Segítséget szeretnék kérni. A filmet régebben láttam Tv-ben lehet olyan 10 évetalán.
Ilyen bűnügyi akciófilm volt
Volt benne egy nagydarab ázsiai (talán kínai) akit ha jól emlékszem professzornak szólítottak és az egyik lába nyomorék volt ő volt a "főgonosz ". Egyik jelenetben a rendőrök el akarták kábítani sokkólóval, de csak harmajára sikerült nekik.
A vége fele, pedig lecsatolta az övét és a végén volt egy éles penge és azzal hadakozott.
Köszi, valami gubanc biztos van. Én eleve az imdb.com-on szoktam keresgélni, és amikor bemásolom a linket, akkor még minden oké. Aztán megnézem az előnézetet, és az imdb link átváltozik valami négyzetté, benne egy háromszöggel, vagy valami hasonló.
A 2. esetleg a Veréb is madár. Kabos László volt a főszereplő ebben is, kettős szerepben.
"A szappangyári munkás, Holló Zoltán ikertestvére, a nyugatra disszidált Sanyi 15 év után, zsebében dollár ezrekkel látogat haza, és egy igazi szuperautó volánja mögött ülve gördül be a határon Magyarországra. Ez a szuperautó nem volt más, mint az a harmadik generációs Ford Thunderbird, amely a korszak dívájának, Medveczky Ilonának a tulajdonát képezte – talán nem véletlen, hogy a művésznő is játszott a filmben, meglehetősen testhez álló szerepben."
Sziasztok! Egy filmet keresek, de nem sok van meg belőle, az biztos hogy amcsi film.
Nos, a lényeg, hogy egy zsaru nyomoz gyilkossági ügyben, de rájön, hogy egy démon vagy ördög áll a gyikosságok mögött, ez a démon vagy az ördög érintéssel képes az emberekbe vándorolni és ha nem talál magának 2 percen belül új testet, akkor elpusztul.
Senki sem hisz a zsarunak, de az apja is hasonló cipőben járt és öngyilkos lett........
Egy magyar fekete-fehér filmet keresnék, kb. '65-'75 között forgathatták. Régebben láttam, amire emlékszem: Balatonpart, gőzös, vasútállomás, móló, esetleg Balatonfüreden?, bár nem biztos, tánc, egy egyszerű kis szerelmi történet. Szóval szocreál hangulatú volt. Még talán valamelyik kerskedelmi tv-én is láttam, úgy 7-8éve. (rtl, tv2), hétköznap adták matiné időben.
A 2. film amit keresek színes magyar film volt kb 70es évek eleje. Szintén kereskedelmi tv-ben is vetítették. Vígjáték jellegű, rohangálós kis történet, tengerpart szerepelt helyszínként a film vége felé, szállodára is emlékszem ott, valami cabrio autóra, talán régi amerikai volt.
Olyan filmeket (bármilyen műfajban) keresek egy feladathoz, melyek kezdőjelenetében vízi jármű látható menet közben (akár érkezés, indulás), de maga a film nem hajós témájú.
Például Viharsziget, Szellemírók, Vámpír Brooklynban, stb.
Egy dologra emlékszem biztosan, hogy szinkronizálva "takonyzöld-nek" hívják a nyomozók (ketten vannak) azt a vágottszemű faszit aki egyfolytában akadályozza a munkájukat.
Amire asszem emlékszem: Talán valahol ázsiában nyomoznak, talán az egyik nyomozó fekete és a másik fehér faszi, lehet hogy valami ázsiai vonatkozása van a filmnek, mert a takonyzöld is valami katona csóka és a végén asszem van valami jelenet, hogy berontanak a tárgyalásra amikor megvan a megoldás.
Szia Viktor (már, ha tegezhetlek), nem tudom pontosan, mire gondolsz, de találtam egy oldalt, ahol híres kutyaszereplőket sorolnak, talán kapsz egy ötletet:
Igen, úgy látom a 3.film megfejtésre került, bár a porton csak egy kép van fent, de igen valószínű. Már csak ki kellene találnom, miképp nézhetném meg. Ha az első kettöre lenne további tipp, szívesen fogadnám.
Utánanéztem, ez egy 61es film, szerintem emez amire gondolok fiatalabb.
A másik film aminek a címét nem tudom: színes, talán a 70es évek eleje és volt bent rész a végén ami mintha a Román tengerparton játszódott volna.
A 3. film amit kersek, az rendszervátós korban volt, talán 90es, valami presszóért rivalizált egy banda, fehér mercédes, söntés, vadkapitalizmus kezdei évei...