Azon filózom, hogy a koncert közben amit kamerával a kivetítőre nyomtak..azt nem rögzítik dvd-re vagy videóra? A manadzsmentjét érdemes volna megkérdezni. Vagy ezért komoly közvetítői díjat kérnek?
Sajnos nem voltam a pár évvel ezelőtti koncertjén, így nincs összehasonlítási alapom. A tegnapi nagyon tetszett, jó, tiszta volt a hangzás, a hangerő pont ideális volt ( hangosan élvezhető). Borzasztóan tetszett,hogy mikor bejöttek a színpadra mindenféle "Hello Budapest és How are you blabla meg good evening" helyett egy Room Service-el bedurrantottak és onnantól kezdve szinte egy hosszú egyveleget kezdtek játszani, egyik számot követte a másik. Kezdtem is aggódni,hogy így nagyon hamar lezavarják a koncert anyagot. Azért megoldotta, hogy mégse legyen olyan rövid:) Tetszett még,hogy elsétált mindkét sarokig és "megmutatta" magát azok számára is akik a küzdőben esetleg nem látták át rendesen a színpadot.
Nekem személyszerint csalódás volt a kedvenc számom (cloud #9) tegnapi verziója, mert hiányoltam belőle Keith élesen hallható gitárját ( mint pl: Budokanon). Igaz pengetett itt is, de nem úgy..
Aztán hiányoltam a Here I am-et..Azért nem ismerem cím szerint az összes számát, de javítsatok ki ha tévedek. Jól hallottam,hogy a Spiritről nem adott ellő semmit?
Ha nem lenne ilyen pokol drága a jegy, akkor Debrecenbe is elmennék meghallgatni mégegyszer.. :)
Nekem is van, de az nem fogható az angol csajéhoz. Először azt hittem, hogy rendes videókamera, aztán amikor elkezdett vele telefonálni, akkor esett le, hogy ez egy mobiltelefon. De olyan minőségben vette fel, hogy 4-5 méterről kiszúrtam, hogy a magyar csaj produkcióját nézik rajta.