Ez az! Csináljatok minimum 4-5 havonat képeket! Ez ami, ahogy láttad is, nincs nekünk. Néhány elsúvasztott kép mutatja számomra, hogy voltam gyerek. Emlékek nagyon kevés, és azok is szinte csak pillanatnyiak. So, csak így tovább! :)
Hát igen. Design, Minőség, Külcsíny, Szépség, ... hívjuk ahogy akarjuk. Nem ez a lényeg, de mivel szocializáltak vagyunk, szocializálnának is folyamatosan (némelyikünk észre sem veszi hogy egész életében), így azért mégiscsak számít egy picit. De tényként felhoznám azt, hogy mégiscsak az első dolog a "látás".
Ez full igaz! Csak reptibe száguldok fel alá, Robin Hood (nyíl)vesszejét megszégyenítő sebességgel aztán fattty!! És belefúródtam egy szerencsétlenbe, aki pont elémállt. Hmm. Én meg persze örülök, aztán rájön hogy ez így nem jó neki, kitépi a szívéből, földrevágja, és noha még kicsit botladozva de megy tovább. Aztán persze lövelek mégegyet és nem nézek vissza. - Noha eleinte nem így volt, de kezdem így érezni, hogy ezt kell csinálni.
hmmm. Nem baj gyerekek. A lényeg, hogy kapsz egy szép mondatot, reménykeltő, mosolyogtató, aztán máris könnyebb egy fokkal, mégha full nem igaz akkor is. Szal 8. Let's Rock! Péntek-szombatra fel!