Sokszor rendeltem már magánszemélyként, és úgy tűnik a vámolás hasracsapásszerűen megy, tucatnyi megrendelésből eddig egyszer verték rá.
Csak azért kérdeztem a garanciát, cserét, mert egy láncfeszítő szett nem stimmelt a Pontiac quad motorhoz, és drágább lett volna visszaküldeni, mint amennyibe került, megmarad falidísznek.
Sziasztok Van egy kicsi gondom van egy 99es explorerem lognak a hatso kerekagycsapagyak.Talaltam rola kepeket de nincsen rola rajz vagy kep hogy van összerakva . Meg nem bontottam meg meg,csak a csapagyrol lattam kepeket. A csapagy belsö fele a feltengely? Nem kopik el a feltengely ,nem ragodik be. Valaki tudna küldeni kepeket rola vagy szervizkönyvet ,olvastam van valaki akinek van PDF ben Köszi Jani
Nekem igazából a tükörház egyben van, tükörlap kéne támasztólábakkal mert azok eltörtek/elvesztek stb.
De ha egyben jön a házzal az is jó, már nem érdekel, csak legyen.
Látom én a rockauton, hogy mik vannak, de megmondom őszintén nem akarok pöcsölni vele, nem tudom hogy megy ez a rendelés dolog, nem akarok pénzt utalgatni ide-oda, stb.
Ha valaki ebben benne van, hozzassa be, tegye rá a hasznát aztán jónapot.
Namost, kimondottan amerikai autóalkatrész kereskedelemmel nem foglalkozok. (bár egyszerűbb dolgokat itthon is lehet kapni jó áron)
De amit látsz, azt a mindenki által ismert Rockautóról ollóztam ki a márkatársaknak, segítségképp, látva hogy többen is keresnek komplett tükröt, de a világért sem szeretném az üzletedet rontani, hiszen lejjebb amúgy is írtad hogy talán 15.000körül tudsz hozni te is.
Egyébként a tükör ára összeghatáron belül van, tehát sem áfa, sem pedig vám nem terheli, ergo ezen az áron 1héten belül becsenget a postás a dobozzal.
Úgyhogy küldheted a listát, szívesen kimazsolázom neked mi mennyi... :)
Mindemellett biztosan lesz olyan, amiben a te segítségedet fogom kérni, és tőled fogom megrendelni. Lenne is két kérdésem:
- Mennyi garanciát tudsz adni az alkatrészekre, és hogyan tudod érvényesíteni?
- Ha esetleg nem a kért alkatrész érkezik, megoldható a cseréje?
Body-Exterior : Outside Mirror VARIOUS MFR Part # FO1320113 {#F5TZ17683B} power remote; non-heated; w/o puddle light; 5-wire; black; LT Mirror outside rear view $25.79 $0.00 $25.79 Subtotal $25.79 Country: Postal Code: Shipping: from United States $50.99 Total $76.78 Mostani árfolyamon cirka 17.000.-
Mennyi az a nem sokkal több? Nekem is hazavágta egy barom buszos a baloldalit. Januárban lesz műszaki. Hátsó lámpa balos mennyiért van? (évj: 1999) Ezt a Aquapelt mennyiért adod?
Könyvből olvastam. Nem vagyok fizikus, de hát a wákuum az nem a légüres tér felé húz? De asszem már a múltkor is megbeszéltük hogy a szerelési könyv sem szentírás...
0-100kpa, de miért érdekes? Ez nem állítható, épp a rendszer működésétől függ, nyáron tele tanknál max nyomáson van, csóró üzemmódban meg nullán, (wákuumtalanít ). Max hibát lehet keresni, elszakadt benzinleömlőcső, tömítetlenség, stb...
Mi az az EVAP rendszer? És mekkora nyomásnak kell lenni benne a motortérben lévő szelepnél?
Ja a rádió gond megoldódott, van egy Naggyon jó szervíz a Szentendrei ùton, autórádió szervíz. Azt mondták minden lehetetlen kihívás :). Szentendrei ùt 351 ( asszem comp fort a nevük). 3 nap alatt csinálták meg ùgy hogy már ùjat akartunk venni.
ja és akinek 6- s gyári explorer, magába pakolós cd-s rádiója van annak Pioneer rádiója van :).
