Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Olympus E-PL8 fényképezőgép váz + M.Zuiko 14-42mm EZ pancake objektív.
A gép új, idén júliusban Magyarországon lett vásárolva, mindössze egy családi fotózás erejéig volt kipróbálva. Dobozában, tartozékaival és papírjaival együtt hirdetem.
Eladó egy Olympus E-PL8 fényképezőgép + M.Zuiko 14-42mm EZ pancake objektív.
A gép új, idén júliusban Magyarországon lett vásárolva, mindössze egy családi fotózás erejéig volt kipróbálva. Dobozában, tartozékaival és papírjaival együtt hirdetem.
Kedves Mindenki! A korábban hirdetett TELJESEN ÚJ m.Zuiko 12-40mm f2.8 Pro, magyar garanciával rendelkezdő objektív továbbra is eladó (sorozatszám alább és a képen). ÚJ ÁRA 199 ezer forint (készpénz). Átvehető Budapesten. Kérdésekre szívesen válaszolok, privát mélben.
Olympus e520 fényképezőgép váz eladó. A szemkagylo hianyzik, egyébként hibátlan. Elso gazdája vagyok m4/3-ra váltás miatt eladó. Tartozekok: töltő, egy db akksi, vázsapka, 8gb cf kártya. Sorozatszám: G28585346.exposzám: 17699. Személyes átvétel Kismaros Bp. Posta előre utalással.
Olympus zuiko 3.5/35 4/3-os makró objektív. Keveset használt, szep állapotban, két sapkával. Személyes átvétel Kismaros/Bp. Posta utalas után. Sorozatszám: 192037795.
35.000,-
Olympus zuiko 14-42 4/3-os kitobjektiv. Napellenző vel, két sapkával. Szép állapotú. Személyes átvétel Kismaros Bp. Posta megoldható. Sorozatszám: 212979219.
Ár: 20.000,-
A hirdetések kepekkel együtt a marketplacen is fent vannak
Fájó szívvel, de eladnám a maradék Olympus cuccom.
Omd-e-m1 MkII egy 12-40/2.8 obival. Négy évesek és hibátlanul működnek.
Az obi lencséi sértetlenek (végig szűrő volt rajta), de a tubuson természetesen használati nyomok vannak.
A váz 3 évesen fel lett újítva. Én igazából egy tisztítást és gumi cserét kértem, de kicserélték az összes kapcsolót, a kártya foglalatokat, csatlakozókat is még garanciában.
SN: 8HUA02177 és AC5399945
A kettő együtt mondjuk 300.000.- 250.000.-
Külön 130.000.-
Van még egy alig használt 75/1.8 (fekete) SN: 344031532
Fájó szívvel, de eladnám a maradék Olympus cuccom.
Omd-e-m1 MkII egy 12-40/2.8 obival. Négy évesek és hibátlanul működnek.
Az obi lencséi sértetlenek (végig szűrő volt rajta), de a tubuson természetesen használati nyomok vannak.
A váz 3 évesen fel lett újítva. Én igazából egy tisztítást és gumi cserét kértem, de kicserélték az összes kapcsolót, a kártya foglalatokat, csatlakozókat is még garanciában.
SN: 8HUA02177 és AC5399945
A kettő együtt mondjuk 300.000.- 250.000.-
Külön 130.000.-
Van még egy alig használt 75/1.8 (fekete) SN: 344031532
Nagyon szép, megkímélt állapotban van, nincsenek rajta nagyon használati nyomok, kopások, karcok, belül is szép tiszta, elől van egy kb 2mm-es pici szösz a széle felé, nem lóg a képbe, nem látszik az elkészült képeken - én is most vettem észre, ahogy a hirdetéshez csináltam képeket az objektívről, egyik képen jelöltem pirossal. Jár mellé első-hátsó sapka, gyári napellenző (ezen van pár karc), és pluszban adok egy KF Concept UV szűrőt is.
Irányár 124990Ft
SN: AC7286925
-------------------------------------
Olympus M.Zuiko Digital 14‑42mm F3.5‑5.6 II R MSC
Hibátlan, minden mentes, a komolyabb objektívek mellett nem nagyon volt használva, talán a képeken is látszik a hibátlan állapot. 2019 decemberi kit vásárlás, elvileg a váz mellett erre is vonatkozik a 3 év jótállás. Első és hátsó objektívsapkával, egyéb tartozék nincs hozzá. Igény esetén Olympus E-M10 II is eladó lehet, 2022 decemberéig garanciával (illetve elvileg még a +6 hónapra is lehet regelni), ~3000 expóval, makuláltlan, patika állapotban, dobozában, tartozékaival és papírjaival (hamarosan meghirdetem).
Irányár 29990Ft
SN: ABGE80037
-------------------------------------
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható a vevő költségére, a teljes vételár+postaköltség előre utalása esetén (alaposan becsomagolva)!
Canon EF m4/3 Speed Booster eladó. A lencsetag állítható így azokon a vázakon is használható melyeken teljesen becsavarva ütközne. Ez esetben a kb. 0,7 x szorzó csökkenni fog. Sok EF adapaterrel használhatóak a régi lencsék. M42, M39, P/K, C/Y, QBM stb.
Eladó egy teljesen új 12-40mm-es objetív rendszerváltás és javítás egybeesése miatt. Egy próba expo elejéig vettem ki a dobozból. Sorozatszám: AC5A99832. Garancia májusban indult, hivatalos Olympus Magyarország papírokkal. Ár: 250e Ft, készpénz. Átvétel Budapesten vagy a Dunakanyarban személyesen.
Kérdésekre örömmel válaszolok magánlevélben (lásd adatlap). Régen nem jártam itt, akkor is csak néha, de korábban közeli kapcsolatban voltam a fórummal - adásvételeket, bejegyzéseket lásd ebben és a 4/3 fórumban. Eddig mindenki elégedett volt.