Szabó meg Balázs Bence mentek ki,Pityesz valóban dolgozott a Szigeten,valami játékokat vezetett,léggitár stb.Andrásék találkoznak néhány ismerőssel.Azt hiszem Gergőékkel is összefutnak,de
az idő nagy részét nem NY-ban töltik.Egyenlőre ennyit tudok mondani erről.A V.I.P. koncertről szerintem még nem szereztek tudomást,de biztos megnézik őket pont ott,ha már itthon is minden koncerten ott voltak.:)
És miről szól ez az amerikai út pontosan?
Gyanús, ma láttam valamelyik TV-ben a V.I.P. vagy(R.I.P.?) :) zenekart, ők is mentek 2 hétre USA-ba egy búcsúkoncertet adni. Lehet hogy őket nézik meg Pityeszék? :)
Elmeletben, mar amerikaban vannak.
Legalabbis ezt igertek! Valaki, valamit nem tud-e?
Superbutton nem tudom ki vokalozott... En nem, az biztos. Meg is ijedtem volna. :)
Tonex, BreZol stb. Csutortokon megyek Zold Pardonba, Plastic Ohara lesz. Gyertek, ha akartok!
(mondjuk en Keszei Mesterrel keszulok hosszabb eszmecseret folytatni!)
Sokkal értelmesebbet én sem tudok mondani, max annyit, hogy Leventével sikerült pár mondatot váltani kb 2 nappal a koncert után, a Superbutt koncert előtt, mondta hogy a színpadról is nagyon jó volt a koncert, meg hogy sokkal többen voltak, mint a tavalyin.
Azért bízzunk benne, hogy jövőre minimum este 6-kor kezdenek a nagyszínpadon, de szerintem a 19.30 lenne a reális. Főleg elnézve, hogy milyen zenekarok játszottak 18.00-ás ás 19.30-as kezdéssel.(tisztelet a kivételnek)
Nem volt sem kopasz, sem szakállas, sem hosszú hajú!!!
A Christophert meg a TA-t felismerném amúgy.
Észre vettem hogy nagy a tumi a színpad bal oldalán(szemből nézve jobb).
De gondoltam a Salim harisnyájában gyönyörködnek mind,ami ugye sportszár. :))))
Mindenesetre nem vágom még mindig ki vokálozott.
Lassan a Superbutt koncerteken is kezd olyan túlnépesedés lenni a színpadon ,mint a FF háza táján.
"- 16.30 Freshfabrik
A nagyon erősen ajánlott kategóriába tartozó koncert. A Fabrikot láttam már idén nyáron néhány fesztiválon, igazi nagyszínpados zenekarrá érett, nagyon jól szól komoly technikán. (El bírom képzelni hogyan szólhatott Prágában, az AC/DC előtt...) Olyan zenekarról van szó, amelyik simán felléptethető volna bármelyik nagy európai fesztiválon vagy akár amerikain, amelyik tud mit kezdeni a nagy színpaddal, amelyikben van erő, nemzetközi lendület. Elképesztő szívóssággal küzdötték föl magukat idáig. Ennél akár kedvezőbb idősávot is megérdemeltek volna, a Sziámi vagy Yonderboi helyett simán."
Mindenkit átlépve közlöm, hogy LEVÉL megy Neked, de csak ha átrágtam magamat a papirmunkán, ami már szerintem csak holnapra lesz esedékes... :-(
Addig is átküldhetnéd az a mailt, amiről a koncert után beszéltél. Holnap megírok minden az érdekestől a dögunalmasig... (Ma azért még megpróbálok vmi. meglepit átküldeni neked). Pá(L)
Köszi a védelmeket :)
LBB-vel voltam már pár FF-en..csakazértis! :)
LBB: Ird le mi volt a vita meg amúgy is várom a mailt! (BreZolnak mindjárt megy :) )
vokálozott? az a christopher a warpigsből. kopasz volt és szakállas? ha nem volt szakálla, és gizda volt, akkor az a tóth andrás, bár ő nem vokálozott, csak játszotta a technikust, ha meg hosszú haja volt, az én lehettem, bár én se vokáloztam. nyomultunk ott egypáran.
Jó vanna. Csak nekem volt akkor ezekszerint rossz véleményem a koncertről! Ez van! :)
LBB: Gyere vasárnap a VOLT-hoz, (Bahia) ott lesz a Pilu is, akkor lesz a Fred Durst hasonmás verseny! Ott találkozunk! 17.00!!!!!!!
Én köztudottan elég kritikus vagyok, (még akkor is, ha a FF van szó) de ez a buli nekem is nagyon bejött, abszolút 10 pont!
Tonex: Tessék előre jönni, mint Mezőtúron, mert az 1-3 sor között (ahol én is ingáztam) monden nagyon tuti volt! :-)