OK! Akkor kezdjük itt a fórumon, ki az aki ráér vasárnap délelőtt? Béla meg Én az már 2.
Jó lenne, ha mindenki felemelné a seggét a fotelből, ha már egyszer Szolnokon szervezünk valamit, nem sokszor van ilyen és Én nem szeretnék leégni itthon!!!
Sajnos akkor a def-ben megint nem sokan leszünk (feltéve, ha felengednek egyáltalán a pályára minket), mert Gabi se jön, és hát Sándi se igérte biztosra, aztán ott vannak azok, akik hétköznap egyáltalán nem érnek rá, stb.
Ez így nagyon nem lesz jó!
Sokadszor mondom, de kellenne a hétvégi edzés is. Vasárnap délelőtt a falvai hátsó pálya üres, öltöző se kell. Nem lehetne edzés szervezni akkorra, persze a juniorok nélkül?
NFL 2009 - 10. hét (11/13 2:20) San Francisco 49ers - Chicago Bears a tvbe is lesz péntek 02.30 és 19.15. sport1 Minnesota Vikings - Detroit Lions Washington Redskins - Denver Broncos Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers Tennessee Titans - Buffalo Bills St Louis Rams - New Orleans Saints New York Jets - Jacksonville Jaguars Carolina Panthers - Atlanta Falcons Pittsburgh Steelers - Cincinatti Bengals Oakland Riders - Kansas City Chiefs Green Bay Packers - Dallas Cowboys San Diego Chargers - Philadelphia Eagles Arizona Cardinals - Seattle Seahawks Indianapolis Colts - New England Patriots Cleveland Browns - Baltimore Ravens
Köszi de még hivatalosan nem igazoltam visza, ez titok lett volna még 1 jó darabig. Bár abból hogy hazaköltöztem és most sulit is passzivon pihentetem gondolom érthető majd másoknak is...
Üdv újra a csapatban wolves GYENGE JOBBJA.11.28 megnyerjük ezt a kibaszott aréna tornát de előtte lezárjuk ezt a hülye vitát.a soldiers juniors lenyomja a kölyök farkasokat a döntőben legyen az bárhol bármilyen néven.HAJRÁ SOLDIERS.