2) is onnan érkezett és mindketten nagyszerűen teljesítettek nálunk. Nyilván ez más színt, mint az adott országok első osztálya , így a kérdésem az lenne, hogy a számok mellett honnan tudod, hogy ők a Falco szintjén is rendben lennének? Több videót is megnézel róluk?
Amúgy a most ajánlott játékosod erőcsatár és a múltkor pont te írtad, hogy ott már megvagyunk. Egyébként irányítóposztra kit képzelnél? Van oda is kiszemelted?