Keresés

Részletes keresés

Lajoska Creative Commons License 2001.06.06 0 0 34
Bocsi, az előző kettő azért esett mert képtelen vagyok Gamó1-re átjelentkezni:

Már ne haragudjatok, de a MSTS-nek elég nehéz dolga lesz, ha pl. nálam akar OK lenni, mert a Railsim DOS-so némasága és grafikai szegénysége ellenére elég magasra tette a mércét. Pl. Menetdinamika modellezése, fék modellezése (fékkésedelem stb.)
A másik kérdés: a MSTS európaische pályán fog-e működni?
Mert nekem nagyon bejön az európai jelzésrendszer ami a Railsimben is van (ex-DR vagy DB).
Én a Railsim továbbfejlesztésére ráznék kezet, ha azt tuningolnák fel 3Dsre.

Amúgy remélem nálam is megy majd normálisan. A hétvégén kiderül. Cel466,256MB RAM, V3 2000.

Gamó1

Előzmény: Lajoska (32)
Lajoska Creative Commons License 2001.06.06 0 0 33
o
Előzmény: Lajoska (32)
Lajoska Creative Commons License 2001.06.06 0 0 32
x
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.06 0 0 31
Nem felbontás, hanem hardverigény, na.
MVV PÁVIG - HP
Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.06 0 0 30
Mi a minimális felbontása?

MVV PÁVIG - HP

Előzmény: Törölt nick (28)
bocimobil Creative Commons License 2001.06.06 0 0 29
Szerintem azon is el fog futni simán. Pláne hogy állítható a grafika minősége, meg a színmélység. Gondolom a környezet összetevőiből is vissza lehet venni ha muszáj.
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.06 0 0 28
A hardverigeny megnyugtatott...remelem elfut majd nalam is.. (PII 533; 128MB RAM, Asus V3800 32MB)
Előzmény: bocimobil (27)
bocimobil Creative Commons License 2001.06.06 0 0 27
Nekem celeron 600 van. Nincs húzva, alapon megy. Asus v3400-as kártya 16M sgrammal. 96 mega ram.
Néha megakad egy kicsit, de alapvetően összefüggően fut a program.
Még nem volt időm agyontanulmányozni. Csak egyszerűen megcsináltam egy "küldetést" Japánban kell eljutni egyik városból a másikba. Nehézségi foktól függően egyre több közbenső megállóhellyel. Vannak sebességkorlátozások, illetve van egy menetidő táblázat, hogy mikorra kell odaérned egy adott városba.
Meg az is hogy meddig állsz, és mikor indulsz tovább. A menet végén kiírja a progi hogy hányszor hibáztál. Lebontja gyorshajtásra, közli hogy hányszor késtél. Van egy olyan rész - de ezt lehet hogy félreértettem - hog felrója hibának ha nem állsz be rendesen az állomásra. Tehát ha a peron közepénél megállsz, akkor mintha azt hibának értékelné a végén. De nem biztos. Ebben erősítsen meg valaki, vagy monja azt hogy ez nem az :)
Nekem így elsőre az a problémám vele hogy túl üresek a városok illetve az állomások. Sehol egy ember, vagy az állomáson álló vonatok. Csak néha szembejövő vonatok vannak. Lehet hogy ezt lehet állítani, majd még megnézem. De eddig nem volt időm behatóbban vizsgálni. Elsőre ennyi.
Előzmény: MadDekken (26)
MadDekken Creative Commons License 2001.06.06 0 0 26
No és a hardverigény? Mekkora vason lehet már normálisan nyomulni vele?

Kíváncsi lennék a játékmódokra is.

Ha valaki tud esetlegesen valami letöltést, az is jó lenne.

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.06 0 0 25
Hello!

Hidd el, en is tudom milyen mozdonyt vezetni :-) (Lasd meg a weboldalunkat: www.extra.hu/vasutesmodell ....)
Akitol olvastam, szinten tudja milyen...
Estere lesz csak meg a progi, akkor mar en is leirom a velemenyemet.

udv

Előzmény: MadDekken (23)
bocimobil Creative Commons License 2001.06.06 0 0 24
Nos kipróbáltam. Nekem tetszik, bár a külső nézetek kicsit lehetnének jobban variálhatóak is.
Egy bajom van vele, ami talán nem is olyan nagy baj, cask engem zavar. Pl ha beérek egy állomásra, nagyon kihalt. Nagy ritkán az ellenvonat éppen ott áll, de általában menet közben suhan el melletted. Ennyi. Se egy ember sehol, se több vonat. Kicsit kihaltnak tűnik. Egyébként tuti a progi.
Olvasgattam a Trainz topikot. Nem tudom hogy ehhez a játékhoz vannak/lesznek-e kiegészítő pályák, vonatok. Az jó lenne, ha lehetne bővíteni a kínálatot.
MadDekken Creative Commons License 2001.06.06 0 0 23
Hol olvastad, hogy nem túl realisztikus?

Mer' olyan sokan tudják, hogy milyen igazi mozdonyt vezetni....

Én tudom milyen, viszont a játékot még nem láttam.

Ha meglesz, megmondom mennyire realisztikus.

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.05 0 0 22
Hello!