Hát én szuggeráltam a fotót, de tamponnak néztem! :) Én éjszaka vizes szélvédővel a rain-x mellett megőrültem a szembefénytől, nem győztem eltüntetni róla. Ezzel nincs ilyen gond?
Erre az volt írva U.S.A., Michigan, meg persze hogy a Motorcraft a Ford regisztrált, gyári beszállítója. A Japánon sem csodálkozom, hiszen a Mazda B2300, 3000, 4000, Navajo, Nissan Quest mind Ford tervezés. De fordul a világ, mert hallottam már olyat építkezés közben a szerelőtől hogy nézzem meg, ha kínai akkor jó! :)) Ford-szervizben tanultam a suli mellett, ott csak Motorcraft-ot rakhattunk a garanciális autókba, így biztos kicsit elfogult vagyok. Azonban a barátom Ford Mondeóba Champion-gyertyákat tett, öszze-vissza köhögött, lecserélte Motorcraftra, és tökéletesen működött. Egyik vevőnk ugyanígy járt. Persze az általánosítás így nem teljesen igaz, de én azt tapasztalom, hogy a Fordok, VW-Audik a többinél érzékenyebbek a gyújtás-alkatrészekre, gyújtógyertyákra, és ezt alátámassza az is hogy a szokásosnál alacsonyabb gyújtófeszültséggel dolgoznak.
Köcsög bontós donorlesők, nehogymá' őket hizlald, Rick-től ennyiért zsírúj, azé' is! Alig várják a frissen összetört kocsidat 100.000.-ért, és már látják is benne az 1.5millát, amit kiárulnak 1,5év alatt.
Hát olyan nekem is van a kocsiban, egy 8GB-os Kingstonnal, de azért az nem olyan. Szivargyújtót elosztani, hosszabbítani, hova tegyem a "lúdlábbal", elfelejtem leállítani megy egész éjjel, vagy leállítom de a rádió bekapcsolva marad, üvölt a rózsazaj, track-eket összekeveri... szóval az sem tökéletes sztem.
Ja, bocs, nem jeleztem vissza, rendelnem kellett a váltóhoz is tömítés készletet, egyuttal lerendeltem a Motorcraft szenzorokat is. Régóta fordozok, és az a tapasztalat hogy gyújtásban, elektronikában a Motorcraft a legjobb, pl. gyújtógyertyákban kimondottan rigolyásak a Fordok, nem mennek el bármivel. Ráadásul most hogy kicseréltem, kiderült ugyanilyen volt a gyári is benne. A te árad jobb volt, csak itt a szállítás már adott volt. :)
Van egy EZ-SCAN 6000-esem, tökéletes az Explorerhez, meg szinte az összes tengerentúlihoz, csatlakoztatás után kiköpi azonnal még az alvázszámot is, és látja az összes szenzort, solenoidet, törlöm vele a hibakódokat, stb. Az enyémen is ezzel vettem észre hogy lusták az első oxigén-szenzorok, mondjuk a gyár 100.000 mérföldnél ajánlja a cserét, az enyémben 98.000 van, de megérett a csere, azóta újra úgy harap ahogy kell. Ha tudok, szívesen segítek ezzel.
Szeretem szerelgetni ezeket a gépeket, anyagból van minden, és mivel az amerikai egy elég lusta fajta, többnyire tovább bírja minden, mint a kisautókban, és általában jól hozzáférhető minden. ( kivétel vezérlés, gyertyák, váltó )
Akinek nincs messze Balatonalmádi, annak szerelgetek majd szívesen, összehoztam egy jó aknás garázst az építkezéskor, csak most még tele van a szigetelőanyaggal, pár hónap és bevethető lesz.
Gyors nem leszek, nálam pl. a fékbetét csere a munkahengerek megjáratásával kezdődik, olajat pedig motoröblítővel cserélek... :)