Néha nézegetek más fórumokat is, de nekem legjobban az index tetszik. Jól olvasható, nincs tele fölösleges képecskékkel, ugráló, szárnyas vigyorjelekkel, minden hozzászólásnál megjelenő fölösleges bölcsességekkel. Több téma egyszerre áttekithető, csak annyira van szétszabdalava, amennyire szükséges.
Én növényekkel kapcsolatban is látogatok még pár másikat, a Rovarok, bogarak, pókokról nem is beszélve. Szóval én maradnék itt.
Egy oldal hozzászólás, három kerti kérdés, tök egyszerűek, de senki sem válaszol. Most főznek vagy mi. Pedig szerintem azon a 3 emberen kívül aki a kérdéseket feltette, mindenki tudja a választ de nem mondja meg. nem érnek rá. Hát erről lenne szó.
Rossz volt a szóhasználat, "Elbújhatunk" ezt írtam, a következő mondatra rákötve. Igen előre kötöttem a következő mondatra. :-)) Régen sokat sakkoztam, nyertem pár versenyt is, mikor valamit csinálok mindig már 2 mondattal járok előbb fejben. Ezért van az a töménytelen gépelési hiba. (ha épp nem a gyerekek lökdösnek)
"Az index nem való komoly dolgokra csak szorakozásra."
A lóf... nem való, már elnézést, hogy kikívánkozott belőlem az úrinő... Tudod, mi indított el az új szakmámban? Hogy jóformán senki nem volt, aki válaszolt volna a kérdéseimre, aki a legelején a csetlés-botlásaimban segített volna és kénytelen voltam mindennek utánanézni, utánaolvasni, aztán ez lett belőle(m)...
Igen jól emlékszem viszont a 6-7 évvel ezelőtti állapotokra, és azért vagyok még mindig itt, mert időről időre vannak olyanok, akiknek szüksége van arra, hogy a tapasztaltabbaktól kérdezhessenek, hogy ne a saját kárukon kelljen erre-arra rájönniük.
"Minden nap minden témában kotyognak off és troll-kodnak."
De ééérted, egy szakfórumban ha tudják a mértéket, akkor semmi gond, 5% lazulás, 95% tartalom. HA ezt az arányszámot mindenki betartaná, kánaán lenne. A gond ott van, amikor valaki meghonosítja a kotyogót és olyankor átfordul 95% duma, 5% tartalomba.
HA ez a kávéházban történik, akkor oké. Ha ez a szakfórumban esik meg, a szakmaiságának az a vége.
Ha tudsz rá optimalizálni, tőlem mehet, szólok pár embernek hogy jöjjenek, aztán meglátjuk. Viszont inkább a többieket interjúvold meg előtte, mert én csak egy igen apró, de annál radikálisabb pont vagyok itt, a mátrixban... :P
Rendben, köszönjük az ajánlatot, nem tudom ki mit szólna hozzá, nekem nem tartozik a terveim közé ilyesmi, de ha már van egy kész társaság aki igényelné akkor szóljatok.
Ha elovastad volna az első pár hozzászólást ebben a topicban akkor tudnád hogy ez miért lett. De, nem az a baj hogy nem tudsz valamit, hanem hogy annak ellenére nyilatkozol róla.
Amúgy te elég sokat offolsz ott, régebben hívtunk is ide, nem jöttél. De legalább vetted a fáradtságot és színt váltottál offoláskor, ezért az már csak elviselehető szinten volt zavaró. (láttam hogy off, továbbgörgettem, de az is foglalta a helyet az oldalon) Más ennyire sem volt kapható, de még csak arra sem hogy csak annyit mondjon hogy szerintem jól van ez így ahogy van, ennyi belefér, majd ha esszét írnék akkor átmegyek, de addig nem. Inkább átment személyeskedésbe. Szerinted bemegyek mégegyszer beszélgetni abba a "kocsmába"?
Tudod miért nem szóluk hozzá az orosz nyelvű topicokhoz? Mert nem tudom elolvasni. Te el tudod olvasni a magyar nyelvűeket? Akkor olvasd el!. Nem az offal van a bajom, hanem ahol az az off van. Ez a topic nem kerészeti topic, ez egy csevegő. Hát persze hogy több az off. Az nem tünt fel hogy az van fönt hogy Index kávéház?
(Várjál egy kicsit, a veteményes topicban túl sok volt neked az off - én most biztosan lemaradtam róla, mert az utóbbi hetekben nem nagyon láttam 1-2 hsz-os mellékszálaknál nagyobbat, a télen meg nem aktívkodtam -, ezért átjöttél ide, ahol több az off, mint a kert. Aha. :D )
Sosem szerettem volna máshova menni, az index jó, sokan és könnyen megtalálják. A google is szereti. A topicok is megvannak csak vigyázni kéne rájuk. De ötletnek jó, csak túl radikális. És nem szeretnék én sehol sem főnök lenni, én sem vagyok jobb, csak én belátom.
Jaj ne már, hol írtam én mást? Mindig azt mondtam hogy ami láthatóan nem fog oldalakat kitölteni de szeretnénk megosztani az had menjen. pl. Ma van a születésnapom. Erre 3 mondják hogy Isten éltessen. Ennyi. Ez belefér. Nem ezekre vonatkozott a kérésem. Tőled meg nem azért kérdezte Ali-bá hogy hogy jön ez ide mert meg akart róni, hanem mert nem értette. Ha egyből azt írod hogy a tőle kapott levélben....stb akkor érti. :-)
Van néhány komoly és vannak barátságos topicok. De nekem a szaktopicban belefér egy kis locsogás és egyéb info. Ilyen a felhívás a sz gépek védelmére. Mert ez is ismertterjesztés csak nem kovájgunk 30-40 topicban.
Jó ez az én véleményem és ha tudom betertom a topicocra vonatkozó szabályokat is. Néha elszólom magam.
Én ezt másképp gondoltam, és másképp is tapasztaltam eddig. Szerencsére van még néhány topic ami arról szól amiről kell. Egyenlőre a vataményes is ilyen de már megindult a lejtőn, a kéziféket meg most iktatta ki a közösség.
a forumozás sokaknak életforma. Minden nap minden témában kotyognak off és troll-kodnak. Én hasznos információkat keresek, de már igen sok fals érkeztt régi és közkedvelt forumosokról.Ill zárt ismeretségi körök vannak sok topicban akik ott élik életüket. Pl: egy kertesben ahol hajnali 4-től 10-ig képesek fejenkénat 60 semmirevaló locsogást beírni.
Gergerg! Az index nem való komoly dolgokra csak szorakozásra.
Te is tudod hogy azért került ide, mert a moderátor azt mondta hogy ide lehet nyitni. Ezért szerettem volna ha a link be van illesztve mondjuk a veteményes leírásásba, de úgy látom hogy egy elvetélt ötlet volt.