Arra gondolok, hogy szeretem a pénteket. Ettől csak a szombat-vasárnap-különfélemunkaszünetinapok a jobbak. Akkor meg különösen, ha egybe vannak kötve a hétvégével.:)
Arra gondolok, hogy vajon mivel próbálkozol még? Nem is értem, hogy mire jó ez. Nick nevek egy virtuális világban... Valós és "képzelt" párbeszédek. Virágnyelven. Gondolom nagyon "okosnak" érzed Magad. Ez nem a társkereső...Észre kellene végre venned. :)
Vasárnap, mini szmájli :) Arra gondolok, hogy végre békén hagytál, végre rájöttél, hogy tényleg nő vagyok, és nem az a pasi, akit mániákusan üldözöl...
Huhh. Ez kemény... Aki ilyen szinten próbál "ráugrani" minden új nikkre, az gáz naggyon gááááz....
Arra gondolok, hogy van itt olyan akinek ha bármilyen negatív minősítés megfogalmazódik az öröklött szürkeállományában egy nikkről, azt nem restelli azonnal karakterekbe foglalni a különböző topikokban.
Ahogy versek után sem árt az értelmezés, úgy az olvasott hozzászólásokkal is illene ezt megtennie, mielőtt minősítene bárkit.
Tanulság:
Először a saját porta előtt kell söpörgetni, a saját szemben észrevenni a gerendát!