jah. csakhogy ok nem uzleti partnerek. sot. kifejezetten ellenfelek. az lehet, hogy gyurcsany tulspillazta magat ezzel a stilussal, de alabecsuli az, aki azt hiszi, hogy ez nem tudatos szerep volt.
valszeg mszp-szavazó vagy. ezért tetszett gyurcsány és ezért lepődtél meg orbánon. gyurcsány hozta a formáját, sőt. orbán viszont teljesen más szerepet kapott ma estére.
GYF két szinten is jobb volt: az egyik intellektualitás, hozzáértés, rátermettség.
Egy lapos, felkészületlen demagóg mellett persze nem nagy kunszt.
A másik: ma a poliitika a tévének szól. abban is jobb volt.
Hogy baj-e, hogy lemosta? ebben lehet valami, de atlán ebből is jobban jön ki. A baloldaliaknak és a szimpatizáns körnek kell a magabiztosság. a fityesz alapításata ezen csoportok letörésén fáradozik, eddig sikerrel. Most kapkondnak, mint Bernát a ménkühöz, de - remélem - későn.
Amitől tényleg tartok, az választások kétségbe vonása, amit már megkezdtek, mert látni vélik a végeredményt, a másik az utcai, nyilt erőszak, erre is szerveződnek szépen.
Ez egy vita volt, konkrét kérdésdekkel. Lehet, hogy sok női anyai érzelmet megmozgatotta szegény kis elveszett Viktor a (z adatok) rengeteg/é/ben, de aakkor is az a lényeg, hogy Gyurcsány a magabizos arcát mutatta, Orbán meg az elveszettét. Hogy ez milyen hatással lesz, nem tudom, én eddig még soha nem tippeltem, és nem is fogok. Mint említettem, szubjektív vagyok.
hat ize...a hazugot lehazugozni nem negativ kampany. hazugsag volt a "nekem csak 1 autom volt" szoveg, a panelprolizas, a 13. havi nyugdij megszavazasa...
a matekozassal valo alazas a vegere valoban sok volt, egyszer-ketszer elment volna es sztem hangsulyosabb is lett volna. azt eddig is mondtam, hogy gyurcsany tul agressziv volt. ettol fuggetlenul, tartalmilag konkretabb volt es a stilustol eltekintve nekem meggyozobb. mint irtam mar, hianyoltam azt a mosolygos, karizmatikus ovit, akihez hozzaszoktam.
Orbánnak nem szóltak, hogy ez egymás közötti vita volt és nem kampánybeszéd? Na a Vityus ennyit tud, ha nem a birkái között van. Ott elég egy szellentése is az üdvrivalgáshoz. Itten bizony csak merevgörcs volt. Aztán hamuvá lett. Kampec.
Le kellett volna ugatni, persze, csak nem volt mibe belekötni! Ellentétben Orbánnal, akit többször szembesítettek a saját hazudságaival! Ez nem tünt fel bezzeg, ugye?
nohát, én nagyon nem akarok szavazni menni, most sem érzem ennek a kényszerítő hatását, de ez Gyurcsány-féle prosztóság még meggondoltatja velem ezt is. "Hát nézze meg má' az..é..érme másik oldalát", még jó, hogy nem ".., ke'!"
Bizony ezt a gyurcsányt csípőböl le kellett vólna ugatni...nem finomkodni, az emberek itélőképességére bízni, le kellett vólna rohanni, a szennyest kiteregetni! Szerintem ez a Gyurcsány az ország leg nagyobb blőff mestere....a számai pedig csak egy silány nézőpontból magyarázhatók(komcsireál)!
Gyurcsány belesétált abba az agresszív média-képbe, amit eddig Orbánra aggattak. A vitán a miniszterelnök átvette Orbántól a véres kardot hordozó minidiktátor szerepét. Nekem nem volt szimpatikus a stílusa. Ha az üzleti partnereim így kommunikálnának velem, hát minimum faképnél hagynám, esetleg szájon vágom őket. De ez az én véleményem.