Tudom, hogy minden út hozzád vezet, de itt most kivételesen nem rólad volt szó :)), hanem egy fekete streetről.Inkább azt mondd meg, mikor futunk már össze?
Szevasztok! Ha motorra ültök és használjátok a buszsávot, figyeljetek a busz lámpánál mert, néhányan a rend őrei közül rosszúl tudják a szabájt. A lámpa a buszsávra vonatkozik nem a buszra. A törvény szerint, kötelező elindúlni a szabad jelzésre a buszsávot szabályosan használóknak mert nem szabad feltartani a buszt, viszont ráhajtani csak ott szabad ahol szaggatott vonal engedi. Ne hagyjátok megdumálni magatokat!
Szevasztok! Kár hogy vége az akciónak. Köszi az infót, körbenézek az ebay-en kabát ügyben. Remélem márciusig kitombolja magát az idöjárás. Vagy majd hószánnal megyünk melózni:)
Áhh talán majd tavasszal. Most kellenek a zsírtartalékok, hogy túléljük ezt az óriási hideget, amit minden fél órában emlegetnek minden csatornán, csak azt nem értem, mit kell ezen ennyire túlspilázni. Tél van és kész, egy-két hetet ki kell bírni, még így is jól járunk szerintem.
A helyzet az, hogy már postán érkezik angliából a jó méret a nadrágból. :) Ez mégis csak egyszerűbb így. :)
Sziasztok! Még mindig meg van a nadrág, aminek benéztem a méretét és kicsi lett rám. Most megint a kezembe került a szekrényből. Dobok pár képet róla és méreteket is adok. Derék 74cm, csipő 102cm, szárhossz: 88cm kívül 113cm. Ha érdekel valakit szóljon. volverine@freemail.hu vagy 06 70 6146274
Stelviót inkább kisebb forgalomban kéne meglátogatni.Ha sokan vannak nem lehet úgy isenigazából megtudni mit is hozok ki magamból.A gép isteni én leszek a szűk keresztmetszet.
2010 ben kifogtuk a legnagyobb forgalmat glocneren meg a pordoi-on.
Street-re van.............már láttam ebay-en.De hogy őszinte legyek ritkaronda.955-ön még nem.Lézezik egy faja doboztartó az SW-motechnél...........az nagyon passzol a géphez de 140 eurót nem szeretnék adni érte.Így nem lesz doboz egyenlőre.
Tavasszal ha jó lesz az idő egy két egynapossal kezdünk a Tátrában.Megnézzük még mindíg jó e az 577.Lehet mindenkinek jönni.
A megoldás tuti, bár nekem egy kicsikét másfajta kell, viszont egy-két 955-ösön láttam utaskapaszkodót de sehol sem találok a neten, lehet házikészítésü lesz.
Hát akkor remélem a közeljövőben lesz majd közös gurulás!