Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
A BPI- 151 a tegnapi nap álló helyzetben ajtó zárásra és nyitásra jól működött, a fel - le léptetés is megfelelő volt, a konkrét proba a 239 járatszámnál volt tesztelve. Ezek szerint elromlott ismét, vagy egyéb az oka. Ha nyitott az ajtó a kijelző felsősorában olvasható e az "n" betű? és zárás után a "z", majd az "m" megállóléptetés, ilyenkor kellene léptetnie, nem kioktatás akar lenni, hanem kiváncsi vagyok, hogy mikor és hol jelentkezik a hiba, illetve állandó, vagy időszakos
Köszönöm válaszod.
A többit vettem, majd igyekszünk megoldani a problémát, de kedden biztos, hogy a 131 lesz soron, mert az nagyon kaki.
A kijelzőket igen kiszedték kelenföldön és bent van a műhelyben, ebből van a javítókészletem. jelenleg a BPI-131 kijelzői fognak megfrissülni. a 151 be meg kezelő lett cserélve.
Egy kis helyzetjelentés: - 10-50 műhelyben, "Vultron frissítve" felirattal, bár rendszám még nincs rajta - 13-39 műhelyben (ha jól láttam, mellette 18-45 állt) - 11-40, 04-60 és 05-53 most 11-41 és társai mellett állnak - 13-77 és 01-84 most épp 13-29 és társai mellett állnak, remélhetőleg csak ideiglenesen - 13-66 és 15-05 nem tudom, elkészül-e valaha, úgy látom, 13-42 is ismét áll (nem lep meg) - 07-76 oldalt áll 13-95 mellett, gondolom ő is vizsgára vár
A 405-ös homlokfali kijelzője jó lesz bármélyik elsőszériás 415-ösbe és az összes 435-ösbe, a hátsó meg bármelyik buszba. Összesen az oldalsó kijelzők nem stimmelnek sehova, de sztem ez lenne a legkisebb gond. Nem hinném hogy kidobálnák őket, mert a BKV-nál még az elhasznált rohadt csavarokat is felajánlják megvételre. Nem hinném hogy pont ezeket ne akarnák eladni. Ez még értékes is. Akár egy közértnek akciós táblának is jó lenne.
a 16-os tábla kb. 2 hete benne van. Gondolom kíváncsiak voltak, hogy hogyan is nézne ki táblával, aztán betették, és mivel így nem kell vele dolgozni, így táblás is maradt. Amúgy kb. 20 midit már simán szétvágtak. Azoknak a FOK-GYEM-jét nem lehetett volna ezekbe beépíteni?