Kedves géték, köszönöm a próbálkozást, segítséget. Igazából aas GT-ben és Váradi Március GT-ben van még némi reményem, hogy a mellékelt kotta, szolmizáció alapján felismerik a nótát ami nem a Daru madár fenn az égen kezdetű szerzemény.
Attól, hogy tegnap kikaptak, a spnyolok még símán lehetnek VB győztesek. Az első forduló, minden válogatott első mérközésre speciális eset. Egyébként, komoly összegben fogadtam, hogy holnap Szerbia megveri Németországot.
Az én elméletemet annyival kiegészíteném, hogy a néger albérlői csoport pl. vigyázhatna Citromkával amíg a Mester kiküldetésen van. Így Citromka a macskanyelven kívül még több kulturális nyelvet megismerhetne.
Szerintem a néger albérlői csoportnak fújkálnia kéne néhány vuzuz ellát és ezzel a szárító hatás mellett még kellemes harmóniákban részesített zümmögéssel is megpróbálhatnák nem kihúzni a gyufát a Mesternél. Mielőtt jön a nemulass.
Hát ebből nem jöttem rá, hogy melyik nótára gondol a G. A fogadjunk, hogy a szövegét nem tudja a kedves G.???
A spanyol csapat győzelméhez meg : Hát... nem tudom. A mai napi vereség fényében... Nem értem hogy, hogy nem a Braziloknak szurkol a G. ilyen nick névvel??
Ha beázik a plafon a konyhában, akkor nem baj, hogy kijukadt a zuhany rózsa. Előbb utóbb lehet zuhanyozni a konyhában is. Néger csoportnak úgy látszik túl melege lett a múlthéten és medencét csináltak a lakásban az egyik helységből.
Ma kénytelen voltam felhívni a lakásbiztosítót, mert beázást tapasztaltam a konyhában. Kb egy olyan 40 régi 20 forintosnyi helyen történt a vízrizikó. Miután cső nem fut ott, ezért logikusan a felettem élő néger albérlői csoportra gondoltam, akik már saccperkábé 9-en vannak. Minden bizonnyal ott történt komlikáció és ők áztaattak be. Szerintem lesz itt nemulass, mert a biztosító egy emberként mellém ált! Cáfolhatatlan a bizonyíték ténye, a vizes plafon! A Mörfi törvény szerint a baj csoportosan jön, mert a mosógép is elromlott, az épp szerelőnél vendégeskedik, aztán a radiátor is csepeg, ráadásul a zuhanyrózsa is kijukadt. Mindez szinte pár nap alatt. Úgyhogy most azt csinálom mint mérgezett egér, rohangálok egy javitási eseményből a másikba. Még szerencse, hogy logisztikailag úra vagyok önmagamnak.
Én el tudom dó-re-mi-zni, mert megmondta Ipanema g, hogy C-dúr, viszont ritmus nélkül nekem nem mond semmit, de tartok tőlle, hogy mivel nem nézem és akkor sem néztem a focilabdavilágbajnokságot, ezért nem ismerem ezt a melódiát.
Lehet, hogy könnyebben beazonosítható, ha leírom a hangokat. Tehát, C durból: e-g-g-e e-g-g f-g-fg e-g-g-e e-g-g (igy kezdődik). Hálás köszönet előre is!
Egyébként Spnyolország nyeri majd a nagypályás jégfoci bajnokságot. Az EB-t is megjósoltam 2 éve!
Tudja valaki mi annak a régi számnak (szinte még a beat-korszakból való) a címe, amit egy hölgy énekel, a VB előtti napon sorra kerülő koncerten az első között volt műsoron ez a szám, tegnap a brazil meccs után is ez volt hallható. Tudjátok melyikre gondolok: la-la-la-la...la-la-la...la-...la..lala - la-la-la-la..la la la