OK, egy fan-nak nem sok a 18k, másnak igen.
Nos, még nem volt olyan szerencsém, hogy lássam a játékot, de egy-két fórumon már megjelentek a róla írott vélemények.
Néhány ezek közül: az editor használhatatlan, fagy állandóan (hiába, MS örökség!),a játék nem túl realisztikus, kevés a bővítési lehetőség.
Ennyi, és egy másik játék weblapja meggyőzött. Lásd: Trainz topic!
Más, aki tud segíteni a játék megszerzésében dobjon egy mailt PLEASE!

Thx,
üdv

Zivos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 21
Tenyleg fenn volt, csak a hulye cash szorakozott velem. Allitolag lesz rip is, a forumon van rola szo. 250-450M koze teszik a meretet. Akik letoltottek, azok szerint tuti, de a full CD-s verzionak is van valami kinja, szoval nem erdemes kapkodni. Az elso verzioban vagy 150 Megaval kevesebb a masodik CD, mint a masnap kiadott verzioban.
Előzmény: aszittem (19)
aszittem Creative Commons License 2001.06.02 0 0 19
de az ISONews-on már fenn volt tegnap is, szóval kijött a cucc
Előzmény: Zivos (17)
Oldlamer Creative Commons License 2001.06.02 0 0 18
Üdv
Az árakról felesleges beszélni, inkább akinek
már meg van írjon valami közelebbit, pl hardware igény etc.
Rögtön!
Zivos Creative Commons License 2001.06.02 0 0 17
Matiz magadnal vagy? 18k egy szar jatekert nem sok? Meg a 10k is sok. Egy regi vita szerint 3k lenne megfizetheto Magyarorszagon, de egyebkent is 10k az altalanos ar. Amugy nem erint, mert a warez oldalakon ingyenes beszerzes lehetoseg is van, csak szegeny MS ne sirjon, hogy masoljak a
programjaikat, es most ezen darabonkent 18k a veszteseg. Ma meg nem jelent meg warezban, szoval meg boltokban sincs, mert warezben mindig hamarabb jelenik meg minden.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.30 0 0 15
Hali!

Na, most ne nézzetek nagyon lamernek, de az NFS3 után ez lesz a második játék a gépemen. (Inkább grafika/internetre használom a masinát.) Szóval, ehhez gyárilag van editor, vagy az még utólag jön ki/szerezhető be?
A 18 ezer "nem sok" ha azt fogja hozni, amit várunk tőle. Történetesen, hogy a RailSim-et felváltsa, és a Magyar Virtuális Vasúttársaság ezen a pályán roboghasson tovább :-)

üdv

McAdam Creative Commons License 2001.05.28 0 0 14
Szóljatok, ha lesz kint játszható demo.
Thx
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.25 0 0 12
Szóval, valaki tudja, lehet-e már itthon kapni, mennyibe kerül, és a lényeg, HOL kapható?
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.23 0 0 10
Van már demo? (a vasútmániás topic tagsága izgul a játékra....)
bocimobil Creative Commons License 2001.02.05 0 0 9
Nagyon jól hangzik amit írtál. Köszi a címet már nézem is. Ha találok demót, szólok.
Előzmény: MadDekken (8)
MadDekken Creative Commons License 2001.02.05 0 0 8
A Microsoft szerint tavasszal jelenik meg. De persze lehet hogy csúszik majd a dolog.

Mindenesetre összeüthetnének belőle egy játszható demót, hogy legalább ki lehessen próbálni.

A készítők web-helye: www.kuju.com

Ha jól olvastam kétféle játékmód lesz:

1. szabad vonatozás a kiválasztott vasúton
2. Vonatozás az összes vasúti közlekedési szabály betartásával.

Ez utóbbi eléggé komolyan hangzik...

Senki se gondolja, hogy ez csak abból áll, hogy elindítjuk a vonatot, az állomáson meg megállítjuk.

Egy mozdonyvezetőnek ugyanis lényegesen több jelzést kell figyelembe vennie, mint mondjuk egy közúton közlekedő autóbusz vezetőjének....Bármennyire hihetetlennek tűnik is

bocimobil Creative Commons License 2001.02.01 0 0 7
Mikor jelenik meg ez a játék? Nagyon kíváncsi vagyok rá.
SigmundFraud Creative Commons License 2001.01.30 0 0 6
Itt van egy preview, egész jó képek vannak róla.

SF

http://www.cdmag.com/Home/home.html?article=/articles/031/126/trainsim-01.html

Előzmény: Törölt nick (5)
FASiRTIntruder Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4
De volt ijjen ultra szar grafikával és nem a mikrosoftos bill geciék csinálták! Mellesleg egy kislemezre ráfért! :)) Amúgy meg eleve vírusosan adták ki a játékot!! Ezért én is lepusztítottam még anno!
Előzmény: MadDekken (-)
McAdam Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3
Valami kis progira emléxem, tolatgatni lehetett vele, 3dfx-et is használta, de már nincs meg. Az MS-TS-t én is nagyon várom !!
MadDekken Creative Commons License 2001.01.22 0 0 2
Senkisem?
MadDekken Creative Commons License 2001.01.18 0 0 1
PC-re nem volt még ilyesmi?
Blindmouse Creative Commons License 2001.01.17 0 0 0
C64-en volt egy ilyen anno, csak ott loni is kellett mert háborúban játszódott..
Előzmény: MadDekken (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!